Glary Utilities

Voor Windows
Voor Android
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.1 (508 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Glary Utilities is een allround schoonmaker die register, tijdelijke bestanden, internet sporen en nog veel meer opruimt. Ook kunnen opstartende programma's beheerd, het contextmenu aangepast en het register gedefragmenteerd worden. En met Glary Utilities kunt u bestanden versleutelen, definitief uitwissen én ook herstellen als ze per ongeluk weggegooid zijn. Alles-in-een software om uw pc mee op te schonen en te optimaliseren met veel mogelijkheden. Er is ook een Android-app.

Glary Utilities beschikt over diverse modules voor het opruimen en optimaliseren van uw computer.
Opschonen & herstel
Onder andere schijf opschoner, register opschoner en snelkoppeling fixer
Optimaliseren
Met opstart manager, geheugen manager en register defragmentatie
Privacy & beveiliging
Onder meer: sporen wisser, bestanden uitwissen en herstellen (undelete) en bestanden versleutelen, spyware verwijderen
Bestanden & mappen
Met schijf analyse, dubbele bestanden zoeken en bestanden splitsen en samenvoegen
System tools
Proces manager, IE addons beheren, updatebeheer, de-installatie werktuig en meer

Glary Utilities heeft ook voor beginners een 1-klik onderhoud waarbij alle opruimtaken in een keer uitgevoerd worden. Let erop dat u bij de Sporen Verwijderaar (Tracks Eraser) zelf moet aanvinken welke (internet)sporen u wilt opschonen onder het item Opties. Waarschijnlijk wilt u hier geen wachtwoorden weggooien. Bestudeer dus even aandachtig wat u wel en niet wilt opruimen.

Glary Utilities is een gereedschapskist vol met handige werktuigen om uw computer mee op te ruimen en verbeteren. Behalve opschonen behoren dus ook gespecialiseerde taken als weggegooide bestanden herstellen en bestanden versleutelen tot de mogelijkheden. Een alles-in-één werktuig dat misschien vooral voor gevorderde pc gebruikers bedoeld is. Anderen kunnen beter CCleaner gebruiken.

Android
Glary Utilities is al bekend als schoonmaker voor Windows. Nu is er ook een gratis app voor Android die de cache en tijdelijke bestanden op je telefoon of tablet verwijdert. Glary Utilities is een simpele maar doeltreffende opruimer die ook RAM geheugen van je toestel vrij kan maken door achtergrond taken te beëindigen.

Glary Utilities kan met één klik veel rommel op je smartphone en tablet opschonen. Verder is het een task killer die apps en services op de achtergrond kan stoppen. Ook kun je apps deïnstalleren en je 'privacy beschermen' zoals de makers het noemen. Dit laatste betekent dat je geschiedenis, cache en eventueel berichten en wachtwoorden van apps kunt weggooien via de standaardinterface in Android - wat verder niet zoveel toevoegt.

Glary Utilities heeft een prettige, rustige interface en als de mogelijkheden nog wat uitgebreid worden dan zal dit ongetwijfeld een van de betere schoonmaak-apps voor je Android apparaat kunnen worden.

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

nieuwe versie 5.150

Gebruik het al jaren wel van spotnet afgehaald,heb altijd de pro versie en bevalt heel goed.

Nieuwe versie 5.148

nieuwe versie 5.147

nieuwe versie 5.146

nieuwe versie 5.141.0.167.

@Palet
Glary bevat geen malware/virus maar soms kunnen virusscanners aanslaan op de meegeleverde extra software bij Glary.

Lees hier meer daarover:
https://www.gratisso...

Bij installatie van Glary update 5.137 meldde Windows dat deze update niet veilig was en raadde me af hem te installeren. Toch gedaan en gemerkt dat Windows af en toe niet goed meer werkte. Scannen van deze Glary met Windows Defender leverde geen foutmelding op. Voor de zekerheid toch maar verwijderd. Volsta nu met Ccleaner en Privazer. Mis nu wel de melding dat er updates van andere programma's zijn.

Beste,
heb glary geinstalleerd betaald, voor duplicaten van foto's te reinigen maar lukt niet ik kan maar 1 foto per keer verwijderen, was de bedoeling om er veel in 1 keer te verwijderen.
mvg katleen

@Joop
Een heel vervelende ervaring inderdaad. Waar het precies aan ligt blijft inderdaad onduidelijk (zoals we ook in onze mailwisseling besproken hebben). In ieder geval goed dat Kaspersky ingegrepen heeft. Begrijp ik goed dat je Windows opnieuw geïnstalleerd hebt hierna? Als Kaspersky de boel onderschept heeft lijkt me dat niet per se nodig - daar heb je toch een virusscanner voor. Maar met een schone lei beginnen is misschien ook wel goed.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
de_emarken