PrimoPDF

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Na installatie kunt u vanuit bijna elk programma via het menu 'Bestand | Afdrukken' een pdf'je maken met PrimoPDF. PrimoPDF werkt als virtuele printer: u kiest bij het afdrukken PrimoPDF als 'printer' en slaat het bestand op als PDF. PrimoPDF biedt verder de mogelijkheid om de PDF-kwaliteit in te stellen geoptimaliseerd voor print, scherm of ebook.

PrimoPDF laat geen hinderlijk watermerk achter in de gemaakte pdf'jes, zoals sommige andere gratis pdf makers wel doen. Ook kan PrimoPDF pdf-documenten samenvoegen na creatie en bestanden beveiligen met een wachtwoord.


PrimoPDF

Van dezelfde producent is ook PDF lezer Nitro PDF Reader beschikbaar.

Inst

Reacties

I wrote some useful information here : https://primopdffree...

onder 1 kb doet ie t niet!!!!! dus 1 factuur kan je niet omzetten en das niet handig.

Steven schreef: "probeer een wordbestand (gemaakt in open office, odt) naar pdf te converteren".
Maar dat kun je, wanneer je dat bestand gemaakt of geopend hebt in OpenOffice (of LibreOffice), dan toch eenvoudig doen d.m.v. de PDF-knop in OpenOffice (of LibreOffice), de knop met de functie "Direct exporteren als PDF", daar heb je dan toch PrimoPDF niet voor nodig? Of begrijp ik je misschien verkeerd?

Geen idee waar die reacties op slaan. Ik ben geen expert, weet niet wat framework is en probeer al enkele uren een wordbestand (gemaakt in open office, odt) naar pdf te converteren. Sommige zeggen dat ze gratis zijn maar dan is het een trial versie (duh), anderen zeggen gratis te zijn maar die doen het niet.
Deze primo pdf doet het gewoon zoals ik dat wil. In elk geval nu.

Goede software!!!!!

Aangezien PDF-Creator ook onder die nutteloze MS shit draait is je opmerking bijzonder belachelijk. Als je dan echt zo'n Microsoft hater bent, ga dan lekker Linux draaien of zo...

Adobe Reader faces its first genuine competition from a free alternative

http://www.betanews....

Volgens de info hierboven zou dit programma in de Nederlandse taal zijn.
Helaas is dit echter niet het geval (alleen maar in het Engels).
Uit informatie op het forum van PrimoPDF blijkt dat men wel bezig is met de meertalige versie, maar tot op heden is deze nog niet verschenen.
Wellicht dat de redactie van GSS de info even kan wijzigen?

In iets rustiger bewoordingen was de boodschap bij mij ook wel overgekomen.

pdf files aanmaken