AVG Anti-Virus Free

Voor Windows en macOS
Voor Android
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.9 (12840 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

AVG Anti-Virus Free biedt gratis bescherming van uw pc, laptop, tablet en smartphone tegen virussen, wormen, trojaanse paarden, rootkits en spyware. Dit gebruikersvriendelijke anti-virus pakket beveiligt continu uw apparaat en heeft een Nederlandstalige interface.

Gratis dagelijkse, automatische updates garanderen dat uw pc beschermd blijft tegen nieuwe bedreigingen. Bovendien kunt u elke dag of week een scan laten uitvoeren om te kijken of uw computer vrij van virussen is. AVG Free is ook in het Nederlands vertaald.


AVG Anti-Virus Free

AVG biedt bescherming van uw computer en een web- en e-mail shield om mail en internet te beveiligen. De reputatie van verdachte bestanden wordt online gecheckt en ook scannen op ongewenste toepassingen (PUP's) is mogelijk, maar moet nog wel ingeschakeld worden in de instellingen.

Optioneel is de Link Scanner die websites en zoekresultaten op internet controleert op malware en van een groen vinkje voorziet als ze veilig zijn. Tegenwoordig wordt AVG Anti-Virus Free met AVG Zen (dat sinds maart 2017 simpelweg AVG heet) geleverd: een beheerapplicatie voor andere software van AVG (die u kunt kopen). Ook kunt u via Zen meerdere apparaten met AVG (pc, laptop, tablet of smartphone) beheren. Een AVG-account is daarvoor benodigd.

AVG Anti-Virus Free is een goede gratis virusscanner. Door de bescherming tegen virussen en spyware, gratis updates en overzichtelijke interface biedt AVG Free alles wat een thuisgebruiker nodig heeft. AVG Free biedt wel heel veel betaalde extra programma's en betaalde upgrades aan tegenwoordig. Ook van de AVG/Zen-applicatie zijn wij niet zo gecharmeerd.

Sinds eind 2013 heeft AVG ook een gratis virusscanner voor macOS. En AVG is eveneens beschikbaar voor Android.

Android
AVG Anti-Virus Free is gratis bescherming tegen virussen op je Android smartphone en tablet. AVG Anti-Virus Free beveiligt realtime tegen malware, kan een gestolen telefoon terugvinden via Google Maps en backups maken van je gegevens. Ook heeft AVG Anti-Virus Free de beschikking over een device locker om je privacy te beschermen en een task killer om apps af te sluiten die je smartphone of tablet vertragen.

AVG Anti-Virus Free werd oorspronkelijk ontwikkeld door DroidSecurity dat is overgenomen door AVG. De AVG Anti-Virus app voor Android is verkrijgbaar in twee varianten: een voor smartphones en een voor tablets.

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Update voor AVG free 19.6 is uitgekomen.

Update voor AVG AntiVirus FREE :19.3.3084

NEW:
• Firewall improvements - It’s now easier to access your network profiles in Firewall settings
• A safer UEFI - Anti-rootkit scan now protects your UEFI (unified extensible firmware interface)

FIXED:
• For users who still have Data Safe, your safe is now accessible after installation — no restart necessary
• Fixed our boot-time scan
• Made sure our UI loads correctly
• Fixed a bug for our users in Russia where Passive Mode sometimes turned on for no reason (Сожалею!)

Update AVG : 19.2.3079 (versie 19.2.4186.405)
Zelfde changelog als avast.

Heb avg sinds jaren maar gebruik het niet meer probeer van het betalend abbonement af te geraken ( heb geen gegevens of wachtwoord meer ) al mailtjes gestuurd naar avg geen reactie in januari of februari staat het op mijn factuur . Dan naar Proximus laten schrappen van mijn factuur en ook dit jaar weer betalen !!!! Hoe geraak ik van het abbonement vanaf ?

Heb ook die ervaring dat maar 30 dagen free is.En ook problemen met outlook mail moet elke keer opnieuw inloggen. Weet niet hoe ik het opnieuw op bureau blad krijg

Hier ook al 3 weken met AVG en al onze computers draaien als een zonnetje :)

AVG geïnstalleerd,
4 dagen gebruikt
AVG vertraagt mijn PC behoorlijk

Jarenlang AVG gebruikt, aanvankelijk betaald en later gratis.
Vorig jaar april kreeg ik na een update van AVG het verzoek de pc opnieuw op te starten. Vervolgens is toen mijn pc gecrasht en was ik alles kwijt, incl. mij dierbare foto's !
Ik was al een tijdje van plan ze op een USB-stick op te slaan.
Had ik dat maar gedaan. Dom dom dom.

ik wil graag windows 10 in ik huil en ik heb alleen een computer

windows 10 pc van HP start niet meer op. ik krijg een blauw scherm met de melding: KMODE EXCEPTION NOT HANDLED avgNetSec.sys , systeemherstel, opstartherstel en opstarten in veilige modus hebben allemaal niet gewerkt. wie kan me hiermee helpen?!

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
dene_arken