Wise Disk Cleaner

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 5.6 (121 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Wise Disk Cleaner is een snelle pc schoonmaker die tijdelijke bestanden en gebruikers- en browsersporen opruimt. Er is een gewone en uitgebreide cleaner.

Ook kunt u ruimte vrijmaken op uw harde schijf via systeem afslanken, waarna bijvoorbeeld onnodige installatiebestanden verwijderd worden. Defragmentatie behoort ook tot het arsenaal van Wise Disk Cleaner.

Wise Disk Cleaner is een uitgebreide schoonmaker die ook snel is. Let wel op 'extraatjes' die aangeboden worden tijdens de installatie.

DL

Inst

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Versie 10.4.4.794 is verschenen.

Versie 10.4.2.791 is verschenen

Versie 10.4.1.789 is verschenen.

Krijg disk Cleaner niet geïnstalleerd
Geeft een foutmelding

werkt te traag en voor de pro,betalend nee thanks

Beste redactie, Jullie hebben Wise Disk cleaner in de lijst pc cleaners staan, het is mij een raadsel waarom jullie Wise Care 365 niet aan dit lijstje toegevoegd hebben of i.p.v. Wise disk cleaner. Ik gebruik Wise Care al jaren op PC en nog nooit heeft dit programma iets teveel weggehaald i.t.t. andere programma's uit deze lijst. https://www.wiseclea...

Versie 10.2.3 is verschenen

Iets vergeten, %temp% intikken in uitvoeren. Dan weet je wat er in de temp-map aanwezig is.
Voorzichtigheid is wel aangewezen.

Zo te zien gebruikt niemand het "Onderhoudscentrum" van Windows 8, 8.1, 10) die doet zijn werk als de PC niets te doen heeft. "Onderhoudscentrum" optimaliseert een SSD. Ook de HD natuurlijk ook. Het komt hier op neer dat er geen "defrag" meer gebruikt wordt.

Wise Disk Cleaner kan je beter niet gebruiken op een SSD. Wise Registry is minder erg. Privazer is er ook nog
CCleaner kan er ook mee door. Glary Utilies (all-in-one) niet aan te raden en van al die andere cleaners weet ik niets van.
Dan is er nog Chica PC Shield, van MalwareBytes, die houdt Potentional Unwanted Programms tegen(PUP), zet ze in Quarantaine, verwijderen kan ook en is nog altijd te downloaden. Waar de kop YEP aanwezig is, die download moet je gebruiken. In de taal van de PC en gratis.

Kom niet meer op mijn laptop. Voor mij enkel ccleaner en niets meer anders.

Pagina's