Nitro Reader

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.7 (197 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Nitro Reader is een nieuwe gratis pdf lezer die misschien wel de grootste concurrent van Adobe Reader gaat worden. Behalve snel pdf'jes bekijken kunt u met Nitro Reader ook pdf-bestanden bewerken en van andere documenten pdf'jes maken. Veelzijdig en snel zonder reclame of ongewilde werkbalken.

Nitro Reader is een veelzijdige pdf lezer die veel meer te bieden heeft dan concurrenten als Adobe Reader, Foxit Reader en Sumatra PDF. Zo kan Nitro Reader ook pdf'jes bewerken. Notities toevoegen, nieuwe tekst typen in een pdf-bestand, tekst markeren en een 'stempel' zetten behoren tot de mogelijkheden. Ook kunnen tekst en afbeeldingen geëxtraheerd worden uit een pdf. Handig is ook dat u uw handtekening kunt scannen en invoegen in documenten.

Behalve pdf bekijken en bewerken kan Nitro Reader ook pdf'jes maken van heel veel andere documenten en bestanden. Word-documenten, HTML-pagina's, JPEG-afbeeldingen: ze kunnen allemaal worden omgezet naar pdf door Nitro. Het programma installeert namelijk een virtuele printer driver, zodat u vanuit andere applicaties (zoals Word) via het menu Afdrukken Nitro PDF Creator (Reader) als printer kunt kiezen uit het uitklapmenu en dan een bestand kunt opslaan als pdf. Net zoals bijvoorbeeld PDF Creator en PrimoPDF dat doen.

Nitro Reader is sneller dan Adobe, veelzijdiger dan Adobe, Foxit en Sumatra en heeft geen reclame of onnodige browser werkbalken zoals Foxit. Ook zijn er sinds versie 2.0 browser plugins voor Internet Explorer, Firefox en Google Chrome. Het .NET framework is wel benodigd.

Nitro Reader kan wel eens Foxit Reader van de troon gaan stoten als voornaamste uitdager van Adobe Reader. Nitro is in ieder geval juichend ontvangen door diverse downloadsites, zoals Download.com.

DL

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Ik had Nitro Pro10 gekocht om pdf's te kunnen converteren naar wordbestanden, zoals pagina's met tabellen en cijfers. Ik heb daar tot nu toe nog niets aan gehad, het converteren levert alleen maar vele pagina's onbruikbare karakters op. I vast iets verkeerd doen, maar wat?? Idd, alles verder in het Engels.

ik krijg alleen de Engelstalige wil graag Nederlands kan iemand mijn de link sturen

Gebruik het al vele jaren met veel plezier. Allen maar pre's

Zoals al eerder vemeld in de reviews: het installeren van Nitro 32bit geschiedt in het Nederlands, maar in het programma zelf is alles in het Engels.

Via de link beneden de 64-bit versie gedownload in het Nederlands. Een afknapper. Het laden van een flink stuk tekst (meerdere pagina's0 duurt lang en het erdoor lopen gaat met horten en stoten. Het ergste is dat groene tekst slecht leesbaar is. Dus terug naar Foxit.

Misschien dat het tijd word dat je dan een betere computer of meer geheugen aanschaft, ik zit regelmatig meer dan 20 pagina's om te zetten en te bewerken voor mijn werk en ik heb totaal geen problemen ermee, ik heb dan ook een gemiddelde videokaart (125 euro), 8 gig aan geheugen, een ssd schijf en een amd quad processor...

64 bit versie niet in het Nederlands, is in het Engels

Nog steeds. Maar wat een verademing vergeleken bij het log geworden Foxit.
Ik zie trouwens ook geen reclame voor de betaalde versie maar dat komt waarschijnlijk omdat ik internettoegang heb geblokkeerd. Bij de installatie zag ik dat Nitro o.a met Google contact wilde maken. Dat in geen geval.

nitro 5 is alleen engels zowel 32 bits als 64

Net iets ontdekt.
De 64 Bit versie is helemaal in het Nederlands maar bij de 32 Bit versie is er iets misgelopen.
Het installatieprogramma is in het Nederlands en bij het installatiebestand wordt ook vermeld dat het de Nederlandse versie is, maar na de installatie is het programma in het Engels.
Blijkbaar is bij Gonitro de verkeerde (Engelse) 32 Bit versie ingepakt!
Daar is ondertussen nog steeds niets aan gedaan.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
p_rtugal