AOMEI Backupper Standard

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.4 (55 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

 AOMEI Backupper Standard is een backup-programma waarmee u uw systeem, partitie, harde schijf of bestanden kunt veilig stellen en terugzetten bij virussen of een crash. Ook het klonen en overzetten van gegevens naar een nieuwe SSD-schijf is mogelijk.

AOMEI Backupper heeft een zeer overzichtelijke interface en leidt u stap voor stap door het backup-proces. Bij een backup kunt u compressie (voor kleinere backups) en encryptie (beveiliging met een wachtwoord) gebruiken. U kunt backups op een dvd, externe harde schijf, NAS of andere netwerk-locatie zetten. Ook kunnen Google Drive, Dropbox, OneDrive, Box, SugarSync gebruikt worden voor backups. U kunt de backups verifiëren na afloop.

AOMEI heeft in versie 4 real-time file sync geïntroduceerd, waardoor aangepaste bestanden gelijk gesynchroniseerd worden met de backup. De functie is terug te vinden onder Backup | Bestand Sync.

AOMEI Backupper is een makkelijk te gebruiken programma met vele mogelijkheden. Incrementele backups kunnen dagelijks, wekelijks of maandelijks ingepland worden.

DL

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Vroeger gebruikte ik EaseUS Todo Backup, maar omdat er steeds meer beperkingen leken te komen en het tot op de dag van vandaag nog steeds niet is vertaald in het Nederlands ben ik een tijdje geleden op AOMEI Backupper overgeschakeld.

Hoewel het vroeger iets trager was dan Todo Backup is het nu zeer snel geworden.
De interface is ook duidelijker en mijn SSD is in 5 minuten geback-upt.
Bij HD's duurt het iets langer, maar valt goed mee.

Dit is een uitermate effectief en snel programma,
backup van HD , HD eruit halen , SSD erin en Backup terugzetten in een uurtje.
gebruik natuurlijk wel usb3.

Heb dat enkele maanden gebruikt voor mijn bestanden, maar het is veel te traag. Voor een kleine verandering dat je aan een bestand hebt gedaan duurt het een hele tijd vooraleer AOMEI de back-up heeft verricht.

tegenwoordig geheel overbodig zo n programma

aomei moet ik niet meer hebben, versie 5 is een zeer lelijke interface, ze hadden het moeten laten zoals het was tot versie 4.6.3
en heb het programma in de kast al zeker een jaar of 7 maar er zijn altijd problemen geweest bij het maken van een bootable image via usb die niet wilde opstarten
en met die chinezen heb ik een tijd gecorrespondeerd maar daar is niet mee te praten
zeggen altijd yes yes maar als ik een fout in het programma vond werd het niet gerepareerd
mijn voornaamste bezwaar,dat zal u niet hebben is de nieuwe interface er belachelijk onozel uitziet, nog meer lelijk blauw dan vroeger, al dat blauw maakt mij depressief, is gewoon lelijk op het scherm
ik wil iets met kleuren dat er fris uit ziet en met mooie iconen,maar vandaag is het allemaal zgz "cool" dus heel elementair en dat vind ik als 67 jarige gewoon lelijk,
spijtig dat ook macrium reflect die weg van het lelijke blauw gegaan is,is nochthans een heel goed programma dat goed werkt
ik draai mijn pc terug vanuit een backup zeker een drie a vier keren per week,zo heb ik altijd een maagdelijke pc zonder gevaar op virussen,duurt maar 7 minuten en heb vanuit de backup of externe schijf een nieuw os

Serial Number expired!!! NOT WORKING

Het is volgens mij een héél schitterend programma, welke ik al vele jaren gebruik en heeft me zelfs nog nooit in de steek gelaten. De grootte van de image, hangt natuurlijk af van welke compressie (geen, normaal of hoog) je gebruikt en hoe groot de data is welke op je systeemschijf staan ! Ik gebruik altijd System Back-up en maak geregeld zo'n systeem Back-up, zelfs elke week, maar dat moet iedereen voor zichzelf maar uitmaken !

Vanaf vandaag is er van de Professional versie ook een Unlimited Giveaway te verkrijgen.
Het wordt weggegeven door een Russische site.
https://www.comss.ru...

Maar de uitleg en serienummer is ook hier te vinden in het Engels.
https://malwaretips....

Voor mensen die problemen hebben om het programma via de Russische website te kunnen downloaden kan het hieronder.
http://www2.aomeisof...

Dit is het serienummer
AMPR-5K51V-N5125-1O68N

Het is een giveaway van AOMEI, dus normaal legaal te gebruiken.

Jongens toch als die AOMEI eens een back-up moet maken dan duurt en blijft het maar duren, ge kunt ondertussen naar Parijs rijden en terug om eens een partitie van een D- schijf te back-uppen. Zal dat er vlug afsmijten.

Beste, ik heb AOMEI geinstalleert maar nu begrijp ik er niets meer van. Alé mijn bestanden zoals "Mijn Documenten en Afbeeldingen" lukt het nog maar al de rest daar versta ik de ballen van. Is er ergens een handleiding te vinden die begrijpelijk is? En volgens dat ik hier lees zal het ook niet gemakkelijk zijn om mijn bestanden terug te zetten als er wat gebeurt. Even een hint a.u.b. voor een handleiding.
Groetjes
Rufus

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
portu_al