Wise Disk Cleaner

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 5.9 (107 stemmen)
Voor Windows
Actueel: 

8 februari 2018
Wise Disk Cleaner 9.63 is verschenen. In deze uitgave van de schoonmaker zijn kleine verbeteringen doorgevoerd.

Beschrijving: 

Wise Disk Cleaner is een snelle pc schoonmaker die tijdelijke bestanden en gebruikers- en browsersporen opruimt. Er is een gewone en uitgebreide cleaner. Ook kunt u ruimte vrijmaken op uw harde schijf via systeem afslanken, waarna bijvoorbeeld onnodige installatiebestanden verwijderd worden. Defragmentatie behoort ook tot het arsenaal van Wise Disk Cleaner.

Wise Disk Cleaner is een uitgebreide schoonmaker die ook snel is. Let wel op 'extraatjes' die aangeboden worden.

Categorie: 
Pc schoonmaken
Versienummer: 
9.63
Laatst gewijzigd: 
8 februari 2018
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Reclame in de interface
Taal: 
Nederlands en Engels
Download: 
Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Wise Disk Cleaner biedt tijdens de installatie aan om onnodige extra software of toolbars te installeren. Kies Decline bij deze aanbiedingen. Ook toont Wise Disk Cleaner reclame in de interface voor andere producten van de maker.


Kies Decline!

Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Wise Disk Cleaner 9.51.671

Geen enkel probleem, een kind kan de was doen met dit programma. Het is me aangeraden door een echte computerwizzkid, zelf ben ik een echte gebruiker zonder kennis

Volkomen overbodig programma. Beloofde ruim 600 Mb vrij te maken, resultaat was slechts 75 Mb vrije ruimte, gooide bovendien mijn map 'God mode' weg. Privazer maakte daarentegen 1,7 Gb vrij.

Sorry, maar dan weet je niet hoe het werkt en wat je er mee kan doen. Ik gebruik dit programma al jaren en doet veel meer als de meeste denken. Voor dat dit programma zijn werk doet, krijg je een lijst van wat hij allemaal weg doet. Je zal vermoedelijk niet goed hebben gekeken en op OK hebben gedrukt waardoor jij je map bent krijt geraakt. verder zit er in Windows veel overbodig Europese talen die je ook weg kan doen. Eerst lezen, dan pas aan de slag. Dit programma haalt veel meer weg als CCleaner. Nogmaals, kijk en lees. Als ik bij mensen kom om een computer of laptop op te schonen, heb ik wel eens 4500 mb weg gehaald, dit programma werkt uitstekend, maar moet wel in goede handen zijn.

Werkt prima onder win10.

Prima programma, werkt zonder problemen, hier op W10.

Dag
Deze software ontregeld compleet uw pc als je dan nog geluk heb dat deze opstart.
Liever oud bekende zoals ccleaner en Glary.

jjacques "Deze software ontregeld compleet uw pc", graag wil ik van je horen wat dan ontregeld is en/of welke problemen je had, welke meldingen en/of wat werkte er niet meer, dan lijkt het mij iets meer feitelijk dan een bewering

Ja geef mij ook maar oude bekenden..

Kom niet meer op mijn laptop. Voor mij enkel ccleaner en niets meer anders.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
noorw_gen