PDF-XChange Viewer

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 8.2 (184 stemmen)
Actueel: 

6 juli 2018
PDF-XChange Viewer 2.5.322.8 is verschenen. Wijzigingen in deze versie van de pdf lezer zijn nog niet bekendgemaakt.

Beschrijving: 

PDF-XChange Viewer is goede software om pdf-bestanden mee te bekijken. Een prima alternatief voor Adobe Reader, dat ook beschikt over browser-plugins voor Internet Explorer, Firefox, Google Chrome en Opera. PDF-XChange Viewer kan pdf'jes bovendien licht bewerken en aantekeningen toevoegen aan documenten.

PDF-XChange Viewer is sneller en lichter dan Adobe Reader. PDF-bestanden kunnen worden bekeken en eenvoudige bewerkingen als tekst en commentaar toevoegen, tekst doorhalen of onderstrepen, stempels zetten, tekenen en meer zijn mogelijk. Pagina's toevoegen en verwijderen kan alleen zonder watermerken te krijgen met de betaalde Pro-versie.


PDF-XChange Viewer

PDF-XChange Viewer is vertaald in het Nederlands en is beschikbaar voor Windows.

Categorie: 
PDF bekijken
Versienummer: 
2.5.322.8
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Betaalde versie heeft meer functies
Taal: 
Nederlands en Engels
Download: 

Download PDF-XChange Viewer

(kies voor de EXE installer en klik op Download Now)

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Haal bij de installatie van PDF-XChange Viewer de vinkjes weg bij de Ask toolbar anders wordt deze onnodige werkbalk in uw browser geïnstalleerd.


Haal de vinkjes weg en klik Volgende

Deel deze download: 

Reacties

The PDF-XChange Viewer has been discontinued and replaced by the PDF-XChange Editor which is now available including all the features of the Viewer and much, much more. . .
https://www.tracker-...

N.a.v. de quote die Arjan M hierboven plaatst: Graag redactionele aandacht voor (cq een korte review of beschouwing van) de verschillen tussen PDF-XChange Editor en PDF-XChange Viewer.
Wat tracker-software zelf zegt over de "Editor":
"Around 85% of the features require no license to use.
Approx 15% of the advanced features which are clearly identified will place a trial watermark on output if used without a license"

Volgens mij wordt er bij Tracker Software (behoorlijk) langs elkaar gewerkt?!
De laatste versie is v2.5.322.4

ik gebruik het programma al lang, maar in mijn instellingen ben ik de lijndiktes kwijt, lijndiktes bij omtrek meten kan ik wel instellen maar wordt niet weergegeven op het scherm.
is mij al eerder overkomen maar ik kan niet meer terugvinden hoe ik dit kan repareren

@Redactie:
Ik vraag me af hoe wakker ze zijn bij Tracker Software?
Ondanks dat er op de website aangegeven staat 2.5.320.1
kom ik niet verder dan 2.5.320.0.

Fijn programma. Binnen een PDF kun je meten en oppervlaktes intekenen. Voorheen kom ik een getekend veld kopieren en weer plakken. Nu lukt dat niet meer. Iemand enig idee waar dat aan ligt. Doe ik iets verkeerd? Heb ik een instelling verkeerd staan? Ik gebruik versie 2.5 van 28 juli 2014 (naar volle tevredenheid).

Ik heb de (gratis)versie 2.5 build 319 van 28nov 2016.
je kan de optie "momentopname" gebruiken (t fototoestelletje)je selecteert dan zelf een snapshot van wat je wilt.
en vervolgens plakken in ieder document.
snel, doeltreffend en eenvoudig.
voorzover ik weet is deze optie altijd aanwezig geweest.
suc6

Hoe dat precies zit weet ik ook niet maar mij is het ook wel vaker gebeurd. Meestal lukt het weer na de- en herinstallatie. Maar Tracker heeft nu zelf ook een eind gemaakt aan de gratis viewer (download discontinued). Daarvoor in de plaats is nu een gratis PDF Exchange Editor (https://www.tracker-...). Te nieuw voor mij om te zeggen of die er na een tijdje ook mee ophoudt, maar werkt tot nu toe goed. Dus ook de hulpmiddelen als teksten kopiëren en markeren.

SumatraPDF: licht, simpel en veilig.

Tegelijk met Sumatra PDF wordt ongevraagd en volgens mij zonder dat je het kunt weg vinken de PUP/Adware "qksee" geïnstalleerd. Wel kun je de qksee software daarna op de normale maner weer verwijderen. Het geeft echter toch geen fijn gevoel en de groene label met v-teken kan op deze website bij Sumatra PDF beter verwijderd worden.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
oost_nrijk