EaseUS ToDo Backup Free

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.6 (45 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

EasUS ToDo Backup Free is gebruikersvriendelijke software om backups of images te maken of uw harde schijf of Windows te klonen en data te migreren naar bijvoorbeeld een SSD. Ook kunt u backups terugzetten om uw pc te herstellen.

EaseUS ToDo Backup biedt de keuze om een hele harde schijf of partitie te klonen, er een image van te maken, of een backup van uw bestanden of van uw Windows-systeem te maken. Ook een smart backup is mogelijk. Het klonen van Windows is ook een optie, zodat u makkelijk uw besturingssysteem kunt migreren naar een nieuwe schijf (SSD bijvoorbeeld).

EaseUS ToDo Backup is makkelijk in het gebruik en biedt ook extra mogelijkheden zoals het maken van opstartbare herstel-cd's of schijven en het wissen van partities.

DL

Deel deze download: 

Reacties

Na klonen van een SSD 480GB naar een SSD 1T ,met EaseUS werkte alles prima totdat er een update kwam van Windows 10. Bij het installeren van de update krijg ik de melding dat er geen update kan gemaakt worden op een USB-stick. Nooit een USB-stick gebruikt. Dus met de gratis versie kan men geen systeem migreren. Het is verloren tijd

Na installatie werkte Easeus Todo Backup free prima.
Totdat er een update van Windows kwam.
Ik kreeg prompt een BSOD met de mededeling dat eubdmon.sys een probleem veroorzaakt.
Uiteindelijk Easeus Todo BAckup verwijdert.
Ook Easeus Todo Backup v10.6 geeft dezelfde problemen
Weet iemand een oplossing.

werkt dus helemaal niet Free versie is PUUR TIJDVERLIES !

Na vele keren proberen heb ik het opgegeven. 20 laptops heb ik willen klonen, maar het schrijven van een image naar een stick loopt vast. Alles geprobeerd.. sticks, schijven, nieuwe installaties.
Ik geef niet gauw op, maar vind het een niet stabiel werkend programma

Versie 10.5 is hier te vinden
https://www.easeus.c...

Van mij krijgt easeus een dikke 10. De hele schijf clonen gaat niet lees ik hier, maar maak een cloon van de partitie's dan kan je genoeg. heb deze versie nog niet geprobeerd maar ga dat nu doen. Ik gebruik dot tool sinds versie 5.5, en dat is al enige jaren terug. En de andere free backup tools zijn nog veel beperkter. Ik heb er vele getest, waaronder Macrium reflect en de backuptool van Microsoftzelf. Ook de GPT table kon reeds zeer snel gecloond en teruggezet worden bij Easeus. maar ik keer steeds terug naar deze.

klonen van harde schijven is met de gratis versie niet mogelijk !!!

JUIST ! HET GAAT GEWOON NIET EN IS TIJDVERLIES !!

Was er op de bestemming voldoende plaats beschikbaar? Bij oudere versie was dat wel mogelijk, en als ik de volledige schijf selecteer maakt de tool allepartitie aangevinkt zonder protest.

Ik denk dat ik uw probleem begrijp. Als ik de cloonfunctie gebruik zegt het programma dat er geen beschikbaar medium is. Een cloon kan natuurlijk niet op dezelfde schijf, dat moet je doen op een andere fysieke harde schijf. Maar alles werkt perfect in versie 10.5 die ik nu gebruik. Jaja, de 10.5 is te downloaden via filehippo.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
griekenl_nd