BBM

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
-
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

De bekende BlackBerry Messenger of BBM (van het 'pingen') is beschikbaar voor iPhone, iPad, Windows Phone en Android telefoons. Met BBM kun je gratis cross platform berichten sturen naar Android smartphones, iPhone en Windows Mobile. BlackBerry Messenger moet hiermee gaan concurreren met WhatsApp.

Pingen was enkele jaren terug immens populair, maar navolger WhatsApp is zijn grote voorbeeld BBM allang voorbijgestreefd. De vraag is dus of BlackBerry Messenger niet te laat komt. Voordeel is wel dat de privacy beter geregeld is bij BBM. Je contacten hoeven niet eens je telefoonnummer of e-mail adres te hebben om met je te kunnen chatten.

BBM heeft de beschikking over BBM Voice, zodat je gratis kunt bellen met BBM contactpersonen. Videobellen is eveneens mogelijk. Ook is Dropbox-integratie toegevoegd om snel bestanden te kunnen delen. Verder zijn er nieuwe emoticons, kun je tijdelijk je locatie delen met Glympse en is er de nieuwe BBM Channels functie waarmee je in contact kunt komen met andere mensen met gelijksoortige interesses.

Je moet registreren met je e-mail adres voordat je aan de slag kunt met BBM.