KPN Interactieve TV

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Televisie
Taal: 
Nederlands
Omschrijving software: 

KPN Interactieve TV of iTV maakt het voor KPN klanten mogelijk om thuis op hun iPad, iPhone of Android toestel live televisie te kijken. Overal waar je draadloze internetverbinding (wifi) bereik heeft kun je naar de populairste tv-zenders kijken. Dus op de werkkamer, de kinderkamer, op zolder, in de garage of in de tuin. Een tweede tv is niet nodig: je tablet is genoeg.

KPN Interactieve TV is voor mensen die interactieve televisie en internet van KPN hebben. Live tv kijken werkt nu ook als je niet op een internetverbinding van KPN zit. De programmagids is te raadplegen en je kunt vanaf je iOS of Android apparaat opnames op je tv plannen en beheren. Chromecast wordt sinds 2018 ondersteund. Airplay (eindelijk) sinds augustus 2020.

KPN Interactieve TV heeft functies als Begin gemist en Live TV pauzeren.

inst

Reacties

Wat een gedoe bij al deze mensen? Bij mij werkt het al jaren ( zeker 10 ) uitstekend, KPN veel beter dan ZIGGO, echt klasse.

Foei wat een ellende om op je laptop tv te kunnen kijken, de app van Ziggo doet het 10 keer beter, terwijl ik notabene kpn netwerk heb????

ik wil oude opnames verwijderen. Hoe?

En weer hebben jullie fijn die update er doorheen gejast waardoor oudere iPads weer geen beeld meer hebben dit hebben jullie al eerder gedaan en na klachten van half Nederland het weer mogelijk gemaakt voor deze oudere iPads om toch te kunnen kijken ,maar nu weer alles op zwart .
Toch jammer weer

Waar kan ik de oude itv app van kpn downloaden? Ik heb per ongeluk geupdated terwijl ik apple ios 9.3.5 heb. En dan werkt kpn itv dus niet meer.

Al maanden bezig om tv te Kiijken op mijn tablet. Kpn zegt wij hebben geen problemen gezien. Echt heel slecht. Betaal er genoeg voor. K

Na update....zwart beeld. App verwijderd en opnieuw geinstalleerd, maar niks.
Fijn en bedankt. Wat gaan jullie hier aan doen????

Ik baal want mijn tablets 7 en 10 inch zijn dus blijkbaar rijp voor de vuilnisbak want ze zijn "niet compatibel" en ik betaal veel geld voor het abonnement op KPN, maar ben gedwongen nieuwe tablets te kopen met een nieuwere versie.

Ik zit met hetzelfde probleem. De app opnieuw geïnstalleerd maar dat helpt ook niet

De edge browser in Windows 10 ondersteund geen Silverlight plugin maar het werkt prima in de Edge browser

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
zwi_serland