PhoneClean

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
-
Taal: 
Engels
Omschrijving software: 

- PhoneClean is sinds 2014 helaas niet meer gratis -

PhoneClean is een heel handig tooltje om je iPhone of iPad mee op te ruimen. Als je iPhone of iPad na verloop van tijd dichtslibt en met ruimtegebrek te maken krijgt dan kan PhoneClean de nodige gigabytes aan rommel voor je verwijderen en zo weer ruimte creëren.

PhoneClean draait op je Windows-pc of Mac. Verbind je iPhone, iPad of iPod met je pc/laptop of Mac en laat PhoneClean scannen. Na een scan (die wel even kan duren) laat PhoneClean zien hoeveel tijdelijke bestanden, cache en offline bestanden en andere troep je kan weggooien.

Met name apps van kranten en tijdschriften laten nogal wat cache en offline bestanden achter die zonder problemen verwijderd kunnen worden. Zo win je soms wel weer enkele gigabytes aan ruimte terug op je iPhone, iPod of iPad - zonder dat je apps, muziek, video's of foto's hoeft weg te gooien.

Ook wordt je iPhone, iPod of iPad sneller door PhoneClean. Let wel goed op wat je weggooit met PhoneClean! Na een scan kun je bepaalde items deselecteren, zodat die niet schoongemaakt worden (klik op Detail). Voor apps zoals bijvoorbeeld Facebook en Twitter bestaat de mogelijkheid om documenten en foto's te bewaren.

PhoneClean is een heel handig programmaatje om je iPad, iPod en iPhone op te schonen en weer ruimte terug te winnen.

Reacties

Ìs er nog iemand die mij de oude installer kan leveren ??
Ik heb zojuist de update uitgevoerd en kwam er toen achter dat het nu een Demo is geworden...moet dus helaas betalen :( heel jammer

Dat het niet meer gratis was kwam ik na de installatie pas achter. Heel sneaky gedaan door de ontwikkelaar. Gelukkig had ik de installer van de vorige versie nog, deze versie is nog wel gratis. PhoneClean hoeft wat mij betreft vanaf nu niet meer hier vermeld te worden.

@Hans/Bert
PhoneClean was tot nu toe gratis, maar dat hebben ze helaas veranderd. Tekst van het artikel is gewijzigd. Bedankt voor de melding!

Hallo redactie,
Dit programma is niet gratis, waarom staat het er nog steeds bij?

Een "mooi" begin van het nieuwe jaar 2014: bedankt voor je mededeling Bert!
Een gewaarschuwd mens telt voor twee: dus mensen download dit programma dus NIET!! Iedereen de beste wensen voor 2014!

Deze is niet gratis.
Na het scanen moet hem kopen om dingen te verwijderen.