PDF-XChange Viewer

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

PDF-XChange Viewer is goede software om pdf-bestanden mee te bekijken. Een prima alternatief voor Adobe Reader, dat ook beschikt over browser-plugins voor Internet Explorer, Firefox, Google Chrome en Opera. PDF-XChange Viewer kan pdf'jes bovendien licht bewerken en aantekeningen toevoegen aan documenten.

PDF-XChange Viewer is sneller en lichter dan Adobe Reader. PDF-bestanden kunnen worden bekeken en eenvoudige bewerkingen als tekst en commentaar toevoegen, tekst doorhalen of onderstrepen, stempels zetten, tekenen en meer zijn mogelijk. Pagina's toevoegen en verwijderen kan alleen zonder watermerken te krijgen met de betaalde Pro-versie.


PDF-XChange Viewer

PDF-XChange Viewer is vertaald in het Nederlands en is beschikbaar voor Windows.

Inst

Website producent: 

Reacties

ik wil graan een sleutel aanschaffen voor de extra mogelijkheden

Momenteel gebruik ik veel PDF Xchange op een Windows pc . Maar is er ook een PDF Xchange software voor IOS (macbook of IPAD Pro). Ben op zoek naar een goede alternatief PDF Xchange daar ik tzt een macbook wil aanschaffen .

voor printen

Is deze ook beschikbaar voor iOS 13

Als ik een verzameling opmerkingen kopieer van een brondocument en plak in een doeldocument, zijn de opmerkingen 180 graden gedraaid. Als ik de opmerkingen in het doeldocument vervolgens 180 graden terugdraai, wordt alles door elkaar gehusseld. Het helpt niet als ik vooraf het doeldocument 180 graden draai, dan worden de opmerkingen niet gedraaid, maar dus wel verkeerd om in het document weergegeven.
Wat is hierbij de oorzaak van het probleem en hoe kan ik dit oplossen? Heeft iemand een oplossing hiervoor?

Dat staat al heel lang op de Tracker Sofware website. Toch blijven er nieuwe versies van de PDF-XChange Viewer verschijnen, alleen al dit jaar drie.

N.a.v. de quote die Arjan M hierboven plaatst: Graag redactionele aandacht voor (cq een korte review of beschouwing van) de verschillen tussen PDF-XChange Editor en PDF-XChange Viewer.
Wat tracker-software zelf zegt over de "Editor":
"Around 85% of the features require no license to use.
Approx 15% of the advanced features which are clearly identified will place a trial watermark on output if used without a license"

The PDF-XChange Viewer has been discontinued and replaced by the PDF-XChange Editor which is now available including all the features of the Viewer and much, much more. . .
https://www.tracker-...

Volgens mij wordt er bij Tracker Software (behoorlijk) langs elkaar gewerkt?!
De laatste versie is v2.5.322.4

ik gebruik het programma al lang, maar in mijn instellingen ben ik de lijndiktes kwijt, lijndiktes bij omtrek meten kan ik wel instellen maar wordt niet weergegeven op het scherm.
is mij al eerder overkomen maar ik kan niet meer terugvinden hoe ik dit kan repareren