Nitro Reader

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Nitro Reader is gratis pdf lezer die een beperktere gratis variant naast de Pro-versie biedt. Behalve snel pdf'jes bekijken kunt u met Nitro Reader ook van andere documenten pdf'jes maken.

Nitro Reader is een pdf lezer die nog wat extra functies te bieden heeft. Zo kan Nitro Reader ook notities toevoegen, tekst markeren en onderstrepen in pdf'jes.

Behalve pdf bekijken en licht bewerken kan de gratis versie van Nitro Reader ook pdf'jes maken van heel veel andere documenten en bestanden. Word-documenten, HTML-pagina's, JPEG-afbeeldingen: ze kunnen allemaal worden omgezet naar pdf door Nitro. Het programma installeert namelijk een virtuele printer driver, zodat u vanuit andere applicaties (zoals Word) via het menu Afdrukken Nitro PDF Creator (Reader) als printer kunt kiezen uit het uitklapmenu en dan een bestand kunt opslaan als pdf.

Als u Nitro downloadt krijgt u eerst twee weken de Pro-versie. Daarna kunt u de gratis - beperktere - versie behouden. Uitgebreide bewerkingsmogelijkheden zijn voorbehouden aan de betaalde variant.

Lees hier de verschillen tussen Pro en Free

Inst

Reacties

@Trebor49
Als je geen account bij Nitro hebt aangemaakt dan is er niks aan de hand.

Een database van Nitro is gehackt door criminelen en als daar je mail in voorkwam dan hebben ze ook het bijbehorende wachtwoord gestolen (en als je hetzelfde mailadres en wachtwoord hergebruikt op andere sites dan kunnen ze daar proberen in te loggen met jouw gegevens -> gebruik daarom dus nooit hetzelfde wachtwoord voor meer sites!).

Ja, een fijne software, maar niet heus. Ik kreeg februari van dit jaar van Firefox Monitor de volgende mededeling:

Er is een datalek (mijn eerste in 30 jaar) gevonden in Nitro. Die is eind 2020 ontstaan door ...zeg het maar - onkunde? Er zijn 70.000.000 e-mailadressen als slachtoffer. Ooit gewaarschuwd door Nitro???? Niet dus. Ik had Nitro genoemd in een mail van februari 2014 naar een vriendin. Voor de rest heb ik nergens andere mails ontdekt naar Nitro. Ik heb het destijds een poosje gebruikt, maar was er niet tevreden over en heb Nitro verwijderd.

Dus het advies is om te checken of jouw e-mailadres ook op die lijst staat....

Gegevens van datalekken verstrekt door Have I Been Pwned

Dit is handig, bedankt voor het delen. Is er een service die PDF's verwerkt die u aanbeveelt? Ik heb er verschillende gevonden maar ik weet niet zeker of je deze hebt gebruikt of welke services je hebt gebruikt. Ik werk bij een kredietunie en we hebben veel hypotheekbestanden die we maandelijks moeten verwerken. Bedankt

Helaas, is niet gratis meer.

Misschien dat het tijd word dat je dan een betere computer of meer geheugen aanschaft, ik zit regelmatig meer dan 20 pagina's om te zetten en te bewerken voor mijn werk en ik heb totaal geen problemen ermee, ik heb dan ook een gemiddelde videokaart (125 euro), 8 gig aan geheugen, een ssd schijf en een amd quad processor...

Ik had Nitro Pro10 gekocht om pdf's te kunnen converteren naar wordbestanden, zoals pagina's met tabellen en cijfers. Ik heb daar tot nu toe nog niets aan gehad, het converteren levert alleen maar vele pagina's onbruikbare karakters op. I vast iets verkeerd doen, maar wat?? Idd, alles verder in het Engels.

ik krijg alleen de Engelstalige wil graag Nederlands kan iemand mijn de link sturen

Gebruik het al vele jaren met veel plezier. Allen maar pre's

Zoals al eerder vemeld in de reviews: het installeren van Nitro 32bit geschiedt in het Nederlands, maar in het programma zelf is alles in het Engels.

Via de link beneden de 64-bit versie gedownload in het Nederlands. Een afknapper. Het laden van een flink stuk tekst (meerdere pagina's0 duurt lang en het erdoor lopen gaat met horten en stoten. Het ergste is dat groene tekst slecht leesbaar is. Dus terug naar Foxit.