AVG Anti-Virus Free

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

AVG Anti-Virus Free biedt gratis bescherming van je pc, laptop, tablet en smartphone tegen virussen, andere malware en PUPs. Dit gebruikersvriendelijke anti-virus pakket beveiligt continu je apparaat en is in het Nederlands vertaald. AVG laat wel veel reclame voor de betaalde versie zien in de interface.

Gratis dagelijkse, automatische updates garanderen dat je pc beschermd blijft tegen nieuwe bedreigingen. Bovendien kun je elke dag of week een scan laten uitvoeren om te kijken of je computer vrij van virussen is. AVG Free is ook in het Nederlands vertaald.


AVG Anti-Virus Free, Volledige bescherming van de betaalde versie hoef je niet aan te schaffen

AVG biedt bescherming van je computer en een web- en e-mail shield om mail en internet te beveiligen. De reputatie van verdachte bestanden wordt online gecheckt en ook wordt standaard op ongewenste toepassingen (PUP's) gescand.

AVG Anti-Virus Free is een behoorlijk goede gratis virusscanner met prima bescherming tegen malware en gratis updates. AVG Free biedt wel heel veel extra programma's en betaalde upgrades aan tegenwoordig. AVG heeft teveel reclame in de interface, ons inziens.

Sinds eind 2013 heeft AVG ook een gratis virusscanner voor macOS. En AVG is eveneens beschikbaar voor Android.

Android
AVG Anti-Virus Free is gratis bescherming tegen virussen op je Android smartphone en tablet. AVG Anti-Virus Free beveiligt realtime tegen malware, kan een gestolen telefoon terugvinden via Google Maps en backups maken van je gegevens. Ook heeft AVG Anti-Virus Free de beschikking over een device locker om je privacy te beschermen en een task killer om apps af te sluiten die je smartphone of tablet vertragen.

AVG Anti-Virus Free werd oorspronkelijk ontwikkeld door DroidSecurity dat is overgenomen door AVG. De AVG Anti-Virus app voor Android is verkrijgbaar in twee varianten: een voor smartphones en een voor tablets.

Inst

Reacties

Alle free antivirus collect data

Waarom zou ik dit gebruiken nu MS Defender prima beschermt?

@Viviane cornelis,
('hoe raak ik van het abonnement af'). En ik vraag mij al jaren af waarom er nooit een bankrekeningnummer staat bij de internetproducten. Dan kan ik mijn geld kwijt zonder dat anonieme gedoe. Want dan is er altijd ergens een bankgebouw dat meer weet over de (locatie van de) producent en sta je sterker als je klachten hebt.

'uw gratis proefabonnement is verlopen. Koop nu', 'uw gratis proefabonnement is verlopen. Koop nu', ... . En pas op het allerlaatste moment, wanneer ik al met installatie van een andere bezig ben en Avg deïnstalleer, komt-ie met: 'u kunt Avg reactiveren'. Ja hallo. Doei! Het was verder wel prettig werkbaar.

nieuwe versie 20.5.3130.

Nieuwe versie AVG free 20.3.3120

https://www.softpedi...

nieuwe versie 20.1.3112

Gebruik het al lange tijd. Geen enkel probleem, maar na lang te hebben geexperimenteert te hebben, ben ik tot de ontdekking gekomen, dat het precies exact hetzelfde is als Avast en dat er wel heel erg veel virussen niet ontdekt worden. Raad jullie dan ook aan, om naast AVG ook andere scanprogramma, s te gebruiken. SPAM word door AVG, in de gratis versie, totaal niet beschermd en het meeste vind je weer terug in de mail. Het systeem word trager, na installeren van deze scanner.
Het verwijderen van AVG zelf, gebeurt snel, maar er blijft daarna veel rotzooi achter, in het register. Een goede externe Uninstall-programma, raad ik dan ook aan, om AVG te verwijderen, als je er zat van bent. Kan er nog meer over kwijt, maar dat maakt het verhaal wel heel erg lang... lol

Update voor AVG free 19.6 is uitgekomen.

Update voor AVG AntiVirus FREE :19.3.3084

NEW:
• Firewall improvements - It’s now easier to access your network profiles in Firewall settings
• A safer UEFI - Anti-rootkit scan now protects your UEFI (unified extensible firmware interface)

FIXED:
• For users who still have Data Safe, your safe is now accessible after installation — no restart necessary
• Fixed our boot-time scan
• Made sure our UI loads correctly
• Fixed a bug for our users in Russia where Passive Mode sometimes turned on for no reason (Сожалею!)

Pagina's