SyncBack Free

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.8 (197 stemmen)
Actueel: 

15 augustus 2018
SyncBack Free 8.5.75.0 is verschenen. Deze uitgave lost foutjes op.

Beschrijving: 

SyncBack Free is een overzichtelijk backup-programma, waarmee u op eenvoudige wijze automatische backups van uw belangrijke bestanden en mappen kunt maken (en eventueel weer de backups kunt terugzetten).

SyncBack bevat uitgebreide opties en filters om reservekopieën van bijvoorbeeld uw documenten en mail te maken. Compressie (kleiner maken) en encryptie (versleuteling) behoren tot de mogelijkheden. De backups kunt u wegschrijven naar onder andere een cd/dvd, externe harde schijf of een ftp-server.


SyncBack is ook in het Nederlands vertaald

Om de backups te automatiseren kunt u taken plannen. Ook kunt u meerdere profielen maken om verschillende backups op vaste tijdstippen uit te laten voeren. Ten slotte kunt u mappen synchroniseren met SyncBack. Het programma heeft een Eenvoudige modus voor beginners en een Expert modus.

Categorie: 
Backup
Versienummer: 
8.5.75.0
Laatst gewijzigd: 
15 augustus 2018
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Betaalde versie heeft meer functies
Taal: 
Nederlands en Engels
Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 

Reacties

inmiddels versie 8.5.59 ....

Nu Versie 8.5.33.0

Goed backup programma, het plaatje laat wel een oude versie zien, de interface kan oo in het Nederlands.

ik heb al een tijdje een probleem bij synchronisatie. Ik krijg de boodschap "een instantie van deze taak wordt al uitgevoerd". Volgende opdrachten voert hij niet meer uit. Ik moet eerst het programma afsluiten en weer opstarten. Dan verdwijnt de boodschap en werkt de opdracht opnieuw. Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?

ik gebruik Syncbackfree maar heb een probleem. Als ik de back-up nakijk op mijn externe schijf dan zie ik dat de mappen die ik verplaatst heb op mijn computer blijven staan op de externe schijf. Ook de documenten die ik verwijderd heb op mijn computer worden niet verwijdert of aangepast op de harde schijf. Doe ik iets verkeerd?

Je moet goed kijken wat er moet gebeuren van bron naar doel, daar kun je alles aanpassen. Je hebt waarschijnlijk staan dat de bestanden op doel bewaard moeten blijven en niet verwijderd moeten worden.
Ik heb het ook zo staan als jij, daarmee voorkom ik dat ik iets weggooi. Als na een paar maanden het doelbestand te groot wordt maak ik een 2e aan en hernoem ik het eerste in "oud", als de 2e te vol wordt gooi het oude weg en doe weer het zelfde. Altijd een backup waar ik mee werk en een "oude" waar nog oudere bestanden op staan.

Prachtig, die reactie van Hansje! Maar daar laat ze het niet bij, ze geeft ook een goed alternatie! Dit ga ik zeker proberen.

Vriendelijke groet, Riekelt de Boer, Velserbroek.

Gebruik het programma al jaren het werkt perfect, zowel prive als zakelijk, en het doet precies wat ik wil, instelmogelijkheden zat.

Aomei Backupper Standard Edition is zeer goed (en gratis)

@ inir,

SyncBack, waar het hier over gaat, biedt zowel synchronisatie als backup.
Synchronisatie is niet hetzelfde als backup.
AOMEI Backupper biedt voor zover ik weet echter énkel backup-mogelijkheden.
AOMEI Backupper is daarmee dus geen volledig alternatief voor SyncBack.

Er bestaan diverse programma's die backup- óf synchronisatie-mogelijkheden bieden, maar het lijkt me niet bijzonder nuttig om die hier te gaan noemen, als ze niet zoals SyncBack zowel backup als tevens ook synchronisatie bieden.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_rankrijk