SlimCleaner

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 5.7 (314 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

SlimCleaner is een programma om uw pc en register mee op te ruimen en te optimaliseren. Het opschonen van applicaties, browsers en Windows is de hoofdtaak. Maar ook opstartende programma's, services, browserinstellingen en geïnstalleerde software worden met behulp van feedback van gebruikers via the cloud (internet) geanalyseerd.

SlimCleaner is een pc schoonmaker die gebruik maakt van feedback van zijn gebruikersgemeenschap via the cloud. Door dit nieuwe concept - voor pc opschoners - krijgen opstartende programma's en geïnstalleerde software waarderingen van gebruikers. Onnodige of onveilige software kan zo makkelijk herkend worden.

SlimCleaner verwijdert (internet)sporen van alle browsers en van tientallen applicaties. Ook Windows tijdelijke bestanden worden opgeruimd. Behalve schoonmaakfuncties heeft SlimCleaner nog veel meer gereedschap tot zijn beschikking, dat deels voor de betaalde Plus-variant voorbehouden is.


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

In de instellingen kunt u automatisch opstarten en delen van gebruikersdata uitzetten (zie afbeelding).


SlimCleaner Free ziet er zo uit

U krijgt na het downloaden 7 dagen een trial voor de betaalde Plus-variant. Daarna kunt u kiezen voor de beperktere gratis versie. Tijdens en na de installatie maakt SlimCleaner veel reclame voor zijn andere software. Pas dus goed op en lees onze installatie-instructies.

SlimCleaner was vroeger een prettige schoonmaker, maar heeft steeds meer reclame en overbodige toeters en bellen gekregen. Er zijn betere.

DL

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Nieuw??? 2013

een versie uit 2013 en er staat "nieuw".

Deze werkt niet voor W10 !

onze computer valt altijd uit

IK heb SLIM Cleaner AANBEVOLEN!!

net als/......

Slim DRIVERS!!

Het is GOED en GRATIS software!!
Zal fijn zijn als t ZO blijft!!

Op zich is het geen slecht progje, maar het staat nog in de kinderschoenen en moet (vind ik) alleen gebruikt worden door (ver) gevorderde pc-gebruikers want als je niet oplet verwijdert het ook programma's (of onderdelen) die niet verwijdert moeten worden.
Een gevorderde gebruiker echter kan hier wel veel aan hebben.

gratis is het zeker niet, ze gebruiken zelfs foute ( te dure ) wisselkoers Dollar / Euro en, ook ongeoorloofde vermeldingen, of juist NIET vermeldingen.

SlimCleaner is gratis. Misschien heb je een ander programma gedownload.

Als RTL gemist na het opschonen niet meer werkt weet je wie de boosdoener is:dat gelikte progje Slimcleaner.Rotzooi dus en gauw van je PC verwijderen.

Hoezo dan? Misschien heb je de cookies of sitevoorkeuren daarvan zelf opgeruimd. Bedoel je dat?

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
zwitser_and