Evorim Free Firewall

Reacties

Evorim Free Firewall zou een mooi product zijn als het niet de waarschuwingen zou geven op een dusdanig niveau dat voor de leek niet te volgen is. Er wordt niet aangegeven welk onderdeel van een programma of het besturingssysteem contact wil maken met de buitenwereld. Dus de gemiddelde gebruiker loopt de kans zijn of haar pc op slot te zetten...

Is het nog veilig op Private Firewall 7 te gebruiken?
Kan Evorim Free Firewall naast Bitdefender Antivirus Free draaien? Dit omdat Evorim Windows Defender aan zal zetten, en Bitdefender dat mogelijk niet wil hebben...

Niet slecht, reageert snel op uitgaande!
Niet vergeten in " settings" vinkt "start met windows"
Geen probleem met windows firewall "OFF"
Ga verder testen, maar op eerste zicht is goed

De interface doet mij een beetje denken aan het vroegere PC tools. Ook met dat hardblauwe erin. Daar heb ik vroeger veel mee gewerkt. Maar bestaat niet meer. Voor de liefhebber nu dit! Ik houd het wel bij Kaspersky internet security. Voor de liefhebber van gratis software is Evorim wellicht een oplossing? Testen maar weer!

De Free Firewall onthoudt de instellingen niet.
Je moet bij elke start van Windows de firewall opnieuw instellen.
Derhalve schier nutteloos. Buggy shit.

Hoe kom ik van het herhaalde gezanik van Gebruikersaccountbeheer af dat om de haverklap toestemming vraagt voor 'Free Firewall control network traffic'.
Zonder Gebruikersaccountbeheer uit te schakelen.

De verse update loopt. Na herstart zijn de instellingen netjes behouden. Een probleempje met de bereikbaarheid van de updateserver voor virusdefinities is nu ook verholpen. Evorim is een aanrader,ik was een tevreden gebruiker van Privatefirewall en zocht hiervoor een waardig alternatief.

Swiebertje en Postbusser, Dank U wel voor de aanvulling !
En Gratissoftwaresite Dank Je Wel voor de soms leuke info/tips/enz..ga zo door...

Correct is voorkeurspelling, korrekt is moderne spelling. Je mag beiden gebruiken mits je daar consequent in bent, dus niet door elkaar. De voorkeurspelling wordt verreweg het meest gebruikt. Voorbeelden:

Fout: Correct is voorkeurspelling, daar ben ik altijd konsekwent in.
Fout: Korrekt is moderne spelling, daar ben ik altijd consequent in.
Goed: Correct is voorkeurspelling, daar ben ik altijd consequent in.
Ook goed: Korrekt is moderne spelling, daar ben ik altijd konsekwent in.

@Dude: correct is correct. ;-)

Pagina's