Inky

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Inky is een goed uitziend mailprogramma met een overzichtelijke interface. Het bieden van overzicht is dan ook de voornaamste doelstelling van Inky. Al uw mail-accounts worden georganiseerd en netjes gesorteerd in diverse mappen zodat u in een oogopslag de juiste mailtjes kunt terugvinden. Inky werkt met alle POP en IMAP accounts.

Inky is bedoeld voor mensen die heel veel mail-accounts hebben en wel eens het overzicht kwijtraken. Inky kan al uw mail van de diverse accounts binnenhalen, sorteren en overzichtelijk presenteren in verschillende mappen ('smart views'). De benadering is een beetje hetzelfde als de nieuwe inboxen van Gmail met mappen als Social, Daily Deals (reclame), Personal, Maps, Notes, Subscriptions en meer.


Inky (klik voor groter)

Handig is dat als u al uw accounts hebt ingesteld op één pc u op uw andere computers of laptops alleen met uw Inky-account hoeft in te loggen om ook daar alle mail te kunnen binnenhalen. Dat scheelt veel tijd aan het opzetten van Inky op nieuwe pc's.

Inky kan overweg met alle POP en IMAP accounts (ook Gmail, Hotmail/Outlook, Yahoo! enzovoort) en probeert automatisch de serverinstellingen te achterhalen. Als dat niet lukt kunt u natuurlijk zelf de juiste instellingen invoeren.

Inky is een mooi en veelbelovend mailprogramma voor mensen die soms verzuipen in al hun mail (het logo van Inky stelt dan ook een inktvis voor die met zijn tentakels alle mail kan ophalen). Heel handig als u veel mail-accounts hebt. En aan te raden voor liefhebbers van Gmail.

Inky is beschikbaar voor Windows en Mac. Er zijn ook apps voor Android en iOS.

De zakelijke, betaalde variant biedt Exchange-ondersteuning.

Inst

Reacties

Programma bestaat niet meer. We hebben het verwijderd uit de lijst van mailprogramma's.

Oplichterij link werkt niet. Komt niet betrouwbaar over.

De link lijkt niet meer te werken.

is niet gratis, enkel een 14 dagen trial, daarna te betalen

Werkt voor geen meter. Er is helemaal geen mogelijkheid tot het importeren van e-mail adressen.
POP komt in 'Add existing e-mail account' helemaal niet voor.
Inky kan mijn outlook.com ook niet configureren.
Ik blijf mooi bij Thunderbird. Inky is twee keer niks.

Dank, is gecorrigeerd.

De link is niet correct, er staat https://inky.com/dow... maar de 's' bij 'downloads' hoort er niet te staan. De juiste link is: https://inky.com/dow...

Hier werkt ie prima! Een "gewoon" email adres en een gmail adres. Beide op imap.

Bedankt voor deze optie Waseem maar helaas lukt ook niet.

@dick: probeer in GMail eens POP uit te zetten, met alleen IMAP zal het een stuk beter werken

Pagina's