Voxox

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Voxox is een soort Skype plus. Behalve internet bellen kunt u er ook mee chatten, twitteren, Facebook gebruiken, bestanden verzenden, sms'en en zelfs mailen en faxen. De bedoeling is dan ook om al uw communicatie op één centrale plek te beheren.

Met Voxox kunt u gratis telefoneren via internet (VoIP) en videobellen. Ook kunt u een gratis telefoonnummer voor inkomende gesprekken krijgen. Voor uitgaande gesprekken dient u wel te betalen. Voicemail en doorschakelen van gesprekken behoren tot de mogelijkheden.

Chatten kan via Windows Live (MSN), ICQ, Yahoo, Skype, AIM, Google Talk en Jabber. Verder kan via Twitter en Facebook gecommuniceerd worden. Sms'en en faxen is ook mogelijk. En e-mailen naar ieder mailadres met een speciaal voxox-mailadres. Inkomende en uitgaande mail worden daarbij als conversaties weergegeven. Bestanden tot 100 MB kunt u naar iedereen versturen.

Met Voxox kunt u al uw communicatie via Skype, instant messengers, sociale netwerken, e-mail en meer in één programma verzamelen.

Inst

Reacties

Link werkt niet meer, einde programma?

Link werkt niet meer, einde programma?

Heb Foxox naast skype geinstalleerd. Je moet eerst een account aanmaken en daarna krijg je een telefoonnummer toegewezen.
Tot zover gaat alles prima. Het aanmaken van een contactpersoon of het versturen van een uitnodiging is me niet gelukt, omdat
er bepaalde schermen ontbreken. Bij het binnenhalen van skype door foxox werd mijn pc instabiel. (Skype gaat dan in de silence mode)
Omdat ik geen contactlijst kan aanmaken heb ik al de software weer verwijderd met Revo uninstaller. Op zich ziet het programma er fris
uit, met veel mogelijkheden, maar waarschijnlijk ook met softwarefouten.

Er valt nog veel te verbeteren aan dit programma.
Overigens is het aanmelden, maar afmelden/uitschrijven kan dus niet :s

Bezint dus eer ge begint!

Als je op de help pagina's zoekt naar beëindiging van je account staat dit onderwerp ertussen ,maar wanneer je doorklikt kom je weer op de homepage uit waar je enkel kunt inschrijven.

Blijf daarom toch bij Trillian (pro)