EaseUS ToDo Backup Free

Horizontal Tabs


Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.4 (55 stemmen)
Beschrijving: 

EasUS ToDo Backup Free is gebruikersvriendelijke software om backups of images te maken of uw harde schijf of Windows te klonen en data te migreren naar bijvoorbeeld een SSD. Ook kunt u backups terugzetten om uw pc te herstellen.

EaseUS ToDo Backup biedt de keuze om een hele harde schijf of partitie te klonen, er een image van te maken, of een backup van uw bestanden of van uw Windows-systeem te maken. Ook een smart backup is mogelijk. Het klonen van Windows is ook een optie, zodat u makkelijk uw besturingssysteem kunt migreren naar een nieuwe schijf (SSD bijvoorbeeld).

EaseUS ToDo Backup is makkelijk in het gebruik en biedt ook extra mogelijkheden zoals het maken van opstartbare herstel-cd's of schijven en het wissen van partities.

De betaalde versie heeft meer functies dan de gratis variant: lees hier de verschillen.

DL

Inst

Website producent: 

Reacties

Na lang zoeken, hier de link voor de offline installer.
http://download.ease...

@WriTer
Dank, link is nu aangepast.

De directe link werkt niet meer want is voor versie 12.
Versie 13.5 is tot hiertoe niet te downloaden alhoewel in de Editions History over versie 13.5 wordt gesproken wordt alleen een installer bestandje aangeboden van v13.0.

Ik heb dit ook gedaan en de partitie van de nieuwe schijf was van 161GB terug naar 101GB gebracht, dezelfde grootte als de oude C'//. Waar de rest was gebleven (de overig 60GB) stond er niet bij.

Is er ook een 64 bit versie, en zo ja (ik heb nu de 32 bit) moet ik die aanpassen om problemen te voorkomen?

@Jacobine
Lees onze instructies bij het tabblad Installatie (naast Download):

EaseUS ToDo Backup maakt veel reclame voor de betaalde versie en probeert u ervan te overtuigen om te upgraden, met diverse nagscreens en pop-ups. Dit hoeft natuurlijk niet.

Kies tijdens de installatie voor de Free edition en haal eventueel het vinkje weg bij Join the Customer Experience Improvement Program. Na de installatie hoeft u geen licentie in te voeren. Klik Later.

Klik dus Later als om een sleutel wordt gevraagd.

leuk seelcteren op free versie, na installeren komt scherrm voor het invullen van een key. Hoe krijg je die key
Juist voor de betalende versie af te rekenen. Er staat 27,99 echter , bij hhet afrenen staat 88,51
De handel via appwiz.cpl de handel willen verwijderen, dan komt de melding dat app nog draait. Gekilled. Nogmaals appwiz.cpl om te deinstalleren zonder enige mededeling om te rebooten, gebeurt dat, ook jammer van die andere openstaande app
De beheerder van dit bedrijf kan zich niet beheersen (vergelijkbaar met D. Trump), dat ik niet voor hem gekozen heb

Na klonen van een SSD 480GB naar een SSD 1T ,met EaseUS werkte alles prima totdat er een update kwam van Windows 10. Bij het installeren van de update krijg ik de melding dat er geen update kan gemaakt worden op een USB-stick. Nooit een USB-stick gebruikt. Dus met de gratis versie kan men geen systeem migreren. Het is verloren tijd

Na installatie werkte Easeus Todo Backup free prima.
Totdat er een update van Windows kwam.
Ik kreeg prompt een BSOD met de mededeling dat eubdmon.sys een probleem veroorzaakt.
Uiteindelijk Easeus Todo BAckup verwijdert.
Ook Easeus Todo Backup v10.6 geeft dezelfde problemen
Weet iemand een oplossing.

JUIST ! HET GAAT GEWOON NIET EN IS TIJDVERLIES !!