360 Total Security Essential

Geschikt voor: 
Voor Windows en macOS
Voor Android
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8 (152 stemmen)
Actueel: 

26 juni 2018
360 Total Security Essential 8.8.0.1096 is verschenen. Deze uitgave van de virusscanner lost enkele niet nader gespecificeerde fouten op.

Beschrijving: 

360 Total Security Essential is Chinese anti-virus software van Qihoo die vaak goed uit de bus komt bij tests van virusscanners. 360 Total Security Essential heeft dan ook de beschikking over vier anti-virus engines: die van het hooggewaarde Bitdefender, Avira en twee eigen engines.

360 Total Security Essential beschermt realtime uw pc met 4 anti-virus engines: Bitdefender, Avira en twee eigen engines van Qihoo. U moet de engines van Avira en Bitdefender nog wel aanzetten in het hoofdvenster, waarna ze gedownload worden. Ook usb-sticks worden gecontroleerd en Internet Explorer, Google Chrome, Firefox en Safari krijgen bescherming tegen phishing en driveby-downloads. Ten slotte beveiligt Qihoo tegen keyloggers en webcam hijacking.

Ook kunt u de sandbox gebruiken om programma's in een beveiligde omgeving te starten.

360 Total Security Essential geeft goede bescherming van uw pc. Een nog uitgebreider gratis pakket dat Qihoo aanbiedt is 360 Total Security (zonder de toevoeging Essential). Total Security is, zoals de naam al zegt, een totaalpakket (all-in-one) dat ook uw pc kan optimaliseren en versnellen, nog meer schoonmaakt en diverse andere tools tot zijn beschikking heeft. Dat kan handig zijn, maar als u liever alleen een anti-virus programma heeft dan is Total Security Essential misschien een betere keus dan Total Security.

De producten van Qihoo zijn te krijgen voor Windows, Mac en Android.

Categorie: 
Anti-virus
Versienummer: 
8.8.0.1096
Laatst gewijzigd: 
26 juni 2018
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Engels
Meer downloads: 

Een uitgebreider pakket met meer schoonmaak- en optimalisatiemogelijkheden en diverse tools is 360 Total Security (zonder de toevoeging Essential):

Download 360 Total Security (all-in-one) voor Windows
(klik op Download Now)

Installatie: 
Let op bij de installatie

Ongevraagd wordt een browser-extensie geinstalleerd van Qihoo. Deze beschermt tegen malware en phishing en is gelukkig niet als toolbar zichtbaar. Als u hier toch niet van gediend bent kunt u de add-on uitschakelen in uw browser.

Ook kunnen advertenties getoond worden in de interface van Total Security.

Deel deze download: 

Reacties

Nieuwe versie: 8.8.0.1090. Zie http://www.360totals....

Ik gebruik deze scanner/safety software al een jaar of vier en heb er nooit problemen of trammelant mee gehad. Geeft een goeie bescherming en vertraagt de pc niet en dat is ook belangrijk. Een echte aanrader.

Ik vertrouw deze Chinese software niet.
China kennende willen ze echt alles weten.

Alsof software uit andere landen wel 100% betrouwbaar is. lees de reviews maar eens. Deze software is prima. Als je zo redeneert dan kun je beter je pc niet eens opstarten. Dat is nog veel veiliger.

Versie 8.8.0.1078 is op 13 maart uitgebracht. Zie http://www.360totals....

Wat de niet Chinees-achtige talen betreft, niet alleen in het Engels, maar ook in het Duits, Frans, Italiaans, Spaans en Portugees. Verder ook nog in het Russisch en Turks.

Alweer een nieuwe versie: 8.8.0.1076. Zie http://www.360totals....

Nieuwste versie: 8.8.0.1073. Zie http://www.360totals....

Malware Bytes vind na installatie 21 items: Trojan.Malpack en plaatst deze in quarantaine. Hierna opnieuw opstarten.

Weer een nieuwe versie van 360 Total Security Essential: 8.8.0.1050. Zie http://www.360totals....

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
enge_and