AOMEI Backupper Standard

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.5 (67 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

 AOMEI Backupper Standard is een backup-programma waarmee u uw systeem, partitie, harde schijf of bestanden kunt veilig stellen en terugzetten bij virussen of een crash. Ook het klonen van partities (niet de systeemschijf in de gratis versie) is mogelijk.

AOMEI Backupper heeft een zeer overzichtelijke interface en leidt u stap voor stap door het backup-proces. Bij een backup kunt u compressie (voor kleinere backups) en encryptie (beveiliging met een wachtwoord) gebruiken. U kunt backups op een dvd, externe harde schijf, NAS of andere netwerk-locatie zetten. Ook kunnen Google Drive, Dropbox, OneDrive, Box, SugarSync gebruikt worden voor backups. U kunt de backups verifiëren na afloop.

AOMEI Backupper is een makkelijk te gebruiken programma met vele mogelijkheden. Incrementele backups kunnen dagelijks, wekelijks of maandelijks ingepland worden.

De betaalde versie van AOMEI Backupper heeft meer mogelijkheden, zoals het klonen van de systeemschijf. Dat kan niet in de gratis versie (wel het klonen van partities of niet-systeem schijven).

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Ik wilde mijn systeemschijf klonen, maar dat is niet mogelijk met dit programma zegt ie mij...?

Ik download de nieuwste versie altijd van de officiële website Conder, er zijn twee sites van AOMEI.
Daar staan de vrije en de betaalde versie onder de Changelogs.

https://www.ubackup....
https://www.ubackup....
https://www.aomeitec...

Via de link van Majorgeeks krijg je:
ABStandard.exe

Er zijn een paar updates geweest de afelopen weken en ik had hun eigen site gedownload (allemaal 'free'):
Backupper.exe
en
AOMEIBackupperStd.exe

Backupper.exe 5.3 is de laatste die ik geinstalleerd heb. Weet iemand of er verschillen zijn gezien de verschillende bestandsnamen?

Ik had een nieuw programma nodig voor imaging, en AOMEI stond heel laag op mijn lijstje specifiek omdat @Fred hieronder schreef dat hij 'uren' doet over een backup. Dat zal misschien zo zijn met een HD van 3 of meer Terrabytes en een wat minder snelle pc misschien of andere omstandigheden (netwerk?). Maar een image van mijn systeemschijf maakt AOMEI in 3 minuten! Ook het draaien vanuit Windows (ipv vanaf opstartbare USB stick/optische schijf, wat voor herstel natuurlijk nog altijd moet) werkt goed en vooral bloedsnel dus. Laat AOMEI omwille van de snelheid niet liggen wil ik maar zeggen. Ik gebruik Clonezilla ook nog wel, maar het kost toch meer tijd om het tekstmenu door te werken voordat je kunt beginnen met een backup weg te schrijven.

Ik snap niets van die kritiek, vind het gewoon een fijn backup programma en bij mij werkt het goed. Als ik het naar mijn nas backup duurd het wel lang maar PC sluit netjes af na de backup. Lees ergens dat ze het een lelijke blauwe kleur vinden, wel ik hoop dat het dan nog lang zo blijft want ik vind het prima zo (gebruikversie 4). Ik stap niet over na de nieuwe versie omdat deze mij prima bevalt

Ben er erg blij mee en tevreden over. Werkt tot nu toe probleemloos.

AMPR-5K51V-N5125-1O68N werkt niet (meer).

Top backup programma zonder toeters en bellen die je toch niet gebruikt. Een full disk backup kan een paar uur duren, so what. Andere backup programma's zijn niet sneller. Heeft al een paar keer mijn laptop gered, ransomware. Boot van CD. Restore duurt ook een paar uur. Interface voor mij niet zo belangrijk, als het programma zijn werk maar goed doet. Was gewend aan oude interface, nieuwe interface ziet er wel strakker uit, maar is functioneel geen verbetering.

Voor de liefhebbers, gratis jaarlicentie voor de Pro versie.

https://www.deskmodd...
Mit dem hinterlegten Schlüssel ist eine Aktivierung bis zum 15.August 2020 möglich.

Vroeger gebruikte ik EaseUS Todo Backup, maar omdat er steeds meer beperkingen leken te komen en het tot op de dag van vandaag nog steeds niet is vertaald in het Nederlands ben ik een tijdje geleden op AOMEI Backupper overgeschakeld.

Hoewel het vroeger iets trager was dan Todo Backup is het nu zeer snel geworden.
De interface is ook duidelijker en mijn SSD is in 5 minuten geback-upt.
Bij HD's duurt het iets langer, maar valt goed mee.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
e_geland