EaseUS ToDo Backup Free

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.4 (41 stemmen)
Actueel: 

12 september 2017
EaseUS ToDo Backup Free 10.6 is verschenen. In deze uitgave zijn fouten opgelost en verbeteringen doorgevoerd. Zo kun je makkelijker bestanden uit een backup image herstellen via Windows Verkenner.

Beschrijving: 

EasUS ToDo Backup Free is gebruikersvriendelijke software om backups of images te maken of uw harde schijf of Windows te klonen en data te migreren naar bijvoorbeeld een SSD. Ook kunt u backups terugzetten om uw pc te herstellen.

EaseUS ToDo Backup biedt de keuze om een hele harde schijf of partitie te klonen, er een image van te maken, of een backup van uw bestanden of van uw Windows-systeem te maken. Ook een smart backup is mogelijk. Het klonen van Windows is ook een optie, zodat u makkelijk uw besturingssysteem kunt migreren naar een nieuwe schijf (SSD bijvoorbeeld).

EaseUS ToDo Backup is makkelijk in het gebruik en biedt ook extra mogelijkheden zoals het maken van opstartbare herstel-cd's of schijven en het wissen van partities.

Categorie: 
Backup
Versienummer: 
10.6
Laatst gewijzigd: 
12 september 2017
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Betaalde versie heeft meer functies
Taal: 
Engels
Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

EaseUS ToDo Backup maakt veel reclame voor de betaalde versie en probeert u ervan te overtuigen om te upgraden, met diverse nagscreens en pop-ups. Dit hoeft natuurlijk niet.

Kies tijdens de installatie voor de Free edition en haal eventueel het vinkje weg bij Join the Customer Experience Improvement Program. Na de installatie hoeft u geen licentie in te voeren. Klik Later.

Deel deze download: 

Reacties

werkt dus helemaal niet Free versie is PUUR TIJDVERLIES !

Na vele keren proberen heb ik het opgegeven. 20 laptops heb ik willen klonen, maar het schrijven van een image naar een stick loopt vast. Alles geprobeerd.. sticks, schijven, nieuwe installaties.
Ik geef niet gauw op, maar vind het een niet stabiel werkend programma

Versie 10.5 is hier te vinden
https://www.easeus.c...

Van mij krijgt easeus een dikke 10. De hele schijf clonen gaat niet lees ik hier, maar maak een cloon van de partitie's dan kan je genoeg. heb deze versie nog niet geprobeerd maar ga dat nu doen. Ik gebruik dot tool sinds versie 5.5, en dat is al enige jaren terug. En de andere free backup tools zijn nog veel beperkter. Ik heb er vele getest, waaronder Macrium reflect en de backuptool van Microsoftzelf. Ook de GPT table kon reeds zeer snel gecloond en teruggezet worden bij Easeus. maar ik keer steeds terug naar deze.

klonen van harde schijven is met de gratis versie niet mogelijk !!!

JUIST ! HET GAAT GEWOON NIET EN IS TIJDVERLIES !!

Was er op de bestemming voldoende plaats beschikbaar? Bij oudere versie was dat wel mogelijk, en als ik de volledige schijf selecteer maakt de tool allepartitie aangevinkt zonder protest.

Ik denk dat ik uw probleem begrijp. Als ik de cloonfunctie gebruik zegt het programma dat er geen beschikbaar medium is. Een cloon kan natuurlijk niet op dezelfde schijf, dat moet je doen op een andere fysieke harde schijf. Maar alles werkt perfect in versie 10.5 die ik nu gebruik. Jaja, de 10.5 is te downloaden via filehippo.

Wil even melden dat de Free en Home editie nog steeds versie 10.0 is.
Alleen de Workstation, Server, Advanced Server en Technician zijn geüpdatet naar versie 10.5.
Dat lijkt steeds meer de gewoonte te worden bij EaseUS om alleen eerst de versies te updaten waar ze iets aan verdienen en veel later onder meer de Free versie.

Dank, we waren iets te enthousiast geloof ik. Zijn inderdaad alleen de betaalde versies die bijgewerkt zijn (of is de update teruggetrokken voor de Free versie?). Is nu hersteld. Excuses voor het ongemak.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
zwitserlan_