DeepBurner Free

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.6 (287 stemmen)
Voor Windows
Beschrijving: 

- DeepBurner wordt niet meer actief ontwikkeld sinds 2008, download hier modernere gratis cd en dvd branders -

DeepBurner Free is een prima gratis brandprogramma waarmee u eenvoudig audio-cd's (muziek), iso's, data-cd's en data-dvd's kunt branden. Ook om cd- en dvd-hoesjes mee te maken. Nadeel is dat u geen video-dvd's kunt branden of direct cd's en dvd's kunt kopiëren met DeepBurner Free.

Met DeepBurner kunt u van mp3'tjes, ogg- en wav-bestanden heel gemakkelijk een audio-cd branden. DeepBurner heeft geen ingebouwde cd ripper. Deze kunt u hier downloaden.

Verder kunt u iso's branden en data-cd's en dvd's maken. DeepBurner ondersteunt meerdere sessies op één cd-rom of dvd en kan herschrijfbare (rewritable) cd's en dvd's wissen.

Ook kunt u met DeepBurner een bootable (opstartbare) of autorun-cd maken. DeepBurner ondersteunt de volgende cd- en dvd-soorten:

  • CD-R
  • CD-RW
  • DVD-R
  • DVD+R
  • DVD-RW
  • DVD+RW
  • DVD-RAM


DeepBurner Free

Een leuk extraatje is dat u met DeepBurner ook een cd/dvd-boekje, cd/dvd-label en inlegvel kunt maken en afdrukken. U kunt plaatjes en tekst invoegen op een hoesje dat dan op het gewenste formaat van de cd of dvd wordt ingesteld.

Categorie: 
Cd en dvd branden
Versienummer: 
1.9.0.228
Laatst gewijzigd: 
19 maart 2008
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Download: 

- DeepBurner wordt niet meer actief ontwikkeld sinds 2008, download hier modernere gratis cd en dvd branders -

Download DeepBurner Free
 
Als bovenstaande download niet werkt kunt u DeepBurner Free ook via MajorGeeks downloaden

Meer downloads: 
Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

nice

Via Seniorweb heb ik cursus gevolgd Downladen en branden. maar moet nu zelf nog ervaring opdoen.

qua branderskwaliteiten heb ik het niet eens getest, zover ben ik niet gekomen want ik heb gemerkt dat je de liedjes niet in de volgorde kan zetten die je wilt , en zo een programma kan ik niet gebruiken, uiteindelijk ben ik nog het meest tevreden met Nero 8 (niet 9!) omdat het je de ruimte geeft om alles aan te passen naar je eigen zin , alleen vind ik het enorm belachelijk dat het zoveel kost, iedereen mag nog zoveel zagen dat het een té groot en log programma is wat wss wel zo IS maar het WERKT wél zoals het moet!

je hebt helemaal gelijk

ik zocht een brandprogammaatje om af en toe een dvdte branden ,via vrienden kreg ik het advies om met deze uitvoering te beginnen .omdat het een zeer betrouwbaar en eenvoudig te bedienen brandprogamma is,

half programmatje, achter op de gratis concurentie

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
dui_sland