eM Client

Voor Windows en macOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.2 (284 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

eM Client is een veelzijdig mailprogramma voor Windows en Mac dat ook beschikt over een agenda. Beperking is dat je in de gratis versie maar twee mail-accounts kunt gebruiken.

eMClient heeft links een menu van waaruit je makkelijk de volgende items kunt bekijken:
- mail
- agenda (met weerbericht)
- taken
- contacten

eMClient is een overzichtelijk en uitgebreid mailprogramma met een prettig rustige interface. Het nadeel voor grootgebruikers is dat je in de gratis versie maar twee mailaccounts kunt invoeren.

Na dertig dagen moet je registreren voor een gratis licentie! Verkrijg hier een gratis licentie.

DL

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Ik heb sinds enige maanden deze mailbox en in het begin was alles prima maar ben er nu toch niet zo tevreden over. Regelmatig loopt de mailbox vast/blokkeert waardoor hij afsluit en het behoorlijk lang duurt voordat hij weer opstart. Het is jammer want deze mailbox heeft,als hij naar behoren zou werken, veel opties.

Belachelijke na 30 jaar Microsoft nog steeds geen echt fatsoenlijke mail programma waar gebruikers echt tevreden mee zijn .

Helaas vollop executes in dit programma..
Dus kijk uit!

Ik kan geen uitgaande mails versturen , alhoewel mijn instellingen juist zijn . Heeft iemend een oplossing ?

Ik krijg Emclient niet hergeinstallerd, dat is ivm het wachtwoord.
Hoe kan ik het wachtwoord opnieuw instellen, ik ben particulier.
E-mails kan ik dus niet meer ontvangen. (jaren lang ging het goed had
geen klachten, weer downloaden gaat moeilijk)

mvg A.Herder

Onlangs eM Client geinstalleerd maar helaas kun je in dit mailprogramma niet aangeven dat je de ontvangen mail ook automatisch kunt laten doorsturen naar bv Gmail,minpuntje, verder een prima programma.

Hoe is het toch mogelijk dat eM Client nog steeds niet verkrijgbaar is als android app. Ik werk al jaren met deze uitstekende en complete administratieve oplossing voor email, contacten-/ taakbeheer en agenda. Het zou nog aantrekkelijker worden als pc, telefoon en tablet gesynchroniseerd kunnen wordent. Ik heb de aanschaf van de pro-versie afhankelijk gemaakt van beschikbaarheid van een androidversie naast de versie op mijn PC.

@henca van hees
kijk hierboven bij het tabblad Installatie. 

Ineens krijg ik bericht dat mijn gratis versie de 14e is afgelopen en ik kan nergens een gratis licentie vinden. Die had ik maar met een update van dit programma, is dat waarschijnlijk veranderd. Hoe kom ik weer aan een gratis licentie want wil het wel blijven gebruiken.

Bedankt
Het is gelukt door jou reactie

Pagina's