Viber

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Viber is net als Skype een gratis applicatie waarmee je via internet kunt bellen met andere gebruikers. Het grote voordeel is dat VoIP (voice over IP) gesprekken via internet natuurlijk gratis zijn. Met Viber - dat van Japanse oorsprong is - kun je bellen en chatten met andere Viber-gebruikers. Viber zoekt automatisch door je contactenlijst naar vrienden en bekenden die de app ook gebruiken.

Behalve audio bellen en chatten, heeft Viber ook de mogelijkheid tot videobellen. Verder kun je foto's en je locatie delen met andere Viber-gebruikers.

Contacten, berichten en belgeschiedenis worden gesynchroniseerd met je mobiele telefoon. Om Viber op je pc of Mac te kunnen gebruiken moet je Viber ook op je Android-telefoon of iPhone hebben staan.

Viber is beschikbaar voor Windows, Mac en Linux en er is natuurlijk een gratis app voor je telefoon (Android, iPhone).

Reacties

Raar eigenlijk dat tegenwoordig er nog gebruikt word gemaakt van gratis bellen apps. Ik heb een abonnement met onbeperkt bellen, gaat net zo goed, zo niet beter. Alleen als ik met beeld wil bellen, maak ik gebruik van Facebook of Whatsapp.

kun je met vaste telefoon ook viber gebruiken

3 G van viber is achterhaald
Whatsapp heeft 4 G en binnenkort 5 G

Graag duidelijker omschrijven dat Viber op PC
ALLEEN werkt als je Viber ook op je Mobiel hebt geinstalleerd!
Precies zoals WhatsApp en Telegram.

Als stand alone programma werkt het niet.
Skype wel

@ Jack;

Het is Viber.

Dank voor de onderbouwing.

Troep blijft troep

Viber werkt perfect maar als alleen-gebruiker is deze software nutteloos.

Oohh oldie46 dat klopt wel met Skype,waarvan ook na gebruik het zeer moeilijk is om je MS/Skype account te verwijderen.(Als je er vanaf wil).
Na met 7 Skype consumers agenten contact te hebben gehad, en nog steeds met dat account zat opgescheept stond mijn account nog steeds op geactiveerd.
Door de App via iTunes te downloaden vulde ik precies dezelfde gegevens in,en Logde UIT. App uitgekleed en naar de Cloud gestuurd.
Weg er mee en nooit meer gebruiken.

Nog een Programma zoals Skype, ooVoo leverde bij installatie een Virus op.

Viper ging probleemloos maar niemand belde,dus weer een ervaring rijker.
Viper schijnt nu niet zo een goed geluid meer te geven op een Mobiel.
Maar op mijn Desktop klonk het goed.
Viper is dus goed maar het kan zo veranderen met nieuwe Windows versies of Mobiele Updates.

Zelf gebruik ik jaren Voipbuster, een prima programma zonder toeters en bellen. Alleen bellen kan met dit programma, de geluidskwaliteit is beter dan Skype en de belkosten van Voipbuster naar een vaste telefoon zijn ook goedkoper dan bij Skype.