PrivaZer

Actueel: 

5 september 2017
PrivaZer 3.0.27 is uitgebracht. In deze uitgave zijn kleine verbeteringen doorgevoerd.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.4 (332 stemmen)
Voor Windows
Beschrijving: 

PrivaZer is een nieuwe schoonmaak-tool die enkele interessante eigenschappen heeft die veel concurrenten, zoals CCleaner, niet hebben. PrivaZer ruimt natuurlijk alle rommel, tijdelijke bestanden, gebruikerssporen en internetsporen op je pc op. Maar daarnaast kun je ook heel gedetailleerd bekijken wat nou precies de sporen zijn die je verwijdert.

Zo kun je na een scan met PrivaZer bijvoorbeeld Internetactiviteit selecteren en bij de resultaten op Sporen klikken, waarna je alle bezochte pagina's kunt bekijken. Dus behalve pc schoonmaker is PrivaZer ook een soort forensisch werktuig waarmee je kunt bekijken wat er allemaal gebeurd is op een computer.

Je kunt met diverse soorten scans sporen van tientallen programma's (waaronder alle bekende browsers) opruimen. Je kunt ook bepaalde scans uitvinken als je ze te lang vindt duren. En als je een scan selecteert kun je onder opties ook nog heel veel instellen. Bij het opstarten heeft PrivaZer een handige wizard waar je kunt selecteren wat je wilt opschonen. Verder is er in het hoofdvenster een snelle 1-klik scan (Schoon op knop) om even al je internetsporen op te ruimen.

PrivaZer ruimt na een scan alle rommel op. Als je van de Diepgaande scan (klik OK) gebruik maakt, duurt een eerste schoonmaakbeurt soms meer dan een uur. Dit is een veilige schoonmaakmethode waarbij ook de sporen in de vrije ruimte op je harde schijf worden overschreven. Na een eerste opruimbeurt gaat opschonen de volgende keren een stuk sneller. Je kunt echter ook kiezen voor een Scan op specifieke sporen waarbij je zelf enkele onderdelen kiest.

PrivaZer is een interessante nieuwe aanwinst op de drukke markt voor pc schoonmakers. De schoonmaker heeft heel veel mogelijkheden voor gevorderde gebruikers en ruimt uitstekend op. Ons bevalt PrivaZer - dat inmiddels ook in het Nederlands vertaald is - heel goed. PrivaZer is een uitstekend alternatief voor CCleaner en de moeite waard om eens uit te proberen!

Categorie: 
Pc schoonmaken
Versienummer: 
3.0.27
Laatst gewijzigd: 
5 september 2017
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

http://privazer.com/...
er is een nieuwe versie 3.0.27

Prima programma gebruik het al jaren zonder problemen hetis gelijkwaardig aan de cc cleaner

Er is een nieuwe versie 3.0.26

Bij de insallatie wordt Privazer door Norton aangemerkt als gevaarlijk en onmiddellijk verwijderd.

Hallo,
valse waarschuwing.
We hebben contact opgenomen met AANorton via email

Okay, opgelost. Bedankt

met Norton

installatie (sorry)

nieuwe versie 3.0.24 d.d. 14 06 2017

Maak veel ruimte vrij, werk prima!
Nog geen enkele probleem!

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
oost_nrijk