Avast Free Antivirus

Voor Windows en macOS
Voor Android
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.9 (4518 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Avast Free Antivirus is een compleet anti-virus-pakket dat volwaardige bescherming biedt. Uw pc, Mac of Android-toestel wordt continu beveiligd tegen virussen, spyware en rootkits. Bovendien heeft Avast ook een aparte mailscanner, gedragsschild en een webschild voor als u aan het surfen bent. Avast Free is een prima anti-virus-programma, wel worden steeds meer onnodige extraatjes aangeboden.

Avast Free Antivirus is een van de compleetste gratis virusscanners met uitgebreide mogelijkheden en gratis automatische updates. De gratis versie biedt bescherming tegen alle soorten malware: virussen, rootkits, Trojaanse paarden en spyware.


Hoofdvenster Avast Free Antivirus (klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Avast heeft een bestandssysteemschild, mailschild, gedragsschild (dat ook tegen ransomware beveiligt) en webschild om uw pc te beschermen als u mailt - inkomende en uitgaande mail wordt gescand - of op internet zit. De virusbescherming bevat een reputatieservice en CyberCapture-techniek om bestanden te beoordelen via de cloud en een geharde modus voor extra bescherming.

Ook heeft Avast Free Antivirus een browser extensie, genaamd Online Security, voor de beveiliging van Internet Explorer, Google Chrome en Firefox. Met Avast Online Security wordt phishing tegengegaan en kunnen bepaalde advertenties en trackers van sociale netwerken en advertentiebedrijven worden geblokkeerd. Verder zijn een software updater om belangrijke software op uw pc up-to-date te houden en browser cleanup werktuig om ongewenste werkbalken te verwijderen aanwezig. Voorts is er Avast Secure Browser voor internetbankieren, WiFi Inspector om je thuisnetwerk op kwetsbaarheden te testen, een Rescue Disk en diverse betaalde componenten.

Dit zijn allemaal extra onderdelen die wat ons betreft optioneel zijn. Voor minder ervaren gebruiker wellicht handig, maar voor gevorderden niet echt nodig. Lees daarom goed onze Installatie instructies (tabblad naast Downloads hieronder).

Een gratis activatie is vereist na dertig dagen. U kunt upgraden naar de betaalde Pro-versie, maar de gratis Avast Free Antivirus biedt meer dan voldoende bescherming voor de gemiddelde pc gebruiker. Lees hier onze instructies voor activatie van de gratis versie van Avast

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

nieuwe versie 20.8

nieuwe versie 20.7

Bedankt voor de info.

pop, een link van de redactie;
https://www.consumen...

Begin maar te lezen bij;
Trucs van foute virusscanner-vergelijkers

https://nl.safetydet... Neem op die site maar eens een kijkje: AVAST word door safetydetectives, Toch niet de minste site volgens mijn bescheiden mening, Word niet meer aangeprezen, Er is op die site ook noch een link naar noch meer informatie waarom Avast niet meer aangeprezen word. Ik blijf lekker bij MICROSOFT DEFENDER, Zeer goed, Al zeg ik het zelf.

Al jaren dik tevreden over Avast.

nieuwe versie 20.6

Deze spyware gebruik ik zeker niet en ik! Maak met volle tevredenheid gebruik van de het gratis ingebouwde beveiligingscentrum van Windows 10.

Dank Mickey

nieuwe versie 20.5.2415.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
en_eland