Runkeeper

Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.5 (64 stemmen)

Info

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Sport, Fitness
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

RunKeeper is een app die je hardlooptijden bijhoudt. Behalve tijd kun je ook afstand, snelheid en verbruikte calorieën opslaan. En je looproute kun je op de kaart weergeven. RunKeeper maakt gebruik van de GPS in je smartphone om deze gegevens te verzamelen. Met de RunKeeper app kun je ook muziek draaien als je sport en bepaalde trainingsschema's volgen.

Behalve voor hardlopen is RunKeeper ook geschikt om bij andere sporten als fietsen, wandelen, schaatsen, zwemmen, roeien, skiën en meer te gebruiken. Na gratis registratie op de RunKeeper website kun je al je tijden automatisch bijhouden. Bovendien kun je als je klaar bent met sporten door de integratie met Twitter en Facebook direct je resultaten delen met vrienden. En je kunt vrienden zoeken die ook RunKeeper gebruiken.

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Ik heb runkeeper op mijn pc. Helaas is dat in het de Engelse taal. Weet iemand of er een Nederlandse versie is voor op de PC?

Ik heb geen reactie maar een vraag:
Na jaren gebruik van deze app, kan ik ineens de opgetelde afstand per week en per maand niet meer zien. Het ‘staatje’ is er nog, maar registreert niets meer.

Weet iemand hier meer van?

Bij mij werkt de GPS niet altijd. De tijd loopt gewoon door maar het aantal km's dat ik wandel stopt vrij vaak de laatste tijd, zodat het totaal aantal km's niet klopt. En dat wil ik juist weten. Wie heeft dit probleem ook en hoe is dat op te lossen?

Mijn statistieken worden niet meer geladen ?
( afstand en gem tempo per week en vorige week )

Blijkbaar bekend probleem. Wordt aan gewerkt. Voor nu de taal gewijzigd naar Engels en dan werkt het wel.

Bij mij werkt mijn statistieken idd ook niet meer. Kan ze alleen nog per activiteit bekijken. Bijv wandelen of fietsen. Geen totaaloverzicht neer.

Dat is bij mij ook sinds een paar weken.

Ik gebruik de app al langer. Nu moet ik ineens mijn geboortedatum invoeren, wat ik eigenlijk niet nodig vindt. Kan ik nu ineens de app niet meer gebruiken? Om mijn geboortedatum in te voeren moet ik ook nog eens een heel eind terug bladeren.

hoi,heb sinds kort andere mob en runkeeper geinstalleerd maar nu zegt tie dat ik qua tijd 8.10m loop maar het verslag einde training geeft 7.15 aan,dus het correspondeerd niet ,hoe kan ik dit synchroom krijgen?

Hallo
mijn runkeeper app op smartphone was in nederlands, nu na al enkele jaren in gebruik is taal opnieuw engels. Kan je deze aanpassen, vind dit nergens terug.
Dank voor jullie antwoord,
Hans

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
zwitse_land