AVG Cleaner


Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

AVG heeft behalve zijn populaire anti-virus programma en app ook een schoonmaker voor Mac en Android uitgebracht. AVG Cleaner is een schoonmaker die internetsporen en de cache van heel veel apps opruimt. Zo maak je weer extra ruimte vrij op je Android telefoon of tablet of je Mac computer. Voor Windows is er alleen het betaalde AVG TuneUp!

Mac
AVG Cleaner voor Mac ruimt cache en tijdelijke bestanden van diverse applicaties (zoals natuurlijk je browser-geschiedenis) op en kan zo veel ruimte besparen en je privacy beschermen. Ook beschikt AVG Cleaner voor Mac over een Duplicate Finder om dubbele bestanden op te sporen en te verwijderen.

Android
AVG Cleaner voor Android is een schoonmaker die geschiedenis (van je web browser bijvoorbeeld) en de cache van heel veel apps opruimt. Zo maak je weer extra ruimte vrij op je Android telefoon of tablet. Ook kun je apps beheren op je toestel en ze verwijderen als je ze toch niet gebruikt en ze teveel ruimte in beslag nemen. Verder kun je RAM-geheugen vrijmaken en heel handig is dat je dataverbruik en batterijverbruik van apps kunt bekijken, zodat je de grootste data- en energieslurpers kunt identificeren. Deze laatste functies zitten allemaal onder Apps beheren.

Je kunt AVG Cleaner automatisch elke dag of elke week de rommel laten opruimen. De interface is eenvoudig en overzichtelijk. In de gratis versie worden advertenties getoond die je kunt verwijderen door de Pro-versie te kopen.

Reacties

Voor Windows levert AVG wel AVG Tuneup, 30 dagen gratis probeerversie; daarna eventueel betalen

goed product

@Rene
Juiste link voor AVG Cleaner voor Mac is weer toegevoegd

AVG Cleaner bestaat niet meer... :-(

hopelijk werkt het

GOOD.