360 Total Security Essential

Geschikt voor: 
Voor Windows en macOS
Voor Android
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.7 (168 stemmen)
Actueel: 

16 november 2018
360 Total Security Essential 8.8.0.1101 is verschenen. Deze uitgave van de virusscanner is geschikt voor Windows 10 1809.

Beschrijving: 

360 Total Security Essential is Chinese anti-virus software van Qihoo die vaak goed uit de bus komt bij tests van virusscanners. 360 Total Security Essential heeft dan ook de beschikking over vier anti-virus engines: die van het hooggewaarde Bitdefender, Avira en twee eigen engines.

360 Total Security Essential beschermt realtime uw pc met 4 anti-virus engines: Bitdefender, Avira en twee eigen engines van Qihoo. U moet de engines van Avira en Bitdefender nog wel aanzetten in het hoofdvenster, waarna ze gedownload worden. Ook usb-sticks worden gecontroleerd en Internet Explorer, Google Chrome, Firefox en Safari krijgen bescherming tegen phishing en driveby-downloads. Ten slotte beveiligt Qihoo tegen keyloggers en webcam hijacking.

Ook kunt u de sandbox gebruiken om programma's in een beveiligde omgeving te starten.

360 Total Security Essential geeft goede bescherming van uw pc. Een nog uitgebreider gratis pakket dat Qihoo aanbiedt is 360 Total Security (zonder de toevoeging Essential). Total Security is, zoals de naam al zegt, een totaalpakket (all-in-one) dat ook uw pc kan optimaliseren en versnellen, nog meer schoonmaakt en diverse andere tools tot zijn beschikking heeft. Dat kan handig zijn, maar als u liever alleen een anti-virus programma heeft dan is Total Security Essential misschien een betere keus dan Total Security.

De producten van Qihoo zijn te krijgen voor Windows, Mac en Android.

Categorie: 
Anti-virus
Versienummer: 
8.8.0.1101
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Engels
Meer downloads: 

Een uitgebreider pakket met meer schoonmaak- en optimalisatiemogelijkheden en diverse tools is 360 Total Security (zonder de toevoeging Essential):

Download 360 Total Security (all-in-one) voor Windows
(klik op Download Now)

Installatie: 
Let op bij de installatie

Ongevraagd wordt een browser-extensie geinstalleerd van Qihoo. Deze beschermt tegen malware en phishing en is gelukkig niet als toolbar zichtbaar. Als u hier toch niet van gediend bent kunt u de add-on uitschakelen in uw browser.

Ook kunnen advertenties getoond worden in de interface van Total Security.

Deel deze download: 

Reacties

Op 9 December 2018 ga ik het 3e jaar in met 360 Total Security Premium.
Kost 10,- geloof ik voor op 3 computers,per jaar,en heb je o.a ook Disc Compresion,en Driver Updater.(Alleen in Premium.)
Werkt ook samen met Windows Defender en Windows updates.
Verder gebruik ik nog Voodooshield Pro,Reason Core Security Free,Windows Defender parttime,Should I Remove It?
Scan regelmatig met Herdprotect,en Hitman Pro.
Gebruik ook nog McAfee Webadvisor,voor ik naar een site ga.

Instaleren kan probeer het daarna te verwijderen lukt niet meer groetjes

Hopelijk ben ik hier aan het goede adres met mijn vraag! Maar tijdens een les over pc gebruik werd ons door de lesgever verteld, dat 360 Total Security perfect zou samenwerken met Windows Defender in Win.10. Het zou perfect kunnen en nog beter beschermen om deze samen te gebruiken én geen problemen geven !
Weet er iemand of dit zou kunnen kloppen ? Alvast bedankt voor een duidelijk antwoord !

Ja dat is waar,en hij is goed.
Zie mijn reactie.

Dag JVdH , ik kan je gerust stellen zelf gebruik ik 360 Total Security al meer dan 1 jaar , en daarnaast draait ook nog Windows Defender . Tot nu toe heb ik nog geen problemen ondervonden ook niet bij het opstarten . En ik mag er aan toe voegen mijn PC is volledig virus en malware vrij .

Absoluut niet doen! Twee anti-virus programma's samen is vragen om moeilijkheden.

Kies één van de twee.

Nieuwe versie: 8.8.0.1090. Zie http://www.360totals....

Ik gebruik deze scanner/safety software al een jaar of vier en heb er nooit problemen of trammelant mee gehad. Geeft een goeie bescherming en vertraagt de pc niet en dat is ook belangrijk. Een echte aanrader.

Ik vertrouw deze Chinese software niet.
China kennende willen ze echt alles weten.

Alsof software uit andere landen wel 100% betrouwbaar is. lees de reviews maar eens. Deze software is prima. Als je zo redeneert dan kun je beter je pc niet eens opstarten. Dat is nog veel veiliger.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
duitsla_d