360 Total Security Essential

Actueel: 

17 november 2017
360 Total Security Essential 8.8.0.1047 is verschenen. Deze uitgave van de virusscanner is geschikt voor de Herfst makersupdate van Windows 10.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8 (125 stemmen)
Voor Windows en macOS
Voor Android
Beschrijving: 

360 Total Security Essential is Chinese anti-virus software van Qihoo die vaak goed uit de bus komt bij tests van virusscanners. 360 Total Security Essential heeft dan ook de beschikking over vier anti-virus engines: die van het hooggewaarde Bitdefender, Avira en twee eigen engines.

360 Total Security Essential beschermt realtime uw pc met 4 anti-virus engines: Bitdefender, Avira en twee eigen engines van Qihoo. U moet de engines van Avira en Bitdefender nog wel aanzetten in het hoofdvenster, waarna ze gedownload worden. Ook usb-sticks worden gecontroleerd en Internet Explorer, Google Chrome, Firefox en Safari krijgen bescherming tegen phishing en driveby-downloads. Ten slotte beveiligt Qihoo tegen keyloggers en webcam hijacking.

Ook kunt u de sandbox gebruiken om programma's in een beveiligde omgeving te starten.

360 Total Security Essential geeft goede bescherming van uw pc. Een nog uitgebreider gratis pakket dat Qihoo aanbiedt is 360 Total Security (zonder de toevoeging Essential). Total Security is, zoals de naam al zegt, een totaalpakket (all-in-one) dat ook uw pc kan optimaliseren en versnellen, nog meer schoonmaakt en diverse andere tools tot zijn beschikking heeft. Dat kan handig zijn, maar als u liever alleen een anti-virus programma heeft dan is Total Security Essential misschien een betere keus dan Total Security.

De producten van Qihoo zijn te krijgen voor Windows, Mac en Android.

Categorie: 
Anti-virus
Versienummer: 
8.8.0.1047
Laatst gewijzigd: 
17 november 2017
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Engels
Meer downloads: 

Een uitgebreider pakket met meer schoonmaak- en optimalisatiemogelijkheden en diverse tools is 360 Total Security (zonder de toevoeging Essential):

Download 360 Total Security (all-in-one) voor Windows
(klik op Download Now)

Installatie: 
Let op bij de installatie

Ongevraagd wordt een browser-extensie geinstalleerd van Qihoo. Deze beschermt tegen malware en phishing en is gelukkig niet als toolbar zichtbaar. Als u hier toch niet van gediend bent kunt u de add-on uitschakelen in uw browser.

Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

Er is een nieuwe versie uitgebracht van 360 Total Security Essential: 8.8.0.1047. Zie http://www.360totals....

Ik sluit mij aan bij onderstaande opmerking. Qihoo werkt perfect en heeft een lage systeembelasting. Kaspersky heb ik uit nieuwsgierigheid gedownload en had een vertragend effect op mijn laptop. Dus sinds enige weken ben ik op de Chinese tour!

Ik gebruik Qihoo 360 Total Security al een aantal jaren zonder problemen. Voordeel op andere (GRATIS)software is dat deze virusscanner het systeem absoluut niet vertraagd. Grootse voordeel is natuurlijk dat de scanresultaten altijd erg goed zijn, zeker in vergelijking met andere (betaalde) software. 360 draait gewoon in de top van de antivirussoftware mee. Werkt feilloos onder W10. Echt een aanrader.
Voor degene die klagen over het fiet Qihoo Chinees is, Kaspersky is Russisch, Bitdefender Roemeens, etc.

Lastig te deïnstalleren, gebruik W10

Ik deinstalleer alle software altijd met REVO uninstaller. Werkt perfect en is gratis.

In veilige modus verwijderen.

Deze ga ik eens proberen op mijn oude Windows XP desktop computer, zou er nog steeds moeten op werken terwijl andere virusscanners allang geen XP meer ondersteunen.
Wou daar laatst geleden Linux Mint of Peppermint op installeren maar helaas krijg ik geen van beide daarop geïnstalleerd, krijg bij Linux Mint steeds een Firmware Load Error en bij Peppermint gebeurt er niets.

Kaspersky Free,Avast Free,AVG Free,Panda Free werken allemaal nog op XP SP3 en zo zijn er misschien nog wel meer merken.

Je zou als besturingssysteem ook Xubuntu 32-bit eens kunnen proberen:
https://sites.google...

Geen problemen met Windows 10 jubileum update of andere gehad.

Ik ook niet.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
portuga_