MailStore Home

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.6 (150 stemmen)

Horizontal Tabs


Beschrijving: 

MailStore Home is een uitstekend programma om backups te maken van al je mail. Je kunt de mail uit je webmail-accounts (Hotmail, Gmail etc.) downloaden en opslaan en backups maken van de berichten in mailprogramma's als Outlook, Windows Mail en Thunderbird. Zo heb je altijd backups en raak je nooit meer mail kwijt.

Beschadigde mailboxen en crashende pc's kunnen ervoor zorgen dat je al je mail kwijtraakt. En zeker nu de meeste mensen toch al meer dan tien jaar e-mailen is het leuk om al je mail te verzamelen en op te slaan.

Met MailStore Home kun je al je mail uit je mailprogramma opslaan op je pc, op een usb-stick of op een externe harde schijf. Zo heb je backups van je mail én je kunt al je mail makkelijk doorzoeken met MailStore Home.

Ook van je webmail-accounts als Outlook.com en Gmail kun je backups maken. Sowieso handig om al je webmail op je pc of externe harde schijf op te slaan en prettig om een backup te hebben als je webmail gehackt wordt.

MailStore Home kan ook de backups van mail weer terugzetten, mocht je al je mail kwijtraken. Het programma is ook in het Nederlands vertaald.

DL

Inst

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Veel van zijn pluimen kwijt. Help functie slaat nergens op. Als je paswoord veranderd is kan je het niet aanpassen in het programma. En mails met dubbel aanmeldingsprocedure kan het niet aan.

Gewoon een imap account maken dan raak je nooit je mail kwijt.
Dan staat al je mail altijd op de server van je account.

Hoe kan ik (digibeet) 3 Thunderbird - adressen (pop3)instellen in Mailstore om een back-up te maken?

Heb het programma geïnstalleerd het werkt prima vooral de mogelijkheid om een backup op een andere schijf of usb device te maken is handig als je niet meer op je C schijf kunt of alles opnieuw installeert.

Werkt niet met "eM Client" mailprogramma

Geweldig programma !!

Is dit programma ook op een iPad of iPhone te installeren??

Gewoon een imap account maken dan word elke map die je maakt in je e-mail client gesingroniseert op de server van je provider.

Inmiddels heeft Mailstore Home weer een update gekregen en is nu bij versie 12.0.2.14364 (build datum 6-5-2019).

Kan je het gebruiken bij Ziggo Mail?