Immunet Protect FreeOok op GratisSoftware.nl:

Reacties

En wat op windows 10 ?

Deze nieuwe versie is een hele verbetering. Geen false positives meer. Degelijk programma.

Dat neem ik terug. Toen ik de ClamAV engine had ingeschakeld, verdwenen alle add-ons uit Firefox. Waardeloze troep. Nooit meer.

Heeft er al iemand immunet protect free naast zijn antivirusprogramma draaien en wat zijn de ervaringen ?
dank,

Waardeloos een woord waardeloos je pc gaat niet meer voor of achteruit kortom heel slecht en ik heb het wel twee keer uitgetest.

Immunet Protect Free spoort wel degelijke echte bedreigingen op, maar plaatst ook volkomen onschadelijke programma's (zoals van Wise en IrfanView) in quarantaine. Dit kun je dan manueel ongedaan maken, maar een virusscanner met zo veel "false positives" kan geen goede antivirusscanner zijn. Als hoofdscanner gebruik ik tegenwoordig Pande Antivirus Free, en ook daarin vond Immunet bedreigingen; het beschadigde het programma, zoda ik het helemaal opnieuw moest installeren. Immunet? Weg met die rommel!

mse avira en avast zijn op windows vista een ramp

werkt Immunet Protect Free ook samen met ashampoo antivirus, want als ik het goed heb maakt Ashampoo gebruik engine van bitdefender.

Even een waarschuwing!

Nadat in het nieuws vermeld werd, dat Microsoft de ondersteuning aan XP (waarschijnlijk inclusief MSE) stopzet, ben ik op zoek gegaan naar een vervanger voor MSE. Hierbij kwam ik terecht bij Immunet Protect Free. De installatie op twee XP machines verliep in eerste instantie voorbeeldig en ik dacht, dat heb ik mooi voor elkaar. Enkele dagen later wilde ik in mijn thuisnetwerk aan de slag, printje maken wat overzetten en meer van dat soort zaken. In het gehele netwerk lukte niks meer en aangezien ik net bij diverse Windows computers de maandelijkse updates had uitgevoerd, dacht ik dat het daar aan lag. Het via systeemherstel terugzetten van de eerdere situatie haalde niks uit, omdat de ware boosdoener Immunet Protect Free was. Deze virusscanner blokkeerde op de een of andere manier het plaatselijke netwerkverkeer, terwijl er geen firewall geïntegreerd is in dit product. Internetten ging feilloos en de werking op client niveau verliep probleemloos, alleen de onderlinge communicatie was verbroken.
Nu ben ik weer terug bij MSE en moet maar zien wat de toekomst voor de XP machines brengt.

http://www.pcmag.com...
Cons
In testing, poor malware detection and poor removal of malware it did detect. Scored zero points in rootkit removal test. Some malware samples installed on clean test system even though "blocked" by Immunet.

Een aanrader?

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
d_itsland