Glary Utilities

Voor Windows
Voor Android
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6 (518 stemmen)

Horizontal Tabs


Beschrijving: 

Glary Utilities is een allround schoonmaker die register, tijdelijke bestanden, internet sporen en nog veel meer opruimt. Ook kunnen opstartende programma's beheerd, het contextmenu aangepast en het register gedefragmenteerd worden. En met Glary Utilities kunt u bestanden versleutelen, definitief uitwissen én ook herstellen als ze per ongeluk weggegooid zijn. Alles-in-een software om uw pc mee op te schonen en te optimaliseren met veel mogelijkheden. Er is ook een Android-app.

Glary Utilities beschikt over diverse modules voor het opruimen en optimaliseren van uw computer.
Opschonen & herstel
Onder andere schijf opschoner, register opschoner en snelkoppeling fixer
Optimaliseren
Met opstart manager, geheugen manager en register defragmentatie
Privacy & beveiliging
Onder meer: sporen wisser, bestanden uitwissen en herstellen (undelete) en bestanden versleutelen, spyware verwijderen
Bestanden & mappen
Met schijf analyse, dubbele bestanden zoeken en bestanden splitsen en samenvoegen
System tools
Proces manager, IE addons beheren, updatebeheer, de-installatie werktuig en meer

Glary Utilities heeft ook voor beginners een 1-klik onderhoud waarbij alle opruimtaken in een keer uitgevoerd worden. Let erop dat u bij de Sporen Verwijderaar (Tracks Eraser) zelf moet aanvinken welke (internet)sporen u wilt opschonen onder het item Opties. Waarschijnlijk wilt u hier geen wachtwoorden weggooien. Bestudeer dus even aandachtig wat u wel en niet wilt opruimen.

Glary Utilities is een gereedschapskist vol met handige werktuigen om uw computer mee op te ruimen en verbeteren. Behalve opschonen behoren dus ook gespecialiseerde taken als weggegooide bestanden herstellen en bestanden versleutelen tot de mogelijkheden. Een alles-in-één werktuig dat misschien vooral voor gevorderde pc gebruikers bedoeld is. Anderen kunnen beter CCleaner gebruiken.

Android
Glary Utilities is al bekend als schoonmaker voor Windows. Nu is er ook een gratis app voor Android die de cache en tijdelijke bestanden op je telefoon of tablet verwijdert. Glary Utilities is een simpele maar doeltreffende opruimer die ook RAM geheugen van je toestel vrij kan maken door achtergrond taken te beëindigen.

Glary Utilities kan met één klik veel rommel op je smartphone en tablet opschonen. Verder is het een task killer die apps en services op de achtergrond kan stoppen. Ook kun je apps deïnstalleren en je 'privacy beschermen' zoals de makers het noemen. Dit laatste betekent dat je geschiedenis, cache en eventueel berichten en wachtwoorden van apps kunt weggooien via de standaardinterface in Android - wat verder niet zoveel toevoegt.

Glary Utilities heeft een prettige, rustige interface en als de mogelijkheden nog wat uitgebreid worden dan zal dit ongetwijfeld een van de betere schoonmaak-apps voor je Android apparaat kunnen worden.

DL

Inst

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

nieuwe versie 5.176

De download link via de producent zou versie 5.174 moeten downloaden, via "download now" . Vreemd genoeg wordt echter de oudere versie 5.173 gedownload.

nieuwe versie 5.174

nieuwe versie 5.172

In elk geval de GUBootService stoppen en op Uitgeschakeld zetten.

En nog een aanvulling over het mee-booten.
Je zou denken dat een portable versie gebruiken dit verschijnsel zou voorkomen. Dat is echter NIET het geval. Bij de portable versies worden die verborgen opstart-programmas ook opgestart.

Groeten

Nog even een anvulling over het meebooten van programmas/services.
Via CCleaner, en Glary en Wise zelf, zijn de sommige van die opstart-programmas niet zichtbaar. Via Autorun Organizer zijn die wel zichtbaar, en uitschakelbaar (lijkt het).

Groeten

Ik ben er achter gekomen dat Glary en Wise een aantal programmas en services installeren die bij de PC opstarten meebooten (dus altijd aktief zijn). Als je op internet op zoek gaat naar een uitleg van die programmas/services vind je niets begrijpelijks (dus ook niet bij de sites van Glary en Wise). Ik vind dit heel verdacht. (Maar Mozilla en Google doen dit ook, programmas bij booten opstarten).

Groeten

nieuwe versie 5.169

nieuwe versie 5.168

Pagina's