Runkeeper

Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.4 (68 stemmen)

Info

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Sport, Fitness
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

RunKeeper is een app die je hardlooptijden bijhoudt. Behalve tijd kun je ook afstand, snelheid en verbruikte calorieën opslaan. En je looproute kun je op de kaart weergeven. RunKeeper maakt gebruik van de GPS in je smartphone om deze gegevens te verzamelen. Met de RunKeeper app kun je ook muziek draaien als je sport en bepaalde trainingsschema's volgen.

Behalve voor hardlopen is RunKeeper ook geschikt om bij andere sporten als fietsen, wandelen, schaatsen, zwemmen, roeien, skiën en meer te gebruiken. Na gratis registratie op de RunKeeper website kun je al je tijden automatisch bijhouden. Bovendien kun je als je klaar bent met sporten door de integratie met Twitter en Facebook direct je resultaten delen met vrienden. En je kunt vrienden zoeken die ook RunKeeper gebruiken.

Download

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Met wandelen gebruik ik Runkeeper, maar als ik even stop voor een slok water stopt de runkeeper ook. Dan kan ik dus niet mijn volledige route terugzien en het aantal km. Hoe los ik dit op?
Groet Manja

Ik heb ooit in 2015 vrienden kunnen toevoegen, nu lukt het me niet meer. Kan iemand me helpen?

Runkeeper stopt steeds op mijn telefoon (iphone). Het ene loopje geen probleem , het andere is de app gestopt met registreren. Iemand een idee?

Hoe kan mijl omzetten in km

Heb huawei P20 toestel
Runkeeper AP stopt en registreert niet
Wat te doen

Ik heb runkeeper op mijn pc. Helaas is dat in het de Engelse taal. Weet iemand of er een Nederlandse versie is voor op de PC?

Ik heb geen reactie maar een vraag:
Na jaren gebruik van deze app, kan ik ineens de opgetelde afstand per week en per maand niet meer zien. Het ‘staatje’ is er nog, maar registreert niets meer.

Weet iemand hier meer van?

Blijkbaar bekend probleem. Wordt aan gewerkt. Voor nu de taal gewijzigd naar Engels en dan werkt het wel.

Bij mij werkt de GPS niet altijd. De tijd loopt gewoon door maar het aantal km's dat ik wandel stopt vrij vaak de laatste tijd, zodat het totaal aantal km's niet klopt. En dat wil ik juist weten. Wie heeft dit probleem ook en hoe is dat op te lossen?

Bij mij werkt mijn statistieken idd ook niet meer. Kan ze alleen nog per activiteit bekijken. Bijv wandelen of fietsen. Geen totaaloverzicht neer.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
den_marken