Runkeeper

Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.4 (68 stemmen)

Info

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Sport, Fitness
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

RunKeeper is een app die je hardlooptijden bijhoudt. Behalve tijd kun je ook afstand, snelheid en verbruikte calorieën opslaan. En je looproute kun je op de kaart weergeven. RunKeeper maakt gebruik van de GPS in je smartphone om deze gegevens te verzamelen. Met de RunKeeper app kun je ook muziek draaien als je sport en bepaalde trainingsschema's volgen.

Behalve voor hardlopen is RunKeeper ook geschikt om bij andere sporten als fietsen, wandelen, schaatsen, zwemmen, roeien, skiën en meer te gebruiken. Na gratis registratie op de RunKeeper website kun je al je tijden automatisch bijhouden. Bovendien kun je als je klaar bent met sporten door de integratie met Twitter en Facebook direct je resultaten delen met vrienden. En je kunt vrienden zoeken die ook RunKeeper gebruiken.

Download

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Sinds een aantal maanden gaat Runkeeper mij steeds meer tegenstaan.
Ik heb geen probleem met het gebruik tijdens lopen, maar als ik naderhand mijn route moet aanpassen is dat een drama.
Elke verplaatsing van een bolletje duurt pakweg 15 seconden, evenals het vergroten/verkleinen van de plattegrond.
De Computer heb ik na laten kijken, maar men constateerde dat zelfs bij een zeer snelle internetverbinding de wachttijd zeer lang duurt. Aan de computer mankeert niets.
Ik hoop dat iemand van Runkeeper of asics hier eens naar kijkt, of een advies geeft.

Ik krijg bij activiteiten steeds de melding: “Onze server is traag. Synchronisatie van activiteit is mislukt. Wacht even en probeer het later nogmaals”.
Dit wachten doe ik nu al weken en af en toe probeer ik de gedane activiteiten opnieuw op te slaan, echter ik blijf dezelfde melding krijgen. Deze activiteiten zijn ook niet te zien in ‘feed’. Herkent iemand dit probleem? En is er een oplossing?

De eerdere reacties hier over het halverwege stoppen met registreren en het foutief aangeven van afgelegde kilometers kan ik bevestigen. Het wijzigen/aanvullen van de route op (een snelle) laptop of pc lijkt je terug te brengen naar de jaren tachtig van de vorige eeuw toen je na iedere toetsaanslag ca. 30 seconden moest wachten tot er een reactie op het beeldscherm verscheen. Runkeeper is in de huidige versie uiterst onbetrouwbaar en abnormaal langzaam.

Ik gebruik runkeeper al langer maar sinds een paar weken geeft hij ineens het aantal kilomters niet meer aan? Ik krijg alleen een klok om beeld en moet aan het eind zelf de kilomters invullen? Iemand enig idee hoe dit kan?

Met wandelen gebruik ik Runkeeper, maar als ik even stop voor een slok water stopt de runkeeper ook. Dan kan ik dus niet mijn volledige route terugzien en het aantal km. Hoe los ik dit op?
Groet Manja

Ik heb ooit in 2015 vrienden kunnen toevoegen, nu lukt het me niet meer. Kan iemand me helpen?

Runkeeper stopt steeds op mijn telefoon (iphone). Het ene loopje geen probleem , het andere is de app gestopt met registreren. Iemand een idee?

Hoe kan mijl omzetten in km

Heb huawei P20 toestel
Runkeeper AP stopt en registreert niet
Wat te doen

Ik heb runkeeper op mijn pc. Helaas is dat in het de Engelse taal. Weet iemand of er een Nederlandse versie is voor op de PC?

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
d_nemarken