ZipGenius

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

ZipGenius is een zeer gebruikersvriendelijk in- en uitpakprogramma met vele handige functies ingebouwd. Het kan overweg met de volgende bestandsindelingen en archieven:

  • Inpakken en uitpakken: ZIP, RAR, CAB, ACE, 7-zip, ARC, SQX, CAB, ARJ, LZH, RPM, TAR, TAR.GZ

Ook kan ZipGenius uit de voeten met ISO-bestanden, Exe-bestanden, de OpenDocument-bestandsindeling die OpenOffice.org gebruikt en XPI-extensies van Firefox.


ZipGenius
 
ZipGenius is geïntegreerd in de Windows Verkenner, zodat je met de rechter muisknop bestanden kunt inpakken of uitpakken. Ook heeft ZipGenius de mogelijkheid om archieven te versleutelen en te testen op fouten. 

Verder kun je met ZipGenius heel eenvoudig backups maken van je mail in Outlook Express en Thunderbird en je favorieten uit Internet Explorer en bladwijzers in Firefox. Als extraatje kun je ook een slideshow van je foto's maken met ZipGenius.

Betalen voor WinZip is niet nodig: ZipGenius kan het ook en is gratis en gebruikersvriendelijk.

Reacties

Hallo,

Ik vindt zipgenius best handig. Vooral bestanden selcteren, rechter muisknop en kiezen wat je wilt doen. Echter sinds een poosje zijn de teksten bij de keuze pictogrammen verdwenen. Na een update waren ze er weer en nu zijn ze weer weg. Weet iemand hoe dit zit, en of dit nog wordt gefixt?

Wat wil je daarmee zeggen?

De melding is als volgt: "Deze download is gerapporteerd als onveilig!" Er komt een plaatje tevoorschijn met een schild en kruis. Geen idee of dit van G data is of van IE. In ieder geval een niet verkeerd op te vatten melding.

IZArc is niet onveilig. Het programma wordt ook op alle grote downloadsites (download.com bijvoorbeeld) aan geboden. Waarom blokkeren IE en Chrome het dan en wat is de precieze melding?

Bovenstaande reactie is eigenlijk van toepassing op Izarc en voor zover ik weet niet op ZipGenius. Sorry voor deze vergissing. Wil de beheerder deze en de vorige reactie weghalen? Hoe zit het eigenlijk met Izarc?

Als Izarc zo onveilig is waarom wordt deze dan nog steeds aangeboden op deze site?

Vandaag proberen mijn eerdere versie van dit programma bij te werken. De nieuwe versie wordt zowel door Google Chrome als wel IE geblokkeerd als onveilige software. Site zou niet te vertrouwen zijn. Hebben beide browsers het bij het verkeerde eind. Ik geloof niet in toeval!

in wat deze site al niet geloven mag

Een programma voor inpakken en uitpakken wordt gepresenteerd op 5 december. Kan geen toeval zijn......