Nitro Reader

Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.8 (228 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Nitro Reader is gratis pdf lezer die een beperktere gratis variant naast de Pro-versie biedt. Behalve snel pdf'jes bekijken kunt u met Nitro Reader ook van andere documenten pdf'jes maken.

Nitro Reader is een pdf lezer die nog wat extra functies te bieden heeft. Zo kan Nitro Reader ook notities toevoegen, tekst markeren en onderstrepen in pdf'jes.

Behalve pdf bekijken en licht bewerken kan de gratis versie van Nitro Reader ook pdf'jes maken van heel veel andere documenten en bestanden. Word-documenten, HTML-pagina's, JPEG-afbeeldingen: ze kunnen allemaal worden omgezet naar pdf door Nitro. Het programma installeert namelijk een virtuele printer driver, zodat u vanuit andere applicaties (zoals Word) via het menu Afdrukken Nitro PDF Creator (Reader) als printer kunt kiezen uit het uitklapmenu en dan een bestand kunt opslaan als pdf.

Als u Nitro downloadt krijgt u eerst twee weken de Pro-versie. Daarna kunt u de gratis - beperktere - versie behouden. Uitgebreide bewerkingsmogelijkheden zijn voorbehouden aan de betaalde variant.

Lees hier de verschillen tussen Pro en Free

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Dit is handig, bedankt voor het delen. Is er een service die PDF's verwerkt die u aanbeveelt? Ik heb er verschillende gevonden maar ik weet niet zeker of je deze hebt gebruikt of welke services je hebt gebruikt. Ik werk bij een kredietunie en we hebben veel hypotheekbestanden die we maandelijks moeten verwerken. Bedankt

Helaas, is niet gratis meer.

Misschien dat het tijd word dat je dan een betere computer of meer geheugen aanschaft, ik zit regelmatig meer dan 20 pagina's om te zetten en te bewerken voor mijn werk en ik heb totaal geen problemen ermee, ik heb dan ook een gemiddelde videokaart (125 euro), 8 gig aan geheugen, een ssd schijf en een amd quad processor...

Ik had Nitro Pro10 gekocht om pdf's te kunnen converteren naar wordbestanden, zoals pagina's met tabellen en cijfers. Ik heb daar tot nu toe nog niets aan gehad, het converteren levert alleen maar vele pagina's onbruikbare karakters op. I vast iets verkeerd doen, maar wat?? Idd, alles verder in het Engels.

ik krijg alleen de Engelstalige wil graag Nederlands kan iemand mijn de link sturen

Gebruik het al vele jaren met veel plezier. Allen maar pre's

Zoals al eerder vemeld in de reviews: het installeren van Nitro 32bit geschiedt in het Nederlands, maar in het programma zelf is alles in het Engels.

Via de link beneden de 64-bit versie gedownload in het Nederlands. Een afknapper. Het laden van een flink stuk tekst (meerdere pagina's0 duurt lang en het erdoor lopen gaat met horten en stoten. Het ergste is dat groene tekst slecht leesbaar is. Dus terug naar Foxit.

nitro 5 is alleen engels zowel 32 bits als 64

Nog steeds. Maar wat een verademing vergeleken bij het log geworden Foxit.
Ik zie trouwens ook geen reclame voor de betaalde versie maar dat komt waarschijnlijk omdat ik internettoegang heb geblokkeerd. Bij de installatie zag ik dat Nitro o.a met Google contact wilde maken. Dat in geen geval.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
oostenr_jk