AVG Anti-Virus Free

Voor Windows en macOS
Voor Android
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.9 (12822 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

AVG Anti-Virus Free biedt gratis bescherming van uw pc, laptop, tablet en smartphone tegen virussen, wormen, trojaanse paarden, rootkits en spyware. Dit gebruikersvriendelijke anti-virus pakket beveiligt continu uw apparaat en heeft een Nederlandstalige interface.

Gratis dagelijkse, automatische updates garanderen dat uw pc beschermd blijft tegen nieuwe bedreigingen. Bovendien kunt u elke dag of week een scan laten uitvoeren om te kijken of uw computer vrij van virussen is. AVG Free is ook in het Nederlands vertaald.


AVG Anti-Virus Free

AVG biedt bescherming van uw computer en een web- en e-mail shield om mail en internet te beveiligen. De reputatie van verdachte bestanden wordt online gecheckt en ook scannen op ongewenste toepassingen (PUP's) is mogelijk, maar moet nog wel ingeschakeld worden in de instellingen.

Optioneel is de Link Scanner die websites en zoekresultaten op internet controleert op malware en van een groen vinkje voorziet als ze veilig zijn. Tegenwoordig wordt AVG Anti-Virus Free met AVG Zen (dat sinds maart 2017 simpelweg AVG heet) geleverd: een beheerapplicatie voor andere software van AVG (die u kunt kopen). Ook kunt u via Zen meerdere apparaten met AVG (pc, laptop, tablet of smartphone) beheren. Een AVG-account is daarvoor benodigd.

AVG Anti-Virus Free is een goede gratis virusscanner. Door de bescherming tegen virussen en spyware, gratis updates en overzichtelijke interface biedt AVG Free alles wat een thuisgebruiker nodig heeft. AVG Free biedt wel heel veel betaalde extra programma's en betaalde upgrades aan tegenwoordig. Ook van de AVG/Zen-applicatie zijn wij niet zo gecharmeerd.

Sinds eind 2013 heeft AVG ook een gratis virusscanner voor macOS. En AVG is eveneens beschikbaar voor Android.

Android
AVG Anti-Virus Free is gratis bescherming tegen virussen op je Android smartphone en tablet. AVG Anti-Virus Free beveiligt realtime tegen malware, kan een gestolen telefoon terugvinden via Google Maps en backups maken van je gegevens. Ook heeft AVG Anti-Virus Free de beschikking over een device locker om je privacy te beschermen en een task killer om apps af te sluiten die je smartphone of tablet vertragen.

AVG Anti-Virus Free werd oorspronkelijk ontwikkeld door DroidSecurity dat is overgenomen door AVG. De AVG Anti-Virus app voor Android is verkrijgbaar in twee varianten: een voor smartphones en een voor tablets.

DL

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Update AVG : 19.2.3079 (versie 19.2.4186.405)
Zelfde changelog als avast.

Heb avg sinds jaren maar gebruik het niet meer probeer van het betalend abbonement af te geraken ( heb geen gegevens of wachtwoord meer ) al mailtjes gestuurd naar avg geen reactie in januari of februari staat het op mijn factuur . Dan naar Proximus laten schrappen van mijn factuur en ook dit jaar weer betalen !!!! Hoe geraak ik van het abbonement vanaf ?

AVG geïnstalleerd,
4 dagen gebruikt
AVG vertraagt mijn PC behoorlijk

Hier ook al 3 weken met AVG en al onze computers draaien als een zonnetje :)

Jarenlang AVG gebruikt, aanvankelijk betaald en later gratis.
Vorig jaar april kreeg ik na een update van AVG het verzoek de pc opnieuw op te starten. Vervolgens is toen mijn pc gecrasht en was ik alles kwijt, incl. mij dierbare foto's !
Ik was al een tijdje van plan ze op een USB-stick op te slaan.
Had ik dat maar gedaan. Dom dom dom.

ik wil graag windows 10 in ik huil en ik heb alleen een computer

windows 10 pc van HP start niet meer op. ik krijg een blauw scherm met de melding: KMODE EXCEPTION NOT HANDLED avgNetSec.sys , systeemherstel, opstartherstel en opstarten in veilige modus hebben allemaal niet gewerkt. wie kan me hiermee helpen?!

Windows 7 32-bit met AVG:
De service User Profile Service verhindert het aanmelden. Gebruikersprofiel kan niet worden geladen.
In de veilige modus AVG verwijderd met de eigen verwijderaar. Register aangepast en na herstarten MSE als virusscanner geïnstalleerd.
Het is volgens mij een commercieel fabeltje dat MSE zoveel slechter zou zijn dan andere virusscanners. Zie ook: https://www.security...
Andere veiligheidspakketten dan Windows Defender of MSE lijken nauwelijks beter of zelfs slechter te zijn. In dit geval was het AVG TuneUp die de PC in de war schopte (Eventlog) en zodoende minstens zo gevaarlijk was als ieder ander virus.

ik heb het geïnstalleerd toen scannen
Maar hij blijft scannen
Met moeite weer eraf gekregen
Dus nooit meer AVG

Had de bedoeling AVG Free te downloaden maar had de volledige AVG en Zen, dit gebeurt als men niet de kleine letters leest. Maar ik heb geen probleem om de betaalversie te gebruiken ALS het goed werkt. k Had vlug door dat het dus maar voor dertig dagen 'Free'was. Helaas na drie dagen en na het gebruiken van de bijhorende 'Tools', scannen en defragmenteren van Register, stelde ik vast dat sommige Snelkoppelingen weggenomen werden van het Bureaublad, niet erg, maar het herhaalde zich steeds, wel erg. Nog erger Windows Player functioneerde niet meer en Outlook Express ook maar half, de opmaak was NIET meer mogelijk. Dan kwamen voortdurend de Pop Ups die vroegen om te betalen voor die 'Tools' die maar één dag 'Free' bleken te zijn maar de pc wel danig verstoord hadden. Dan was het mij welletjes, AVG werd verwijderd en dat was ook al even opletten. Moraal, niets is gratis. Intussen staat Norton Security op mijn nog kreupele pc en doet het goed. Een volledige herinstallatie van Windows zit er aan te komen om terug een volledig werkende pc te hebben. Bye bye AVG.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
oos_enrijk