360 Total Security

Voor Windows en macOS
Voor Android
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.9 (188 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

360 Total Security is Chinese anti-virus software van Qihoo. 360 Total Security heeft behalve anti-virus ook allerlei andere - ons inziens onnodige - extra tools aan boord. In de interface wordt reclame getoond. De bescherming is wel vrij uitgebreid met ook ransomware decryptie, webcam bescherming en een sandbox.

Sinds 2020 bestaat de basis-versie Total Security Essential niet meer. In plaats hiervan is alleen de uitgebreide 360 Total Security met allerlei - ons inziens onnodige - extra tools en optimalisatie-mogelijkheden beschikbaar. 360 Total Security maakt ook geen gebruik meer van de scan engines van Bitdefender en Avira. Alleen nog van eigen Chinese engines.

360 Total Security beschermt realtime uw pc. Ook usb-sticks worden gecontroleerd, webcams beschermd en Google Chrome, Firefox en Edge krijgen bescherming tegen phishing en driveby-downloads via extensies. Ten slotte heeft 360 Total Security ransomware decryption tools en een sandbox (om onbekende programma's in een beveiligde omgeving te testen) aan boord. De betaalde versie heeft nog extra functies zoals een firewall, ad blocker, data shredder en meer en toont geen reclame.

360 Total Security geeft goede bescherming van uw pc. Total Security is, zoals de naam al zegt, een totaalpakket (all-in-one) dat ook uw pc kan optimaliseren en versnellen en schoonmaakt en diverse andere tools tot zijn beschikking heeft. Dat kan handig zijn, maar als u liever alleen een anti-virus programma heeft dan is Total Security nogal overdadig. Ook wordt reclame getoond in de interface.

De producten van Qihoo zijn te krijgen voor Windows, Mac en Android.

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Alwéér een update: 10.8.0.1249. Zie http://www.360totals....

Niet meer anoniem bij deze.

Hallo redactie,
Naar aanleiding van mijn reactie van gisteravond ben ik aan het denken geslagen en ben nu toch maar overgegaan naar Avira.
Avira lijkt namelijk toch de steunpilaar onder Qihu 360 Total Security Essential te zijn.
Bovendien mogen wij blij zijn dat er ook goede Europese IT-bedrijven zijn.

@Léon
Dat is mooi dat de Essential versie blijft werken. De download ervoor kunnen wij echter niet meer vinden bij Qihoo, dus blijkbaar wordt alleen nog de gewone versie aan nieuwe gebruikers aangeboden.

De "basis-versie" Total Security Essential werkt 100% als vanouds.
Scant dagelijks, krijgt dagelijks virus updates en waarschuwt waar nodig.

Er is een update beschikbaar: 10.8.0.1248. Zie http://www.360totals....

Op Softpedia.com is 360 Total Security Essential alleszins al een aantal dagen verwijderd. En vandaag is een nieuwe versie van 360 Total Security uitgebracht: 10.8.0.1234. Zie http://www.360totals....

Heel vreemd daar ik ruim een week geleden toch echt de Essential heb gedownload van de normale website. Essential staat ook bij ‘Info’ in het programma.
Krijgt ook dagelijks updates.
De installer waarnaar ik verwees leidt inderdaad wellicht/waarschijnlijk naar de “totale” versie, zoals je zegt. Durf het niet te testen. Installer heet daar ook TS en niet TSE.
Ik vond de Essential wel onder andere bij Filepuma en MajorGeeks.

@Léon
Ja, maar die Free Download dat is de gewone TotalSecurity versie. De Essential versie (zonder alle tools en extra cleaners) krijg je daarmee niet (wij niet althans). Wij waren meer gecharmeerd van de Essential versie omdat dat puur anti-virus was zonder alle ons inziens overbodige extra tools. Maar die Essential versie kunnen we dus niet meer vinden.

Hallo Redactie,

Er staat toch gewoon Free Download (?) en dat heb ik vorige week ook gedaan. (Heb nieuwe computer na overlijden laptop).

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
n_orwegen