Clean Master

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Clean Master is een schoonmaak-app voor Android, die tegenwoordig ook voor Windows beschikbaar is. Met Clean Master kun je je smartphone en pc opschonen, optimaliseren en beheren. Vooral de Android-app heeft diverse extra tools tot zijn beschikking. De Windows-applicatie is wat minder uitgebreid. De Android app van Clean Master gaat wel gebukt onder veel reclame.

Clean Master voor Windows ruimt heel veel cache-bestanden, tijdelijke bestanden, logbestanden, cache van bijna alle bestaande browsers en 'junk' van tientallen andere programma's op. Ook het register krijgt een schoonmaakbeurt als je scant. Verder kunt u uw pc een 'boost' geven (optimaliseren) en privacy-gevoelige bestanden opruimen.

Clean Master start op met je pc (maar dit kun je uitschakelen in de Settings) en waarschuwt op vooraf ingestelde intervallen of als er veel rommel op je computer is, dat je moet schoonmaken. De interface is alleen in het Engels nog.

Clean Master maakt reclame voor zijn betaalde Pro-variant en de extra Tools zijn ook alleen voor betalende gebruikers.

Android
Clean Master Phone Boost heeft de Android-versie voluit. Met deze schoonmaak-app kun je heel veel overbodige bestanden, zoals cache, tijdelijke bestanden, logbestanden en meer opruimen. Ook kun je je telefoon een 'boost' geven door het ram-geheugen, oftewel de actieve processen, een schoonmaakbeurt te geven. Verder zijn anti-virus, een app manager en diverse tools te gebruiken met Clean Master. Ten slotte heeft Clean Master Phone Boost nog een widget en notificatie-werkbalk als extraatjes. Deze worden standaard aangezet, maar je kunt ze makkelijk uitzetten als je daar geen prijs op stelt.

Clean Master Phone Boost is een allround app met veel mogelijkheden. Wel wordt in de app veel reclame gemaakt voor andere apps van de producent en is de interface nogal druk. Wat dat betreft heeft Clean Master Phone Boost wel wat weg van Windows-schoonmaker Advanced SystemCare. Maar als je je niet stoort aan de overdadigheid dan is Clean Master een goede cleaner.

Inst

Reacties

Ik zie het al, zal maar bij mijn CCleaner blijven want deze "clean-master" hier is al niet in het Nederlands en ook zijn er mensen die zelfs als ze betaald hebben hun centen kwijt zijn en zelfs geen licentie hebben.
Dus mij niet gezien.

Clean master zegt dat mijn privé galerij, de foto's worden verwijderd! Dan word er aangegeven dat ik me moet aanmelden en dat kan vervolgens niet.

wat een arrogante instelling daar bij Clean Master. De pro versie besteld en betaald. Op een of andere manier geen licentie of activatiecode ontvangen. Al een week lang reageert niemand op al mijn mails en jammer genoeg betaald via ideal, zodat ik waarschijnlijk naar mijn geld of licentie kan fluiten. Dus let op met betalen aan CM!!!

Ik gebruik die op mijn 3 laptops sinds deze versie 6.0 bestaat,ik vind het één van de beste cleaners van alle tijden,jammer dat het niet in verschillende talen is en nu nog steeds geen enkele updates krijgen,maar je t'is gratis en werkt ZEER vlug ook nog ! Bedankt voor deze mooie cleaner,ik ben er zéér blij mee,zeker weten !

Clean masters verwijderen probleem opgelost.
Dit heeft bij mij geholpen op mijn samsung s3

Sinds de installatie van cleanmaster op mijn Oneplus One heeft de mob last van schermoverlay, die uitgeschakeld moet worden. Kan iemand de helpende hand bieden?

Ik ben er a lang mee bezig met Cleanmaster versie 6.O en ik ben er zzer blij mee want in enkele seconden is alles mooi opgeruimd,alsook je de boosting gaat vlug ook nog in ieder geval gebruik ik die op al mijn 4 laptops ook nog,nooit geen problemen,één ding is zeker t'is jammer dat het juist in het Engels is en niet in meerdere talen,maar ja t'is toch gratis ook nog ! Dus proficiat voor deze "Clean" voor de pc's !ww

kan het kloppen dat je geld nu kan verdienen met clean master? ik krijg een melding dat ik het kan uitbetalen via paypal

Bij deze

@ redactie - waar blijft toch die prima nieuwe versie ( 6.0 )?

Pagina's