DeepBurner Free

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

DeepBurner wordt niet meer actief ontwikkeld sinds 2008, download hier modernere gratis cd en dvd branders

DeepBurner Free is een prima gratis brandprogramma waarmee u eenvoudig audio-cd's (muziek), iso's, data-cd's en data-dvd's kunt branden. Ook om cd- en dvd-hoesjes mee te maken. Nadeel is dat u geen video-dvd's kunt branden of direct cd's en dvd's kunt kopiëren met DeepBurner Free.

Met DeepBurner kunt u van mp3'tjes, ogg- en wav-bestanden heel gemakkelijk een audio-cd branden. DeepBurner heeft geen ingebouwde cd ripper. Deze kunt u hier downloaden.

Verder kunt u iso's branden en data-cd's en dvd's maken. DeepBurner ondersteunt meerdere sessies op één cd-rom of dvd en kan herschrijfbare (rewritable) cd's en dvd's wissen.

Ook kunt u met DeepBurner een bootable (opstartbare) of autorun-cd maken. DeepBurner ondersteunt de volgende cd- en dvd-soorten:

  • CD-R
  • CD-RW
  • DVD-R
  • DVD+R
  • DVD-RW
  • DVD+RW
  • DVD-RAM


DeepBurner Free

Een leuk extraatje is dat u met DeepBurner ook een cd/dvd-boekje, cd/dvd-label en inlegvel kunt maken en afdrukken. U kunt plaatjes en tekst invoegen op een hoesje dat dan op het gewenste formaat van de cd of dvd wordt ingesteld.

Inst

Hulp en ondersteuning: 

Handleiding DeepBurner (Engels)
FAQ (Engels)
Forum (Engels)

Reacties

nice

Via Seniorweb heb ik cursus gevolgd Downladen en branden. maar moet nu zelf nog ervaring opdoen.

je hebt helemaal gelijk

qua branderskwaliteiten heb ik het niet eens getest, zover ben ik niet gekomen want ik heb gemerkt dat je de liedjes niet in de volgorde kan zetten die je wilt , en zo een programma kan ik niet gebruiken, uiteindelijk ben ik nog het meest tevreden met Nero 8 (niet 9!) omdat het je de ruimte geeft om alles aan te passen naar je eigen zin , alleen vind ik het enorm belachelijk dat het zoveel kost, iedereen mag nog zoveel zagen dat het een té groot en log programma is wat wss wel zo IS maar het WERKT wél zoals het moet!

ik zocht een brandprogammaatje om af en toe een dvdte branden ,via vrienden kreg ik het advies om met deze uitvoering te beginnen .omdat het een zeer betrouwbaar en eenvoudig te bedienen brandprogamma is,

half programmatje, achter op de gratis concurentie