PDF-XChange Viewer

Actueel: 

8 maart 2017
PDF-XChange Viewer 2.5.321 is verschenen. Veranderingen in deze versie van de pdf lezer zijn nog niet bekendgemaakt.

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.3 (177 stemmen)
Voor Windows
Beschrijving: 

PDF-XChange Viewer is goede software om pdf-bestanden mee te bekijken. Een prima alternatief voor Adobe Reader, dat ook beschikt over browser-plugins voor Internet Explorer, Firefox, Google Chrome en Opera. PDF-XChange Viewer kan pdf'jes bovendien licht bewerken en aantekeningen toevoegen aan documenten.

PDF-XChange Viewer is sneller en lichter dan Adobe Reader. PDF-bestanden kunnen worden bekeken en eenvoudige bewerkingen als tekst en commentaar toevoegen, tekst doorhalen of onderstrepen, stempels zetten, tekenen en meer zijn mogelijk. Pagina's toevoegen en verwijderen kan alleen zonder watermerken te krijgen met de betaalde Pro-versie.


PDF-XChange Viewer

PDF-XChange Viewer is vertaald in het Nederlands en is beschikbaar voor Windows.

Categorie: 
PDF bekijken
Versienummer: 
2.5.321
Laatst gewijzigd: 
8 maart 2017
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Betaalde versie heeft meer functies
Taal: 
Nederlands en Engels
Download: 

Download PDF-XChange Viewer

(kies voor de EXE installer en klik op Download Now)

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Haal bij de installatie van PDF-XChange Viewer de vinkjes weg bij de Ask toolbar anders wordt deze onnodige werkbalk in uw browser geïnstalleerd.


Haal de vinkjes weg en klik Volgende

Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

ik gebruik het programma al lang, maar in mijn instellingen ben ik de lijndiktes kwijt, lijndiktes bij omtrek meten kan ik wel instellen maar wordt niet weergegeven op het scherm.
is mij al eerder overkomen maar ik kan niet meer terugvinden hoe ik dit kan repareren

@Redactie:
Ik vraag me af hoe wakker ze zijn bij Tracker Software?
Ondanks dat er op de website aangegeven staat 2.5.320.1
kom ik niet verder dan 2.5.320.0.

Fijn programma. Binnen een PDF kun je meten en oppervlaktes intekenen. Voorheen kom ik een getekend veld kopieren en weer plakken. Nu lukt dat niet meer. Iemand enig idee waar dat aan ligt. Doe ik iets verkeerd? Heb ik een instelling verkeerd staan? Ik gebruik versie 2.5 van 28 juli 2014 (naar volle tevredenheid).

Ik heb de (gratis)versie 2.5 build 319 van 28nov 2016.
je kan de optie "momentopname" gebruiken (t fototoestelletje)je selecteert dan zelf een snapshot van wat je wilt.
en vervolgens plakken in ieder document.
snel, doeltreffend en eenvoudig.
voorzover ik weet is deze optie altijd aanwezig geweest.
suc6

Hoe dat precies zit weet ik ook niet maar mij is het ook wel vaker gebeurd. Meestal lukt het weer na de- en herinstallatie. Maar Tracker heeft nu zelf ook een eind gemaakt aan de gratis viewer (download discontinued). Daarvoor in de plaats is nu een gratis PDF Exchange Editor (https://www.tracker-...). Te nieuw voor mij om te zeggen of die er na een tijdje ook mee ophoudt, maar werkt tot nu toe goed. Dus ook de hulpmiddelen als teksten kopiëren en markeren.

SumatraPDF: licht, simpel en veilig.

Tegelijk met Sumatra PDF wordt ongevraagd en volgens mij zonder dat je het kunt weg vinken de PUP/Adware "qksee" geïnstalleerd. Wel kun je de qksee software daarna op de normale maner weer verwijderen. Het geeft echter toch geen fijn gevoel en de groene label met v-teken kan op deze website bij Sumatra PDF beter verwijderd worden.

gsm , vreemd net Sumatra download en installatie gedaan maar zowel Norton IS, Malwarebytes Premium en Emsisoft A-M-pro geven geen problemen aan.
QkSee is een ongewenst programma dat advertenties toont maar Adwcleaner kan ook niets vinden.

Bij mij ook geen enkele waarschuwing. Maar qksee was wel precies tegelijk met Sumatra (SumatraPDF-3.1.1-64-install.exe) geïnstalleerd, compleet met een snelkoppeling op het bureaublad van Windows 10. Het zou ook nog geïnstalleerd kunnen zijn bij de verwijdering van PDF-XChange Viewer. Ik heb Sumatra verwijderd en opnieuw geïnstalleerd met dezelfde SumatraPDF-3.1.1-64-install.exe en nu geen qksee! ??? Ik heb me dus vergist en qksee zat toch niet bij Sumatra.

gsm , t belangrijkste is dat je geen rotzooi meer hebt en daar gaat t om

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_ngeland