Franz

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
De gratis versie van Franz stelt je in staat drie webservices (chat- en maildiensten) te volgen. Als je meer wilt moet je betalen.
Categorie: 
Chat
Taal: 
Engels
Omschrijving software: 

​Gebruik je veel messengers en chat apps? Dan is het Oostenrijkse Franz een handig desktop-programma om het overzicht te behouden over al je conversaties. Franz toont in één applicatie al je WhatsApp-, Skype-, Facebook Messenger- en Hangouts-berichten naast elkaar. Ook Gmail en Outlook.com zijn geïntegreerd.

Franz geeft in feite niet meer weer dan de webinterface van alle chat-diensten die het ondersteunt. Als je Franz activeert moet je eerst de gewenste chat-services activeren en daarna op de afzonderlijke tabbladen inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Zo kun je de webservices van Skype, Facebook Messenger, Hangouts, Telegram, Slack, WeChat, GMail, Twitter, Outlook, LinkedIn en meer gebruiken. En ook WhatsApp Web wordt op deze manier getoond (waarbij je dus wel je telefoon bij de hand moet hebben).

Webmaildiensten Gmail en Outlook.com kunnen inmiddels ook bekeken worden in Franz. Zo heb je chat en mail overzichtelijk bijelkaar. Franz geeft meldingen als er berichten binnenkomen.


WhatsApp, Skype, GMail, LinkedIn en Twitter in één oogopslag met Franz

Franz doet niks revolutionairs, maar is wel heel handig omdat je in één oogopslag al je chats, sociale media en webmail bij kunt houden. Franz is beschikbaar voor Mac en ook voor Windows en Linux.

De gratis versie van Franz stelt je in staat drie webservices (chat- en maildiensten) te volgen. Als je meer wilt moet je betalen.

inst

Reacties

Dat is handig, alle privacy-schendende entiteiten in één suite!

Grüß Gott!