Clean Master

Voor Windows
Voor Android
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 4.8 (189 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Clean Master is een schoonmaak-app voor Android, die tegenwoordig ook voor Windows beschikbaar is. Met Clean Master kun je je smartphone en pc opschonen, optimaliseren en beheren. Vooral de Android-app heeft diverse extra tools tot zijn beschikking. De Windows-applicatie is wat minder uitgebreid. De Android app van Clean Master gaat wel gebukt onder veel reclame.

Clean Master voor Windows ruimt heel veel cache-bestanden, tijdelijke bestanden, logbestanden, cache van bijna alle bestaande browsers en 'junk' van tientallen andere programma's op. Ook het register krijgt een schoonmaakbeurt als je scant. Verder kunt u uw pc een 'boost' geven (optimaliseren) en privacy-gevoelige bestanden opruimen.

Clean Master start op met je pc (maar dit kun je uitschakelen in de Settings) en waarschuwt op vooraf ingestelde intervallen of als er veel rommel op je computer is, dat je moet schoonmaken. De interface is alleen in het Engels nog.

Clean Master maakt reclame voor zijn betaalde Pro-variant en de extra Tools zijn ook alleen voor betalende gebruikers.

Android
Clean Master Phone Boost heeft de Android-versie voluit. Met deze schoonmaak-app kun je heel veel overbodige bestanden, zoals cache, tijdelijke bestanden, logbestanden en meer opruimen. Ook kun je je telefoon een 'boost' geven door het ram-geheugen, oftewel de actieve processen, een schoonmaakbeurt te geven. Verder zijn anti-virus, een app manager en diverse tools te gebruiken met Clean Master. Ten slotte heeft Clean Master Phone Boost nog een widget en notificatie-werkbalk als extraatjes. Deze worden standaard aangezet, maar je kunt ze makkelijk uitzetten als je daar geen prijs op stelt.

Clean Master Phone Boost is een allround app met veel mogelijkheden. Wel wordt in de app veel reclame gemaakt voor andere apps van de producent en is de interface nogal druk. Wat dat betreft heeft Clean Master Phone Boost wel wat weg van Windows-schoonmaker Advanced SystemCare. Maar als je je niet stoort aan de overdadigheid dan is Clean Master een goede cleaner.

DL

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Ik gebruik die op mijn 3 laptops sinds deze versie 6.0 bestaat,ik vind het één van de beste cleaners van alle tijden,jammer dat het niet in verschillende talen is en nu nog steeds geen enkele updates krijgen,maar je t'is gratis en werkt ZEER vlug ook nog ! Bedankt voor deze mooie cleaner,ik ben er zéér blij mee,zeker weten !

Sinds de installatie van cleanmaster op mijn Oneplus One heeft de mob last van schermoverlay, die uitgeschakeld moet worden. Kan iemand de helpende hand bieden?

Clean masters verwijderen probleem opgelost.
Dit heeft bij mij geholpen op mijn samsung s3

Ik ben er a lang mee bezig met Cleanmaster versie 6.O en ik ben er zzer blij mee want in enkele seconden is alles mooi opgeruimd,alsook je de boosting gaat vlug ook nog in ieder geval gebruik ik die op al mijn 4 laptops ook nog,nooit geen problemen,één ding is zeker t'is jammer dat het juist in het Engels is en niet in meerdere talen,maar ja t'is toch gratis ook nog ! Dus proficiat voor deze "Clean" voor de pc's !ww

kan het kloppen dat je geld nu kan verdienen met clean master? ik krijg een melding dat ik het kan uitbetalen via paypal

@ redactie - waar blijft toch die prima nieuwe versie ( 6.0 )?

Bij deze

Cleanmaster ruimt ook zaken op die niet opgeruimd hoeven te worden omdat windows deze zaken even later gewoon weer aanmaakt, (omdat deze nodig zijn voor bepaalde processen) hierdoor lijkt het alsof CM veel meer opruimt dan b.v. Ccleaner, deze laatste is nog steeds de beste én veiligste opruimer.

Geachte Redactie,

Heeft U 'de Nieuwe CleanMaster' al eens geprobeerd ?! Nog meer 'opschoning , Privacy Schoning en Boosten op veel gebied' !
Misschien eens aan de orde laten komen , ik ben er blij mee in ieder geval !!
Je herkent het niet meer terug :-)

Is praktisch en veilig

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_witserland