Avira Rescue System

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.9 (17 stemmen)
Voor Windows
Beschrijving: 

Avira Rescue System kunt u op cd branden om - door virussen - niet meer opstartende pc's te redden. Met deze zogeheten Live CD of usb stick kunt u uw computer weer starten en vanaf cd scannen op virussen. Voor gevorderden.

Als een Windows-pc het begeven heeft en door virussen of andere malware niet meer wil starten dan kan Avira Rescue System helpen. U downloadt het iso-bestand, brandt het op een cd of zet het op een usb stick en start uw computer op vanaf cd-rom, zodat Avira Rescue System opstart.

Avira Rescue System heeft een ingebouwd Linux-besturingssysteem. Als dit opgestart is kunt u uw pc scannen op malware met de Avira scanner. U klikt links in de taakbalk op Avira en start vervolgens de Wizard. U kiest de partitie die gescand moet worden en klikt Next. Nu begint het Scan and Repair proces (wat wel eventjes kan duren). Na afloop krijgt u een rapportje met de scan resultaten en als het goed is is de pc weer gerepareerd.

Bekijk een instructie-video voor Avira Rescue System

Categorie: 
Anti-virus
Laatst gewijzigd: 
17 oktober 2013
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Engels
Website: 
Download: 

Download Avira Rescue System
(download het iso-bestand en brand dit op cd of zet het op usb stick, het exe-bestand heeft een ingebouwde cd brander om de installatie te vergemakkelijken)

1. Download het iso-bestand
2. Brand het iso-bestand op cd (als image!) of zet het op een opstartbare usb stick
3. Start de pc op vanaf cd-rom/usb stick

Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Werkt helaas niet. Geeft foutmelding: "the scanner could not be found or the rescue system device is unknown

Nee dat is een kaas

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_witserland