Outpost Security Suite Free

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.2 (122 stemmen)
Voor Windows
Beschrijving: 

Outpost Security Suite Free is een compleet beveiligingspakket met firewall, anti-virus en anti-spam. Voorheen had Outpost alleen een firewall, maar de bescherming is nu uitgebreid met anti-malware en ook de gratis versie biedt zeer veel mogelijkheden. Een interessante nieuwe  gratis internet security suite.

De firewall van Outpost stond altijd al goed bekend en scoort nog altijd uitstekend op de tests. De nieuwe toegevoegde anti-virus module is nog niet heel uitgebreid onder de loep genomen, maar haalde al wel het VB100 certificaat. Nieuwe tests zullen moeten uitwijzen hoe de virusscanner in Outpost Security Suite het doet in vergelijking met de gratis concurrentie.

Behalve firewall en anti-virus beschikt Outpost Security Suite Free ook over extra bescherming tegen malware door anti-leak. En Outpost heeft zelfs een anti-spam component voor Outlook, Outlook Express, Windows Mail en The Bat. En dat is uniek bij de gratis beveiligingspakketten. Ook is er bescherming door middel van cloud-based services, zoals de meeste virusscanners tegenwoordig bieden.


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Outpost Security Suite Free heeft een prettige, overzichtelijke interface en lijkt met een solide firewall als basis een veelbelovend alles-in-een beveiligingspakket. Wel moet eerst gekeken worden of de anti-virus module kan concurreren met andere gratis pakketten.

Let op dat u gratis moet registreren voor het gebruik van de Free versie. Zorg dat u hierbij niet per ongeluk voor upgraden naar de betaalde versie kiest.

Categorie: 
Internet Security (firewall en anti-virus)
Versienummer: 
7.1.1
Laatst gewijzigd: 
16 juni 2011
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Taal: 
Engels
Website: 
Installatie: 
Let op bij de installatie

Let op!

Bij de installatie moet u kiezen voor de Free versie. U hoeft niet up te graden naar de betaalde versie, maar u moet wel - gratis - registreren met een geldig e-mail adres als u de Free versie wilt blijven gebruiken.

Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Agnitum is per begin 2016 gestopt met ontwikkeling, levering en ondersteuning van hun software.

Werkt niet op wd 10 zegt wd 10

Niet Windows 10 ready.

Outpost= russisch en ze vragen direct bij installatie of je sommige gegevens wil delen met hun, om hun programma te verbeteren. Dat is een andere benadering zoals comodo doet, alles stiekum, het wordt ook in israel en usa gemaakt en heeft naar mening een sniekkie backdoor, als ik naar bv bits of freedom ga, duikt ineens comodo op in het rood, geblocked door outpost, mensen dit is niet goed, het is een verlengstuk van de NSA. Trap niet in comodo, het is vals.
de betaalde versie van outpost is echt toppie en kost voor lifetime 60 dollar voor 3 lincensies. Ik vind de russen veel eerlijker dan de israel/usa comodo met hun leugens en gif. De inside job van de twintowers staat op het punt om
ontraffeld te worden en zal usa een klap geven.

Inderdaad, ik heb 6 jaar geleden ook eens Comodo Internet Security free geinstalleerd. De grootste rommel die je je maar kan voorstellen. Werkte langs geen kanten en na 1 maand op hun forum was het probleem (zeer hoge CPU) nog niet opgelost. Bij het verwijderen ookal problemen van jewelste. Ik kon geen andere security software installeren dan na het gebruik van een speciaal tooltje dat ze (Comodo) zelf in elkaar hadden geprutst.

Gisteren installeer ik dan de laatste CIS v8.2 en wat blijkt ? het staat wel te draaien in de achtergond maar verder kan ik niets activeren om te wijzigen. Icoon in systray staat er maar er werkt niets van het R-klik menu. Meest zielige dat je kunt tegenkomen die Comodo security software. Om nog niet te spreken van de bijna 10.000 registerwijzigingen dat het programma doorvoert tijdens installatie (heb dat even gemonitored). Normaal dat zoiets niet werkt.

heb comodo veelvuldig getest en wat u hier zegt is larie en apekool

Ik heb alles zowat uitgeprobeerd qua viruskillers en firewalls. Deze kwam nog niet op m`n pc. Ik ga `m nu danook uitproberen. Net al geïnstalleerd op een laptop en nu op m`n desktop. Comodo gaf mij te vaak problemen.

Idd Outpost Security Suite (http://free.agnitum....) is één van de beste oplossingen die er zijn om je PC te beveiligen. Vooral de firewall kan je tot je eigen wensen afstellen, veel gedetailleerder dan andere firewall proggies!

Op zich is een antivirus helemaal niet nodig ALS JE WEET waar je mee bezig bent. Je bent ZELF de schuldige als met virus troep zit. Weet wat je download en waar je het haalt. M.a.w. geen internet=geen virus eigenlijk.

Twijfel je toch aan een bestand? Ga ff naar http://housecall.tre... en scan het vlug :)

Ik heb de free ook uitgeprobeerd en het viel me op dat je veel kan instellen, daarop besloot ik om de firewall pro 8.1 te kopen met 3 lincensies voor 39 dollar,
dat is 13 dollar per pc. maar je krijgt er wel iets voor terug, nog meer instellingen en schuifbalken, zo heb ik die comodo ca die steeds iedereen zijn pc scant permanent geblocked. (ip:178.255.83.1 & 2) Ik denk dat je moet oppassen met alles wat met comodo te maken heeft. Outpost en privatefirewall zij volgens mij de beste keuzes. Oupost werkt perfect met xp64 en daar werkt ik mee, privatefirewall werkt met alles behalve xp64.
Kijk eens bij de tests:http://www.matousec....
Als je pc beter wil beveiligen: zorg dat de ADMINISTRATOR een goed wachtwoord heeft. zichtbaar te maken met het cmd commando:net user administrator /active:yes Meer info:http://www.ehow.com/...
Ook handig is om Peerblock te installeren. Verder ben ik geen voorstander van anti virus pakketten want die draaien heel zwaar en trekken naar mijn mening virussen aan. Anti malware af en toe handmatig draaien zo voldoende moeten zijn. En een adblocker installeren in je browser. Voor flashplayerupdates moet je ook opleten er zijn fake updates, dus updates uitzetten.
Je kan ook deze OS op een oude pc zetten en verder helemaal niks aan beveiligingssoftware http://www.puppylinu... download de slacko 5.5 PAE versie iso dan gaat er ook weer een andere wereld voor je open.

Privatefirewall mis ik in dit rijtje. Ga naar pc Leek voor info

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
den_marken