Foxit Reader

Voor Windows, macOS en Linux
Voor Android, iOS en Windows Mobile
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8 (792 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Foxit Reader is een prima programma om uw PDF-bestanden mee te bekijken. Het is een lichte, maar uitgebreide PDF reader, die sneller opstart dan het logge Adobe Reader. Foxit heeft ook browser plugins om PDF te bekijken in onder andere Internet Explorer, Google Chrome en Firefox. Ook kunt u met Foxit Reader pdf'jes maken.

Foxit Reader biedt veel mogelijkheden die Adobe ook heeft. Onder andere de opties om formulieren in te vullen, pdf-bestanden te signeren (ook met DocuSign) en notities en commentaren in te voegen. Verder kunt u pdf'jes direct delen met anderen via mail, Evernote, Facebook en Twitter.
 
Foxit Reader heeft plugins voor onder andere Internet Explorer, Firefox en Google Chrome, zodat u vanuit uw browser met behulp van Foxit pdf'jes kunt bekijken.


Foxit Reader 6 met lint-interface

Foxit Reader heeft in de gratis versie ook nog enkele geavanceerde functies zoals Read (voorlezen document) en het toevoegen - en licht bewerken - van regels tekst.

Foxit Reader is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux. Ook zijn er mobiele varianten van Foxit, genaamd MobilePDF, voor Android, iOS en Windows Mobile.

DL

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Na het installeren kon ik niets meer uitprinten maar wel een file exporteren in een aangegeven formaat. Het systeem ging op slot en heb toen met strl alt del alle acties geliquideerd. Alles verwijderd en Sumatra geïnstalleerd wat gelijk in het Nederlands opstartte en direct functioneerde. Ik wacht het verder af.

er is een nieuwe uitgave 9.3.0

Nog steeds niet verwerkt op gratis softwaresite??!!

jawel hasja, zie https://www.gratisso... 29 september

OP de frontpagina niet gezien net nog nagekeken

Via de homepage https://www.gratisso... naar het kadertje office –> -pdf lezen- naar https://www.gratisso... , daar staat (o.a.) Foxit Reader, 9.3 , klik op Foxit Reader en je komt op https://www.gratisso... , daar staat “29 september 2018 Foxit Reader 9.3 is verschenen”
Via https://www.gratisso... office –> -pdf maken- naar https://www.gratisso..., daar staat (o.a.) Foxit Reader “Versienummer: 9.3” , klik op Foxit Reader en je komt weer op https://www.gratisso... met “Versienummer:9.3”

Jawel dat weet ik allemaal . maar hij komt niet in het rijtje van nieuwe updates voor op de voorpagina waar alle andere nieuwe update per dag en week staan.

Maar hier wel https://www.gratisso... , laten we er verder niet over bakkeleien maar daarom zet GSS wel eens de tekst “alle nieuwe gratis software updates” want niet iedere update / upgrade staat op de homepage, keuze gemaakt door de redactie

Klopt, Merel heeft gelijk. Vorig weekend stond de update voor Foxit wel op de voorpagina, maar ivm ruimtebeperkingen beginnen we elke week weer vers, met enkel nog de highlights van de week ervoor (weekoverzicht). En inderdaad komt niet elke update op de voorpagina te staan, maar voor alle updates van de laatste weken kun je altijd hier kijken:
https://www.gratisso...

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
e_geland