SyncBack Free

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.8 (209 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

SyncBack Free is een overzichtelijk backup-programma, waarmee u op eenvoudige wijze automatische backups van uw belangrijke bestanden en mappen kunt maken (en eventueel weer de backups kunt terugzetten).

SyncBack bevat uitgebreide opties en filters om reservekopieën van bijvoorbeeld uw documenten en mail te maken. Compressie (kleiner maken) en encryptie (versleuteling) behoren tot de mogelijkheden. De backups kunt u wegschrijven naar onder andere een cd/dvd, externe harde schijf of een ftp-server.


SyncBack is ook in het Nederlands vertaald

Om de backups te automatiseren kunt u taken plannen. Ook kunt u meerdere profielen maken om verschillende backups op vaste tijdstippen uit te laten voeren. Ten slotte kunt u mappen synchroniseren met SyncBack. Het programma heeft een Eenvoudige modus voor beginners en een Expert modus.

DL

Deel deze download: 

Reacties

Ik gebruik het al jaren voor verschillende doeleinden. Het is (betrekkelijk) eenvoudig, snel en doeltreffend. Je moet je echter wel even goed verdiepen in de verschillende opties en de consequenties daarvan. Het vergt de nodige concentratie om het te snappen. Maar eenmaal een profiel aangemaakt heb je er geen omkijken meer naar.

Ik gebruik dit programma al een aantal jaren en ben er heel tevreden over. Heb echter in mei een download van de nieuwe versie gedaan en nu werkt de planning niet meer. Is die er in de gratis versie uitgehaald?

inmiddels versie 8.5.59 ....

Nu Versie 8.5.33.0

Goed backup programma, het plaatje laat wel een oude versie zien, de interface kan oo in het Nederlands.

Je moet goed kijken wat er moet gebeuren van bron naar doel, daar kun je alles aanpassen. Je hebt waarschijnlijk staan dat de bestanden op doel bewaard moeten blijven en niet verwijderd moeten worden.
Ik heb het ook zo staan als jij, daarmee voorkom ik dat ik iets weggooi. Als na een paar maanden het doelbestand te groot wordt maak ik een 2e aan en hernoem ik het eerste in "oud", als de 2e te vol wordt gooi het oude weg en doe weer het zelfde. Altijd een backup waar ik mee werk en een "oude" waar nog oudere bestanden op staan.

ik heb al een tijdje een probleem bij synchronisatie. Ik krijg de boodschap "een instantie van deze taak wordt al uitgevoerd". Volgende opdrachten voert hij niet meer uit. Ik moet eerst het programma afsluiten en weer opstarten. Dan verdwijnt de boodschap en werkt de opdracht opnieuw. Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?

ik gebruik Syncbackfree maar heb een probleem. Als ik de back-up nakijk op mijn externe schijf dan zie ik dat de mappen die ik verplaatst heb op mijn computer blijven staan op de externe schijf. Ook de documenten die ik verwijderd heb op mijn computer worden niet verwijdert of aangepast op de harde schijf. Doe ik iets verkeerd?

Prachtig, die reactie van Hansje! Maar daar laat ze het niet bij, ze geeft ook een goed alternatie! Dit ga ik zeker proberen.

Vriendelijke groet, Riekelt de Boer, Velserbroek.

Gebruik het programma al jaren het werkt perfect, zowel prive als zakelijk, en het doet precies wat ik wil, instelmogelijkheden zat.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
zwitserl_nd