Sumatra PDF

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.9 (370 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Sumatra PDF is een vederlichte pdf viewer. Wie Adobe Reader te zwaar en traag vindt kan Foxit Reader proberen. Maar voor wie een nog lichter programma wil om pdf'jes te bekijken is Sumatra PDF de ideale software. Behalve het razendsnel bekijken van PDF bestanden heeft Sumatra PDF weinig extra functies.

Sumatra PDF is licht en start heel snel op. Een verademing voor wie het logge Adobe Reader gewend is. Sumatra PDF heeft een minimalistisch ontwerp en weinig verdere opsmuk, maar is heel doeltreffend voor wie gewoon pdf'jes wil bekijken. Zoomen en zoeken zijn natuurlijk wel mogelijk, maar daar houdt de functionaliteit ook wel zo'n beetje mee op.


(klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

Sinds versie 1.4 biedt Sumatra PDF ook de optie om browser-plugins voor Firefox, Google Chrome en Opera te installeren (klik bij het eerste installatiescherm op Options en zet een vinkje). Voor Internet Explorer is deze geïntegreerde PDF viewer niet beschikbaar. Behalve PDF kunt u met Sumatra eBook (ePub, Mobi), XPS, DjVu, CHM en Comic Book (CBZ en CBR) lezen.

Sumatra PDF is ideaal als uw pc weinig geheugen heeft of als u een hekel aan wachten heeft... De pdf viewer is vertaald in het Nederlands (in te stellen onder Language | Change Language) en draait op Windows Vista en hoger.

DL

Inst

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Nieuwe versie 3.3.3

nieuwe versie 3.3.2

nieuwe versie 3.3.1

Fijnste -en kleinste pdf en meer reader!

nieuwe versie 3.3

hallo Har ,

Ja , u kunt een PDF hiermee afdrukken .
Open Sumatra > open een document > u krijgt links bovenaan een icoon printer afdrukken > klik daarop en u kunt afdrukken

Kan je er ook een PDF mee afdrukken?

prima reader ik gebruik deze al jaren, verder niks op aan te merken , perfect !!!!!!!!!!

Als je een reader zoekt en verder geen bewerkingen e.d. wilt uitvoeren op je pdf bestanden is dit de perfecte keuze. Simpel, klein, snel. Leest ook prima o.a. e-pub bestanden.

Reactie op Anoniem,
Bij mij staat hij gewoon op C:\Program Files\SumatraPDF
Je kunt zelf aangeven waar hij moet worden geïnstalleerd