Foxit Reader

Horizontal Tabs


Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8 (814 stemmen)
Beschrijving: 

Foxit PDF Reader is een prima programma om uw PDF-bestanden mee te bekijken. Het is een lichte, maar uitgebreide PDF reader, die sneller opstart dan het logge Adobe Reader. Foxit heeft ook browser plugins om PDF te bekijken in onder andere Google Chrome en Firefox.

Foxit PDF Reader biedt veel mogelijkheden die Adobe ook heeft. Onder andere de opties om formulieren in te vullen, pdf-bestanden te signeren (ook met DocuSign) en notities en commentaren in te voegen. Verder kunt u pdf'jes direct delen met anderen via mail, Evernote, Facebook en Twitter.
 
Foxit PDF Reader heeft plugins voor onder andere Firefox en Google Chrome, zodat u vanuit uw browser met behulp van Foxit pdf'jes kunt bekijken.


Foxit Reader 6 met lint-interface

Foxit PDF Reader heeft in de gratis versie ook nog enkele geavanceerde functies zoals Read (voorlezen document) en het toevoegen - en licht bewerken - van regels tekst.

Foxit PDF Reader is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux. Ook zijn er mobiele varianten van Foxit, genaamd MobilePDF, voor Android en iOS.

DL

Inst

Website producent: 

Reacties

nieuwe versie 12.0

nieuwe versie 11.2.1

Onder dat symbooltje in de bovenste balk ⏏ (maar dan omgekeerd) staan opties en die kunnen belangrijk zijn. - Al weet ik niet meer welke. - Toch even doorgegeven.

@Carin
Die bespreken wij ook en die staat bovenaan bij de pdf lezers:
https://www.gratisso...

Ik gebruik Sumatra PDF is gratis en veel beter, https://www.sumatrap...

@Anoniem 13 oktober 11.06

Via de site van Foxit zelf werd 11.1 aangeboden toen we het probeerden.

Hier 11.1.052543 na updaten c.q. nieuwe installatie, en een ongelooflijk lange downloadtijd zoals altijd, ook via major geeks ging het langzaam.

Foxit Reader 11.1 bestaat niet. Bij Foxit en Major Geeks wordt 11.0.1 aangeboden. En die is van 27 juli j.l.

Controleren op updates: geen update beschikbaar. Dat schiet lekker op.

Download Foxitreaderduurt ontzettend lang al 20 minuten bezig zowel bij foxtreadersite als bij MajorGreeks.