KPN Interactieve TV

Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 5.7 (84 stemmen)

Info

Details
Versienummer: 
6.5.10 (iOS) en 6.5.11 (Android)
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Televisie
Taal: 
Nederlands
Omschrijving software: 

KPN Interactieve TV of iTV maakt het voor KPN klanten mogelijk om thuis op hun iPad, iPhone of Android toestel live televisie te kijken. Overal waar je draadloze internetverbinding (wifi) bereik heeft kun je naar de populairste tv-zenders kijken. Dus op de werkkamer, de kinderkamer, op zolder, in de garage of in de tuin. Een tweede tv is niet nodig: je tablet is genoeg.

KPN Interactieve TV is voor mensen die interactieve televisie en internet van KPN hebben. Live tv kijken werkt nu ook als je niet op een internetverbinding van KPN zit. De programmagids is te raadplegen en je kunt vanaf je iOS of Android apparaat opnames op je tv plannen en beheren. Chromecast wordt sinds 2018 ondersteund. Airplay (nog) niet.

KPN Interactieve TV heeft functies als Begin gemist en Live TV pauzeren.

Website producent: 

Interactieve TV
(Silverlight plugin benodigd)

Deel deze download: 

Reacties

En weer hebben jullie fijn die update er doorheen gejast waardoor oudere iPads weer geen beeld meer hebben dit hebben jullie al eerder gedaan en na klachten van half Nederland het weer mogelijk gemaakt voor deze oudere iPads om toch te kunnen kijken ,maar nu weer alles op zwart .
Toch jammer weer

Waar kan ik de oude itv app van kpn downloaden? Ik heb per ongeluk geupdated terwijl ik apple ios 9.3.5 heb. En dan werkt kpn itv dus niet meer.

Al maanden bezig om tv te Kiijken op mijn tablet. Kpn zegt wij hebben geen problemen gezien. Echt heel slecht. Betaal er genoeg voor. K

Na update....zwart beeld. App verwijderd en opnieuw geinstalleerd, maar niks.
Fijn en bedankt. Wat gaan jullie hier aan doen????

Ik baal want mijn tablets 7 en 10 inch zijn dus blijkbaar rijp voor de vuilnisbak want ze zijn "niet compatibel" en ik betaal veel geld voor het abonnement op KPN, maar ben gedwongen nieuwe tablets te kopen met een nieuwere versie.

Ik zit met hetzelfde probleem. De app opnieuw geïnstalleerd maar dat helpt ook niet

De edge browser in Windows 10 ondersteund geen Silverlight plugin maar het werkt prima in de Edge browser

Zwart beeld op m'n ipad

Ik meen ooit begrepen te hebben dat Microsoft Silverlight zou uit faseren. En nu anno 2018 duikt het weer op bij KPN. Waarom weer een extra plugin?

Is er dan nog iemand klant van KPN?
Hier moet je nog internetten via een koperdraadje uit het jaar nul.
Al héél lang geleden KPN opgezegd. Komt er ook nooit meer in.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
portuga_