Comodo Internet Security Premium

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Comodo Internet Security is een gratis beveiligingspakket dat Comodo Firewall en Comodo Antivirus integreert. Dus firewall en anti-virus in één. Handige extra is een beveiligde virtuele omgeving om bijvoorbeeld te internet bankieren en winkelen. Er zijn ook Comodo anti-virus producten voor Mac, Linux en Android.

Comodo Internet Security is een complete security suite die beschikt over een firewall, anti-virus/anti-spyware en een beveiligde virtuele omgeving om online te bankieren en winkelen.


Comodo Internet Security

Comodo is een uitgebreid beveiligingspakket dat geavanceerde beschermingstechnieken als Host Intrusion Prevention System (HIPS) voor de firewall (die standaard uit staat), websitefiltering en een zandbak (sandbox) om applicaties uit te testen. Een procesmonitor die verdachte activiteiten kan ontdekken is Viruscope.

Veilig winkelen is een virtuele, extra beveiligde desktop-omgeving om te internet bankieren en online winkelen.

Handige werktuigen - die te vinden zijn onder Taken | Geavanceerde taken - zijn KillSwitch om processen te beëindigen, Comodo Cleaning Essentials en de mogelijkheid om een Rescue Disk te maken om reeds geïnfecteerde systemen te ontsmetten.

Comodo Internet Security is een zeer uitgebreid beveiligingspakket met diverse beschermingslagen. Op tests van virusscanners haalt CIS vaak redelijk goede resultaten. Voor gevorderde gebruikers valt heel veel zelf in te stellen.

Jammer is alleen dat Comodo allerlei extraatjes probeert aan te smeren, zoals een veranderde zoekmachine en startpagina en diverse onderdelen die niet echt nodig zijn. Let daar goed op bij de installatie!

Comodo Antivirus en Comodo Firewall zijn ook los te downloaden (zie onder Meer downloads). Er zijn ook Comodo anti-virus producten voor Mac, Linux en Android.

Inst

Uitleg: 

Bedenk goed welke programma's toegang tot internet mogen krijgen als Comodo meldingen geeft. In deze dialogen kun je programma's blokkeren en goedkeuren. Doe dat met aandacht en zorg. En geef altijd je anti-virus-programma (en hulpprogramma's daarvan, zoals updaters en mailscanners) ONBEPERKT toegang tot internet, anders functioneert het niet meer goed!

Als je alle meldingen van aparte firewalls te ingewikkeld vindt, ben je misschien beter af met de basisbescherming die de ingebouwde Windows Firewall in Windows biedt. Windows Firewall beschermt je tegen indringers van buitenaf, maar valt je niet lastig met programma's die toegang vragen tot internet.

Reacties

Directe link voor alleen downloaden Comodo firewall is nu https://personalfire...

Komt van de volgende pagina https://personalfire...

Gr Herman

Prima firewall; gebruik alleen de firewall van Comodo ,goed instelbaar.

Installatie liep volgens - gratissoftware - schema goed. Alleen jammer dat de snelkoppeling in het startmenu 'Internet Security Essentials' zich opent in een te groot window: je kan niet op OK drukken (dus met schermresolutie het scherm op staand zetten en verder met een schuin hoofd. Irritant is het wel.) En jawel, mijn scherm staat al op de hoogste resolutie. Kan het windowtje een wat lagere hoogte krijgen (met een schuifbalk)?

Ik gebruik Comodo internet security ( virusscanner en firewall) al jaren tot heel grote tevredenheid en zonder vertaging op PC zoals soms wordt beweerd.Bovendien kan de webbrowser draaien in de virtuele zandbak bij gevaarlijke of onbetrouwbare sites zonder schade aan te richten. Fantastisch programma. Ik denk dat ik Comodo al 15 jaar gratis gebruik.

Comodo Firewall los installeren voor Windows lukt niet meer. Als ik het free firewall installatiebestand wil downloaden, blijkt het toch het om het complete cav (Comodo AntiVirus) bestand te gaan.

Vandaag Comodo Security Pro verlengt, en dat al meer dan 10 jaar! En de browser Comodo Dragon is fantastisch.

Ik gebruik nu Comodo Internet Security al 19 jaar zonder één probleem. ik test software in de beveiligde zandbak tot mijn grote tevredenheid.
Ik beb alvast gebruikt, Norton Internet security, Mc Afee, Zonealarm.
Geen enkelprogramma kan tippen aan Comodo.
Als ik hun browser gebruik dan wordt ik niet lastig gevallen door advertenties.
Downloaden en installeren. Ge zult het verschil zien.

Comodo antivirus voor Linux komt helemaal niet voor in Programmabeheer.
Dat betekent downloaden en installeren en iedere keer authenticeren. Waardeloos.

Comodo Secure Shopping kan inderdaad ook alleen gedownload worden maar is onbruikbaar.
Externe verbinding ontdekt!
Comodo Secure Shopping is nu niet aktief omdat een andere computer een externe verbinding met je computer heeft gemaakt.
Bedoeld wordt avast antivirus. Ik klik aan 'Ga verder'. Hetzelfde waarschuwingsscherm verschijnt even later weer.
Ik ga toch zeker mijn antivirus niet uitschakelen.

Veilig winkelen ( secure shopping )voor internet bankieren en online winkelen kan ook alleen gedownload worden .

https://www.comodo.c...

Pagina's