Runkeeper

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Sport, Fitness
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

RunKeeper is een app die je hardlooptijden bijhoudt. Behalve tijd kun je ook afstand, snelheid en verbruikte calorieën opslaan. En je looproute kun je op de kaart weergeven. RunKeeper maakt gebruik van de GPS in je smartphone om deze gegevens te verzamelen. Met de RunKeeper app kun je ook muziek draaien als je sport en bepaalde trainingsschema's volgen.

Behalve voor hardlopen is RunKeeper ook geschikt om bij andere sporten als fietsen, wandelen, schaatsen, zwemmen, roeien, skiën en meer te gebruiken. Na gratis registratie op de RunKeeper website kun je al je tijden automatisch bijhouden. Bovendien kun je als je klaar bent met sporten door de integratie met Twitter en Facebook direct je resultaten delen met vrienden. En je kunt vrienden zoeken die ook RunKeeper gebruiken.

Reacties

je kennis van het nederlands is ook bagger

Wat een slechte app , valt zo vaak uit op mijn iPhone dat ik hem meteen verweidend heb , ik adviezeer deze bagger ook aan niemand .

Runkeeper hapert en ik zie naderhand geen route in beeld,zowel op telefoon als laptop alleen blauw scherm google, wel de aantal km en tijd te zien.....

Ook foto's komer op de kop in te staan,( ik neem de foto's niet op z"n kop op de telefoon dus daar ligt het niet aan
Iemand die dit ook herkend?

Ik kan sinds een week mijn vriendin niet meer toevoegen na een wandeling. Het bolletje rechtsboven blijft maar draaien. Weet iemand hoe dat komt?

Hier het zelfde probleem. Nu al een paar keer dat runkeeper halverwege een route stopt met opnemen. Ook geen idee hoe dit kan maar wel erg frustrerend

Mijn runkeeper stopt steeds halverwege, balen

Ik heb al mijn gegevens kwijtgespeeld. Weet iemand raad ?

Ook bij mij laat Runkeeper me elke dag in de steek. Houdt geen km e route bij. Mijn wandelmaatje gebruikt dezelfde app en die werkt wel. Ze moet mij elke keer toevoegen, omdat ik anders weer een 'lege' activiteit op sla...

Sinds een aantal maanden gaat Runkeeper mij steeds meer tegenstaan.
Ik heb geen probleem met het gebruik tijdens lopen, maar als ik naderhand mijn route moet aanpassen is dat een drama.
Elke verplaatsing van een bolletje duurt pakweg 15 seconden, evenals het vergroten/verkleinen van de plattegrond.
De Computer heb ik na laten kijken, maar men constateerde dat zelfs bij een zeer snelle internetverbinding de wachttijd zeer lang duurt. Aan de computer mankeert niets.
Ik hoop dat iemand van Runkeeper of asics hier eens naar kijkt, of een advies geeft.

Ik krijg bij activiteiten steeds de melding: “Onze server is traag. Synchronisatie van activiteit is mislukt. Wacht even en probeer het later nogmaals”.
Dit wachten doe ik nu al weken en af en toe probeer ik de gedane activiteiten opnieuw op te slaan, echter ik blijf dezelfde melding krijgen. Deze activiteiten zijn ook niet te zien in ‘feed’. Herkent iemand dit probleem? En is er een oplossing?