AOMEI Backupper Standard

Horizontal Tabs


Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.6 (79 stemmen)
Beschrijving: 

 AOMEI Backupper Standard is een backup-programma waarmee u uw systeem, partitie, harde schijf of bestanden kunt veilig stellen en terugzetten bij virussen of een crash. Ook het klonen van partities (niet de systeemschijf in de gratis versie) is mogelijk.

AOMEI Backupper heeft een zeer overzichtelijke interface en leidt u stap voor stap door het backup-proces. Bij een backup kunt u compressie (voor kleinere backups) en encryptie (beveiliging met een wachtwoord) gebruiken. U kunt backups op een dvd, externe harde schijf, NAS of andere netwerk-locatie zetten. Ook kunnen Google Drive, Dropbox, OneDrive, Box, SugarSync gebruikt worden voor backups. U kunt de backups verifiëren na afloop.

AOMEI Backupper is een makkelijk te gebruiken programma met vele mogelijkheden. Incrementele backups kunnen dagelijks, wekelijks of maandelijks ingepland worden.

De betaalde versie van AOMEI Backupper heeft meer mogelijkheden, zoals het klonen van de systeemschijf. Dat kan niet in de gratis versie (wel het klonen van partities of niet-systeem schijven).

DL

Inst

Website producent: 

Reacties

Sinds versie 7 gaat bij mij alles trager. Programma's starten langzamer op, Internet is zeer traag terwijl bij taakbeheer geen enkel programma veel geheugen gebruikt. Is er iemand die ditzelfde probleem ervaart? Heb de één na laatse versie weer geinstalleerd en nu werkt alles weer als vanouds.

Deze miskleun komt er niet meer op, ben ondertussen naar Macrium Reflect v8.0.6161 overgeschakeld.
Werkt voor back-ups goed maar de interface en instellingen zijn wel een stuk ingewikkelder.
Hopelijk werkt het terugzetten ook goed als ik het ooit nodig heb.

ik gebruik dit programma al een tijdje en heb ontdekt dat voor dat je een backup terug zet eerst met de tools de schijf moet opschonen waar je de backup op wild zetten dus de partitie of systeem schijf.
Daarna de backup terug zetten.

In het verleden ben ik naar dit programma overgeschakeld omdat het beter werkte dan EaseUS Todo Backup en ook in het Nederlands was, wat geen vereiste was maar natuurlijk wel handiger is.
Daarbij lukte het mij nooit om een opstart CD te maken met EaseUS.
Met AOMEI was het me op een andere computer gelukt om die weer goed te krijgen, dus daarom was ik daar naar overgestapt.

Helaas moest ik een tijd geleden een back-up terugzetten maar kreeg ik steeds de foutmelding dat dit niet mogelijk was en ik contact moest opnemen met AOMEI.
Ik heb het daar dan maar bij gelaten totdat ik verleden week echt een back-up MOEST terugzetten.

Ging het dan maar eens proberen met een opstartschijf en dat leek erop dat dit werkte, maar wat een ravage heeft hij aangericht, al mij partities van mijn C-schijf overschreven, nieuwe partitie aangemaakt en Windows 10 wou niet meer opstarten en opnieuw installeren.

Heb dan uiteindelijk alles moeten formateren en de overbodige partities verwijderd, en toen kon ik pas terug Windows 10 herinstalleren.
Met andere woorden, dit programma maakte bij mij zonder problemen back-ups die NIET terug te zetten waren en waarvan de opstart CD alles verwoeste.

Ben terug overgeschakeld naar EaseUS Todo Backup, maar denk erover om het toch eens te proberen met Macrium Reflect.

Bij mij komt deze Chinese troep er niet meer op!

jup ik draai ook nog steeds versie 4.6.3, stabiel en snel in zowel backup als herstel

Prima backup programma. Gemakkelijk en betrouwbaar in gebruik. Het maakt in 3 minuten een systeemimage en een herstel is ook zo gepiept.

@Mathieu
Er is in deze uitgave een BSOD opgelost. Misschien was dat waar jij tegenaan liep.

Heb dit programma al jaren in gebruik, regelmatig backup teruggezet. Tot de laatste keer, want tijdens een restore crashte de pc met de mededeling (screen of death) dat "door een recente wijziging in soft- of hardware er mogelijk een bestand is geïnstalleerd dat onjuist is ondertekend of beschadigd, of dat mogelijk schadelijke software van een onbekende bron is." Resultaat: pc rebootte daarna steeds in bios-mode, van daaruit kon ik met moeite Windows 10 opnieuw installeren, maar kreeg daarna weer hetzelfde sod. Uiteindelijk pc naar een bevriende ict-er gebracht. Conclusie: ik ben zeer huiverig geworden over dit programma. Misschien ten onrechte.

Ik wilde mijn systeemschijf klonen, maar dat is niet mogelijk met dit programma zegt ie mij...?

Ik download de nieuwste versie altijd van de officiële website Conder, er zijn twee sites van AOMEI.
Daar staan de vrije en de betaalde versie onder de Changelogs.

https://www.ubackup....
https://www.ubackup....
https://www.aomeitec...