Disk Cleaner

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

- Disk Cleaner is sinds 2010 niet verder ontwikkeld -

Disk Cleaner is een pc opruimer van Nederlandse origine die heel veel tijdelijke bestanden, gebruikerssporen, cookies en internetsporen van browsers opruimt. Handig als u uw pc even snel wilt opschonen. Typisch genoeg is Disk Cleaner alleen in het Engels verkrijgbaar.

Disk Cleaner is ontwikkeld door de Nederlander Robert Moerland. Jarenlang is het programma niet meer vernieuwd, maar in februari 2008 is toch weer een nieuwe versie uitgebracht met extra schoonmaakmogelijkheden. Sindsdien ging de ontwikkeling in langzaam tempo weer verder - om in 2010 weer te stoppen.


Disk Cleaner: vink de gevonden items aan en klik op Clean

Disk Cleaner is een klein en snel programmaatje waarmee u tijdelijke bestanden, internetsporen en gebruikersporen kunt opruimen. Behalve de gebruikerssporen van Windows-componenten en Internet Explorer kunt met Disk Cleaner ook Firefox-, Google Chrome- en Opera-sporen verwijderen.

Verder schoont Disk Cleaner onder andere lijsten van recent gebruikte bestanden op van onder andere Windows Mediaspeler, WinZip, Media Player Classic, Adobe Reader, Flash, Foxit PDF Reader, Google Earth, Google Toolbar, IZArc, DreamWeaver, Microsoft Office, OpenOffice.org, QuickTime, RealPlayer, Java, Winamp, WordPerfect en Yahoo! Messenger.

Een andere zeer populaire opruimer, met meer mogelijkheden en die nog wel doorontwikkeld wordt, is CCleaner.

Inst

Website producent: 

Reacties

@ Theoard, probeer eens http://www.wiseclean... , niet te verwarren met DiskCleaner van GSS, is totaal anders en up to date

Klasse, mijn dank

@Theodard
Heb je gelijk in, hij is nu uit het overzicht met pc schoonmakers gehaald.

Redactie; persoonlijk zou ik zeggen... niet meer op deze site.

Op advies van SENIORWEB CCleaner gebruikt met voortreffelijk resultaat. Had meer dan een 1000tal "dwarspiepers" die de zaak aardig wisten op te houden....

hoop dat het werkt ben er heel blij mee