Foxit Reader

Voor Windows, macOS en Linux
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8 (807 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Foxit PDF Reader is een prima programma om uw PDF-bestanden mee te bekijken. Het is een lichte, maar uitgebreide PDF reader, die sneller opstart dan het logge Adobe Reader. Foxit heeft ook browser plugins om PDF te bekijken in onder andere Google Chrome en Firefox.

Foxit PDF Reader biedt veel mogelijkheden die Adobe ook heeft. Onder andere de opties om formulieren in te vullen, pdf-bestanden te signeren (ook met DocuSign) en notities en commentaren in te voegen. Verder kunt u pdf'jes direct delen met anderen via mail, Evernote, Facebook en Twitter.
 
Foxit PDF Reader heeft plugins voor onder andere Firefox en Google Chrome, zodat u vanuit uw browser met behulp van Foxit pdf'jes kunt bekijken.


Foxit Reader 6 met lint-interface

Foxit PDF Reader heeft in de gratis versie ook nog enkele geavanceerde functies zoals Read (voorlezen document) en het toevoegen - en licht bewerken - van regels tekst.

Foxit PDF Reader is beschikbaar voor Windows, macOS en Linux. Ook zijn er mobiele varianten van Foxit, genaamd MobilePDF, voor Android en iOS.

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

foxit reader Versienummer 10.1.4.37651 is er

nieuwe versie 10.0.1.35811

Zonde dat de optie om Pdf te maken verdwenen is. Hopen dat het weer terug komt.

nieuwe versie 10.0.0.35798.

Nieuwe versie 9.7.2.29539

Versie 9.7 ook in het Nederlands en een vlotte download via Foxit Reader zelf.

nieuwe versie beschikbaar 9.6.0

krijg een mailtje dat mijn proefversie binnenkort eindigt. Zou dan een betaalde versie moeten gaan gebruiken…
Gratis software???

Per 30-12-2018 versie 9.4.0

Na het installeren kon ik niets meer uitprinten maar wel een file exporteren in een aangegeven formaat. Het systeem ging op slot en heb toen met strl alt del alle acties geliquideerd. Alles verwijderd en Sumatra geïnstalleerd wat gelijk in het Nederlands opstartte en direct functioneerde. Ik wacht het verder af.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
duitslan_