EMDB - Eric's Movie DataBase

Reacties

eXtreme Movie Manager is voor mij persoonlijk beter.
Een Topper.
http://www.binarywor...

De keuze als je de boekenplank wil hebben is terug of werkt weer.
Op mijn computer gaat mijn voorkeur uit naar de boekenplank.

@WriTer
Dank, we hebben toegevoegd dat de interface gemoderniseerd is.

De interface is helemaal aangepast, geen boekenplank meer, ik kan die functie toch niet meer vinden, maar een lijst waar je kunt overschakelen naar een zogenaamde TV modus.

Vertaling van de EMDB website.
TV Modus: Nieuwe kijkmodus TV Mode toegevoegd. Getriggerd door vragen als "Als ik EMDB gebruik op mijn grote TV scherm kan ik de plot niet lezen" en "kan je een sneltoets toevoegen voor dit en dat aangezien we EMDB gebruiken om mijn media bestanden af te spelen op onze TV in de woonkamer" heb ik besloten een nieuwe functie te creëren: TV Modus. Het toont een volledig scherm grafisch overzicht van je films met boxart, achtergrond en media eigenschappen. Je kunt bladeren door je films en TV Shows inclusief seizoenen en afleveringen. Het is ontworpen om op grote full HD breedbeeldschermen te tonen, maar alle resoluties worden ondersteund. Het is ontworpen om bediend te worden met een toetsenbord (of nog beter een infrarood USB-ontvanger die afstandsbedieningsknoppen omzet in toetsaanslagen). Backdrops worden automatisch gedownload op de achtergrond als TMDB Id aanwezig is (IMDb houdt geen backdrops bij). MediaInfo scant automatisch mediabestanden en afleveringen van TV-series op de achtergrond als de gegevens nog niet beschikbaar zijn. Ik hoop dat je het leuk vindt. Ik wel.

Gebruik het al een aantal jaar met veel plezier.
Heb hier mijn complete verzameling Dvd's met films en series aan toegevoegd zodat ik niet het risico loop om ze dubbel te kopen.
Toch bijna een verzameling van bijna 500 Dvd's.