Redo Backup & Recovery

Voor Windows en Linux
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7 (150 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Redo Backup & Recovery is een makkelijk te gebruiken open source programma om een backup van uw Windows of Linux pc mee te maken. In geval van nood (bij virussen of als Windows niet meer opstart) kunt u uw pc herstellen met Redo Backup & Recovery.

Redo Backup & Recovery is een apart op Linux gebaseerd besturingssysteem dat u op cd of dvd dient branden en op te starten. Op een usb-stick werkt Redo Backup & Recovery ook. U hoeft niet eerst Windows op te starten, maar start gelijk de pc met Redo Backup & Recovery. Dus als Windows niet meer werkt kunt u wel Redo starten.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld CloneZilla heeft Redo een overzichtelijke interface die makkelijk in het gebruik is. De belangrijkste knoppen zijn Backup en Restore. Zo kunt u een image van uw harde schijf of partitie maken en deze als backup op bijvoorbeeld een netwerkschijf of NAS zetten. Met deze backup kunt u later uw pc herstellen in geval van nood.

Behalve deze backup en restore functionaliteit heeft Redo de beschikking over enkele handige tools of werktuigen om verloren bestanden terug te vinden en partities op uw harde schijf mee aan te passen.

Opmerking: als het backup-proces van Redo bevriest dan is volgens de makers uw harde schijf alleen-lezen, bevat corrupte bestanden of heeft te weinig ruimte.

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

zuinig zijn met SSD.Altijd trimmen & niet defragmenteren.Bijna vol.Geen probleem.Gebruik gewoon steam remover.Die zet grote game's en gewoon andere software op een gewone hardeschijf.
die meestal in je pc cq laptop zit.En alle wat je gaat verplaatsen blijft op een normale manier werken.Zorg daar om ook dat je SSD nooit voller maakt als 60%.
Dan blijft je machine ook nog eens lekker snel.Doe er je voordeel mee.

Graag het volgende: Sinds een paar weken is mijn SSD bijna vol. Het geeft aan dat ik maar 5 GB van de 64 GB over heb.
Ik ben van plan om een nieuwe (SSD)te kopen met meer GB. 240 zou mooi zijn.
Mijn vraag is het volgende:
Hoe kan ik een SSD naar een nieuwe SSD overzetten/clonen?
Ik lees verschillende mogelijkheden, maar ik ben niet wijzer geworden. En alle belangrijkste vraag: kan ik het zelf doen met de juiste software.
Graag een duidelijke uitleg naar het volgende e-mail adres: m.agmar@ziggo.nl.
Alvast bedankt
M.AGMAR

kan je het prog ook op usbstick zetten voor een win10home pc?

Ziet er goed uit.
Eventueel te gebruiken als extra back-up mogelijkheid.
Je kunt nooit teveel back-ups hebben. ;-)

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
dui_sland