Foxit Reader

Voor Windows, macOS en Linux
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8 (799 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Foxit Reader is een prima programma om uw PDF-bestanden mee te bekijken. Het is een lichte, maar uitgebreide PDF reader, die sneller opstart dan het logge Adobe Reader. Foxit heeft ook browser plugins om PDF te bekijken in onder andere Internet Explorer, Google Chrome en Firefox. Ook kunt u met Foxit Reader pdf'jes maken.

Foxit Reader biedt veel mogelijkheden die Adobe ook heeft. Onder andere de opties om formulieren in te vullen, pdf-bestanden te signeren (ook met DocuSign) en notities en commentaren in te voegen. Verder kunt u pdf'jes direct delen met anderen via mail, Evernote, Facebook en Twitter.
 
Foxit Reader heeft plugins voor onder andere Internet Explorer, Firefox en Google Chrome, zodat u vanuit uw browser met behulp van Foxit pdf'jes kunt bekijken.


Foxit Reader 6 met lint-interface

Foxit Reader heeft in de gratis versie ook nog enkele geavanceerde functies zoals Read (voorlezen document) en het toevoegen - en licht bewerken - van regels tekst.

Foxit Reader is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux. Ook zijn er mobiele varianten van Foxit, genaamd MobilePDF, voor Android, iOS en Windows Mobile.

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Versie 9.7 ook in het Nederlands en een vlotte download via Foxit Reader zelf.

nieuwe versie beschikbaar 9.6.0

krijg een mailtje dat mijn proefversie binnenkort eindigt. Zou dan een betaalde versie moeten gaan gebruiken…
Gratis software???

Per 30-12-2018 versie 9.4.0

Na het installeren kon ik niets meer uitprinten maar wel een file exporteren in een aangegeven formaat. Het systeem ging op slot en heb toen met strl alt del alle acties geliquideerd. Alles verwijderd en Sumatra geïnstalleerd wat gelijk in het Nederlands opstartte en direct functioneerde. Ik wacht het verder af.

;-)

Klopt, Merel heeft gelijk. Vorig weekend stond de update voor Foxit wel op de voorpagina, maar ivm ruimtebeperkingen beginnen we elke week weer vers, met enkel nog de highlights van de week ervoor (weekoverzicht). En inderdaad komt niet elke update op de voorpagina te staan, maar voor alle updates van de laatste weken kun je altijd hier kijken:
https://www.gratisso...

ok

Maar hier wel https://www.gratisso... , laten we er verder niet over bakkeleien maar daarom zet GSS wel eens de tekst “alle nieuwe gratis software updates” want niet iedere update / upgrade staat op de homepage, keuze gemaakt door de redactie

Jawel dat weet ik allemaal . maar hij komt niet in het rijtje van nieuwe updates voor op de voorpagina waar alle andere nieuwe update per dag en week staan.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
no_rwegen