Panda Cloud Cleaner

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Panda Cloud Cleaner is een handig tooltje om snel uw pc mee te scannen op virussen en andere malware. Panda Cloud Cleaner is alleen bedoeld voor desinfectie van besmette pc's en biedt geen continue bescherming.

Als Panda Cloud Cleaner start worden eerst de updates binnengehaald en daarna wordt de computer gescand op virussen en bij gevonden malware probeert Panda Cloud Cleaner deze te verwijderen. Voor gevorderden is er ook de mogelijkheid (onder Advanced Options) om een bootscan te doen om rootkits weg te halen.

Panda Cloud Cleaner is een handig werktuig om snel virussen te verwijderen. Het is wat overdreven dat tracking cookies ook als malware aangemerkt worden door Panda.

Volledige gratis anti-virus bescherming kunt u hier downloaden

Reacties

U hoeft niet meer te betalen voor antivirussoftware. Microsoft's Windows Defender, een gratis service die rechtstreeks in Windows 10 is ingebouwd, is nu net zo goed als de betaalde antivirus- / antimalware-oplossingen die al jaren uw geld inzamelen.

handig

Herhaling:
De PC geboot van de Panda CD, die meteen een generieke scan uitvoerde.
Na de generieke schoonmaak met Panda Cloud Cleaner werd opstarten van Windows XP in de veilige mode weer mogelijk.

Scannen duurt heel erg lang (ongeveer 1 1/2 uur), verwijderen van virussen en malware duurt ook erg lang (gemiddeld 2 uur). Tijdens deze periode is het niet mogelijk om andere programma's van de laptop te gebruiken. Ligt het aan mijn laptop (Core i5, windows 7)?

En wat wilt u nu vertellen over Panda?

Vorige week heb ik geholpen om van een Windows XP PC het "politie virus" te verwijderen. Op deze PC was een niet bijgewerkte AVG 2012 actief.
Op de PC draaide geen Java.

De PC geboot van de Panda CD, die meteen een generieke scan uitvoerde.
Na de generieke schoonmaak met Panda Cloud Cleaner werd opstarten van Windows XP in de veilige mode weer mogelijk.
Het virus is daarmee echter zeker nog niet weg!
Vervolgens is in de veilige mode met behulp van ADWCleaner het virus verwijderd.
Voor de zekerheid nog Malware Bytes Anti Malware gedraaid, waarbij nog 7 infecties opgeruimd werden.
Op verzoek van eigenaar PC nog AVG 2014 geïnstalleerd.