EaseUS ToDo Backup Free

Actueel: 

19 december 2016
EaseUS ToDo Backup Free 10.0 is verschenen. In deze uitgave zijn verbeteringen doorgevoerd en fouten opgelost.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.3 (30 stemmen)
Voor Windows
Beschrijving: 

EasUS ToDo Backup Free is gebruikersvriendelijke software om backups of images te maken of uw harde schijf of Windows te klonen en data te migreren naar bijvoorbeeld een SSD. Ook kunt u backups terugzetten om uw pc te herstellen.

EaseUS ToDo Backup biedt de keuze om een hele harde schijf of partitie te klonen, er een image van te maken, of een backup van uw bestanden of van uw Windows-systeem te maken. Ook een smart backup is mogelijk. Het klonen van Windows is ook een optie, zodat u makkelijk uw besturingssysteem kunt migreren naar een nieuwe schijf (SSD bijvoorbeeld).

EaseUS ToDo Backup is makkelijk in het gebruik en biedt ook extra mogelijkheden zoals het maken van opstartbare herstel-cd's of schijven en het wissen van partities.

Categorie: 
Backup
Versienummer: 
10.0
Laatst gewijzigd: 
19 december 2016
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Betaalde versie heeft meer functies
Taal: 
Engels
Installatie: 
Let op bij de installatie

EaseUS ToDo Backup maakt veel reclame voor de betaalde versie en probeert u ervan te overtuigen om te upgraden, met diverse nagscreens en pop-ups. Dit hoeft natuurlijk niet.

Kies tijdens de installatie voor de Free edition en haal eventueel het vinkje weg bij Join the Customer Experience Improvement Program. Na de installatie hoeft u geen licentie in te voeren. Klik Later.

Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Wil even melden dat de Free en Home editie nog steeds versie 10.0 is.
Alleen de Workstation, Server, Advanced Server en Technician zijn geüpdatet naar versie 10.5.
Dat lijkt steeds meer de gewoonte te worden bij EaseUS om alleen eerst de versies te updaten waar ze iets aan verdienen en veel later onder meer de Free versie.

Dank, we waren iets te enthousiast geloof ik. Zijn inderdaad alleen de betaalde versies die bijgewerkt zijn (of is de update teruggetrokken voor de Free versie?). Is nu hersteld. Excuses voor het ongemak.

redactie, de aangeboden link leidt naar versie 10.0 Waar is 10.5 te vinden?

Dat vraag ik me dus ook af!?!

Snap er niets van, versie 10.5 is nergens te downloaden.
Op de site van EaseUS spreken ze nog steeds van versie 10.0, de direct link is ook nog steeds v10.0 en bij Majorgeeks start het niet of krijg ik zelf nog versie 9.0 binnen???
Wat is me dat allemaal, probeer het morgen of binnen een paar dagen wel eens terug opnieuw.

Let op bij upgraden naar betaalde versie: je krijgt "Lifetime upgrades", maar dit is alleen geldig voor de huidige versie. Bij elke nieuwe upgrade (tot nu toe om de drie maanden!) moet je opnieuw betalen voor de nieuwe versie: ik kocht v.9.2 op 4 sep 16 (€ 16.34), dan v.10.0 op 1 jan 2017 (€ 33.27) en nu zou ik v.11 moeten kopen voor € 16.33. En wat gaat er volgen binnen 3 maand? Alweer een betalende upgrade? Of hoe de gebruiker gemolken wordt...

Goed om dit te lezen, was ooit van plan als ze nu eindelijk eens met een Nederlandstalige versie zouden komen om het aan te kopen, zal maar verder gaan met de Free versies.
Dat werkt ook.

Of download het rechtstreeks hier!
http://download.ease...

Dank, link is aangepast.

Alleen spijtig dat het nog steeds niet in het Nederlands te gebruiken is.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
ned_rland