SyncBack Free

Actueel: 

28 maart 2017
SyncBack Free 7.6.64.0 is verschenen. Enige wijziging in deze uitgave is dat de update controle nu elke 30 dagen is in plaats van elke 15.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.9 (173 stemmen)
Voor Windows
Beschrijving: 

SyncBack Free is een overzichtelijk backup-programma, waarmee u op eenvoudige wijze automatische backups van uw belangrijke bestanden en mappen kunt maken (en eventueel weer de backups kunt terugzetten).

SyncBack bevat uitgebreide opties en filters om reservekopieën van bijvoorbeeld uw documenten en mail te maken. Compressie (kleiner maken) en encryptie (versleuteling) behoren tot de mogelijkheden. De backups kunt u wegschrijven naar onder andere een cd/dvd, externe harde schijf of een ftp-server.


SyncBack is ook in het Nederlands vertaald

Om de backups te automatiseren kunt u taken plannen. Ook kunt u meerdere profielen maken om verschillende backups op vaste tijdstippen uit te laten voeren. Ten slotte kunt u mappen synchroniseren met SyncBack. Het programma heeft een Eenvoudige modus voor beginners en een Expert modus.

Categorie: 
Backup
Versienummer: 
7.6.64.0
Laatst gewijzigd: 
28 maart 2017
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Betaalde versie heeft meer functies
Taal: 
Nederlands en Engels
Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

ik heb al een tijdje een probleem bij synchronisatie. Ik krijg de boodschap "een instantie van deze taak wordt al uitgevoerd". Volgende opdrachten voert hij niet meer uit. Ik moet eerst het programma afsluiten en weer opstarten. Dan verdwijnt de boodschap en werkt de opdracht opnieuw. Iemand een idee hoe ik dit kan oplossen?

ik gebruik Syncbackfree maar heb een probleem. Als ik de back-up nakijk op mijn externe schijf dan zie ik dat de mappen die ik verplaatst heb op mijn computer blijven staan op de externe schijf. Ook de documenten die ik verwijderd heb op mijn computer worden niet verwijdert of aangepast op de harde schijf. Doe ik iets verkeerd?

Prachtig, die reactie van Hansje! Maar daar laat ze het niet bij, ze geeft ook een goed alternatie! Dit ga ik zeker proberen.

Vriendelijke groet, Riekelt de Boer, Velserbroek.

Gebruik het programma al jaren het werkt perfect, zowel prive als zakelijk, en het doet precies wat ik wil, instelmogelijkheden zat.

Aomei Backupper Standard Edition is zeer goed (en gratis)

@ inir,

SyncBack, waar het hier over gaat, biedt zowel synchronisatie als backup.
Synchronisatie is niet hetzelfde als backup.
AOMEI Backupper biedt voor zover ik weet echter énkel backup-mogelijkheden.
AOMEI Backupper is daarmee dus geen volledig alternatief voor SyncBack.

Er bestaan diverse programma's die backup- óf synchronisatie-mogelijkheden bieden, maar het lijkt me niet bijzonder nuttig om die hier te gaan noemen, als ze niet zoals SyncBack zowel backup als tevens ook synchronisatie bieden.

Ik werk al heel lang met SyncBack Free waar ik heel tevreden bij ben. Ik werk nog met versie V3.2.26.0 NL. Heb al een paar keer een hogere versie geprobeerd maar vindt die nogal ingewikkeld. Nu geprobeerd met versie V7.0.32.0 NL en het lukt mij niet om een nieuw profiel aan te maken. Dus er maar weer af gedaan.

Grt Rudy

Ik heb hetzelfde probleem. OS Vista Business. Met de nieuwere versies kan ik geen profielen aanmaken. Met de oudere versies ging dat wel. Ik zoek een back up programma waarbij de back up onmiddellijk leesbaar is.
Grt.

Werk al enkele jaren met Syncbackfree en ben er ontzettend blij mee. Het werkt snel, op de achtergrond en intuitief. Als je een profiel hebt aangemaakt is de rest een fluitje van een cent. Ik wilde dat een dergelijk programma al lang geleden had bestaan, had me een hoop ellende bespaard. Ik backup naar een tweede harde schijf of naar USB, maakt niets uit.

Is dit [https://www.ascomp.d... wat voor je Lauwrens?

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_uitsland