Runkeeper

Geschikt voor: 
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.5 (64 stemmen)
Omschrijving software: 

RunKeeper is een app die je hardlooptijden bijhoudt. Behalve tijd kun je ook afstand, snelheid en verbruikte calorieën opslaan. En je looproute kun je op de kaart weergeven. RunKeeper maakt gebruik van de GPS in je smartphone om deze gegevens te verzamelen. Met de RunKeeper app kun je ook muziek draaien als je sport en bepaalde trainingsschema's volgen.

Behalve voor hardlopen is RunKeeper ook geschikt om bij andere sporten als fietsen, wandelen, schaatsen, zwemmen, roeien, skiën en meer te gebruiken. Na gratis registratie op de RunKeeper website kun je al je tijden automatisch bijhouden. Bovendien kun je als je klaar bent met sporten door de integratie met Twitter en Facebook direct je resultaten delen met vrienden. En je kunt vrienden zoeken die ook RunKeeper gebruiken.

Categorie: 
Sport, Fitness
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Nederlands en Engels
Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Mijn statistieken worden niet meer geladen ?
( afstand en gem tempo per week en vorige week )

Dat is bij mij ook sinds een paar weken.

Ik gebruik de app al langer. Nu moet ik ineens mijn geboortedatum invoeren, wat ik eigenlijk niet nodig vindt. Kan ik nu ineens de app niet meer gebruiken? Om mijn geboortedatum in te voeren moet ik ook nog eens een heel eind terug bladeren.

hoi,heb sinds kort andere mob en runkeeper geinstalleerd maar nu zegt tie dat ik qua tijd 8.10m loop maar het verslag einde training geeft 7.15 aan,dus het correspondeerd niet ,hoe kan ik dit synchroom krijgen?

Hallo
mijn runkeeper app op smartphone was in nederlands, nu na al enkele jaren in gebruik is taal opnieuw engels. Kan je deze aanpassen, vind dit nergens terug.
Dank voor jullie antwoord,
Hans

Hoe kan ik " gewoon fietsen" installeren? Ik zie alleen racefietsen en mountainbiken.

Ik heb een nieuwe mobiel en daar runkeeper opgezet ,maar er is geen verbinding met Samen Gezond. Samen Gezond registreert de wandeling fietstocht niet.
Hoe los ik dit op?

Kan sinds mrt 17 de trainingen niet meer verzenden van de app naar de site. Heeft iemand een oplossing?

heb ook de app gedownload maar kan ook niet meer inloggen weet iemand hoe dit kan ?

Ik kan niet meer reageren op de activiteiten van mijn vrienden en daar een reactie plaatsen...waarom kan dat niet...zie ook niet de afstand die ze hebben afgelegt op de kaart??

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
dui_sland