System Ninja

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 5.8 (126 stemmen)

Info

Details
Versienummer: 
3.2.4
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Categorie: 
Pc schoonmaken
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

System Ninja is een snelle pc schoonmaker van de producent van CCEnhancer en JavaRa (om respectievelijk CCleaner mee uit te breiden en oude Java-installaties mee op te ruimen). System Ninja ruimt tijdelijke bestanden, sporen van je internet browsers en andere rommel op. Ook kan System Ninja opstartende programma's en actieve processen beheren.

Handig is dat System Ninja automatisch via CleanSync nieuwe opruimmogelijkheden downloadt.


System Ninja - klik voor groter

.NET is benodigd om System Ninja te installeren.

Download

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Deze versie Ninja 3.1.9 werkt bij mij niet meer.

De portable is virusvrij. De installatieversie heeft Opencandy. Dat is niet persé schadelijk maar wordt wel zo gezien door sommige browsers. Met opencandy kan de ontwikkelaar geld verdienen. (google er maar eens op)

Wilde dit programma ook even proberen .maar Avast anti virus gaf groot alarm.
opgepast mensen !!
liever Ccleaner of een ander programma

De beveiligingsscan gaf aan, dat de download onveilig is, dus hou ik het maar
bij de ccleaner

Friezo, welke beveiligingsscan is dat dan ? ChicaPC-shield (= Malwarebytes Pro) en Norton I.S. geven aan veilig of heb je niet goed de instructie van de redactie gelezen om Open Candy troep te weigeren.

Site bezocht. Features bekeken en besloten System Ninja 2.4.3 te proberen met de portable versie. Met .exe aanklikken, scherm geopend. Onder opties gekozen voor "Dutch". En daarna "Rommelbestanden opruimen" (dat is het niveau van de Nederlandse vertaling)
Melding dat de register keys (van System Ninja) niet gevonden kunnen worden. Dus doet SN niks meer.
Ik wel: "Verwijderen" en meteen CCleaner losgelaten op mijn PC.

Thanks!
Onder toepassingen met OpenCandy staat ook CCleaner, dit lijkt mij een fout in genoemd artikel!

Ja, ook mij lijkt dat een fout.
Het zal één van de foutjes zijn zoals je die op Wikipedia kunt tegenkomen. (Zoals je ook op vele andere sites en in andere media fouten kunt tegenkomen.)
Zou CCleaner werkelijk OpenCandy bevatten, dan zou je daar met een zoekopdracht véél over vinden. In werkelijkheid vind je echter slechts een aantal fora waar mensen zich naar aanleiding van die vermelding op Wikipedia eveneens achter de oren krabben, en concluderen dat het een foutje moet betreffen.

Bedankt redactie.
Zouden jullie een artikel willen wijden aan OpenCandy, het is echt ontzettend wijdverbreid en ook behoorlijk raadselachtig wat het nou precies doet/inhoudt.
Je ontkomt echt niet meer aan OpenCandy, is heel vaak standaard inbegrepen en onmogelijk uit te vinken. Een soort noodzakelijk kwaad dus.
bvd.

Naast het beknopte stuk op Wikipedia waar de redactie naar verwees, staat er tevens een zeer uitgebreid en informatief en evenwichtig stuk op de Gizmos Freeware Reviews site. (Engelstalig, net als het Wikipedia stuk.)
Zie:
http://www.techsuppo...

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
de_emarken