7-Zip

Aanbevolen door GratisSoftware.nl

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.5 (729 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

7-Zip is een in- en uitpakprogramma dat de grootste compressie biedt van alle bestaande ZIP-software (als het gebruikmaakt van zijn eigen 7z-bestandsindeling). Als een bestand zo klein mogelijk moet zijn voordat u het bijvoorbeeld per mail verstuurt dan kunt u beter 7-Zip gebruiken dan WinZip of WinRAR. 7-Zip pakt alle bekende zip-bestanden uit.

7-Zip ondersteunt de volgende bestandsindelingen:
Inpakken en uitpakken: 7z, XZ, BZIP2, GZIP, TAR, ZIP en WIM.
Uitpakken: AR, ARJ, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DMG, EXT, FAT, GPT, HFS, IHEX, ISO, LZH, LZMA, MBR, MSI, NSIS, NTFS, QCOW2, RAR, RPM, SquashFS, UDF, UEFI, VDI, VHD, VMDK, WIM, XAR en Z.

7-Zip wordt geïntegreerd in de Windows Verkenner, zodat u met de rechter muisknop bestanden kunt inpakken of uitpakken. Ook heeft 7-Zip de beschikking over een handige bestandsbeheerder. Verder kunt u archieven eerst testen op fouten. Sterke encryptie met AES-256 is mogelijk.

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Was hem even kwijt, blij dat ik hem terug gevonden heb.
Beste 'zip' volgens mij..

ik heb eerst winzip en zijn toebehoren volledig verwijderd en heb na grondig
te lezen 7-zip 19.00 (x64) geinstalleerd het is een zaligheid om daar mee te werken dat is nu eens vooruitgang bedankt aan de uitvinders dat wij dat met zijn allen gratis kunnen downloaden en instaleren .

ok

Verademing na WinZip, ik ben er blij mee

Nog nooit gebruikt

in orde

Gewoon super, mooi geïntegreerd met verkenner. WinZip snel van de computer gehaald, ben ik van al die ongewenste update meldingen af.

7-zip heb ik geïnstalleerd maar vraagt om een wachtwoord. Hoe moet ik daarmee om gaan?

Loop al heel lang tegen de melding aan ,Winzip' verlopen. Ik wel graag een (true type font) Gourdie uncial Font downloaden, maar strand telkens op die verlopen WinZip. Hoe moet ik met 7-zip handelen?

Er wordt om een wachtwoord gevraagd?

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
noorwe_en