EaseUS ToDo Backup Free

Actueel: 

26 december 2016
EaseUS ToDo Backup Free 10.0 is verschenen. In deze uitgave is het maken van een systeemkloon van Windows toegevoegd aan de mogelijkheden van de gratis versie. Ook is de interface vernieuwd en zijn fouten opgelost.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.1 (27 stemmen)
Voor Windows
Beschrijving: 

EasUS ToDo Backup Free is gebruikersvriendelijke software om backups of images te maken of uw harde schijf of Windows te klonen en data te migreren naar bijvoorbeeld een SSD. Ook kunt u backups terugzetten om uw pc te herstellen.

EaseUS ToDo Backup biedt de keuze om een hele harde schijf of partitie te klonen, er een image van te maken, of een backup van uw bestanden of van uw Windows-systeem te maken. Ook een smart backup is mogelijk. Het klonen van Windows is ook een optie, zodat u makkelijk uw besturingssysteem kunt migreren naar een nieuwe schijf (SSD bijvoorbeeld).

EaseUS ToDo Backup is makkelijk in het gebruik en biedt ook extra mogelijkheden zoals het maken van opstartbare herstel-cd's of schijven en het wissen van partities.

Categorie: 
Backup
Versienummer: 
10.0
Laatst gewijzigd: 
26 december 2016
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Betaalde versie heeft meer functies
Taal: 
Engels
Installatie: 
Let op bij de installatie

EaseUS ToDo Backup maakt veel reclame voor de betaalde versie en probeert u ervan te overtuigen om te upgraden, met diverse nagscreens en pop-ups. Dit hoeft natuurlijk niet.

Kies tijdens de installatie voor de Free edition en haal eventueel het vinkje weg bij Join the Customer Experience Improvement Program. Na de installatie hoeft u geen licentie in te voeren. Klik Later.

Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Let op bij upgraden naar betaalde versie: je krijgt "Lifetime upgrades", maar dit is alleen geldig voor de huidige versie. Bij elke nieuwe upgrade (tot nu toe om de drie maanden!) moet je opnieuw betalen voor de nieuwe versie: ik kocht v.9.2 op 4 sep 16 (€ 16.34), dan v.10.0 op 1 jan 2017 (€ 33.27) en nu zou ik v.11 moeten kopen voor € 16.33. En wat gaat er volgen binnen 3 maand? Alweer een betalende upgrade? Of hoe de gebruiker gemolken wordt...

Goed om dit te lezen, was ooit van plan als ze nu eindelijk eens met een Nederlandstalige versie zouden komen om het aan te kopen, zal maar verder gaan met de Free versies.
Dat werkt ook.

Of download het rechtstreeks hier!
http://download.ease...

Dank, link is aangepast.

Alleen spijtig dat het nog steeds niet in het Nederlands te gebruiken is.

Snap niet zo goed wat de meerwaarde van todo backup is immers in -van zelfde producent- easus partition master kan je ook al schijven of partities clonen/backuppen...

De diverse nagscreens en pop-up vensters zijn nochtans gemakkelijk uit te schakelen.
Rechts bovenaan naast het winkelkarretje is er een menu, vink daar 'Pop-up window' af en je krijgt geen enkele melding meer.
In ieder geval heb ik er toch nooit geen last (meer) van. ;-)
Ik krijg alleen nog een melding als er een nieuwe versie is uitgekomen, maar zelf dat kun je uitschakelen in dat menu als je het niet wenst.

Een tijd gebruikt met windows 7 maar sinds ik al paar maanden nieuwe pc heb met windows 8.1 werkt dit niet zo goed....

Raar, op mijn Windows 8.1 en ook op andere Windows 8.1 computers heb ik het programma daar op geïnstalleerd, werkt perfect.
Opgepast, vorige versies waren wel een beetje complexer om te gebruiken maar vanaf versie 8 is het weer handiger geworden.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
grieke_land