Stack

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7 (12 stemmen)

Horizontal Tabs

Beschrijving: 

Stack is een online opslagdienst van het Nederlandse bedrijf TransIP. Stack is bijzonder omdat de dienst maar liefst 1000 GB (of 1 TB dus) aan gratis cloudopslag biedt. Te weinig opslagruimte zal dus geen probleem meer zijn. Je kunt afbeeldingen, documenten, muziek, films en andere bestanden opslaan in Stack. Aan afzonderlijke bestanden is geen limiet gesteld wat betreft grootte.

Je opslag bij Stack is te benaderen via het web of via de software voor Windows, macOS, Linux, Android of iOS. Handig is dat je Stack ook als netwerk schijf kunt toevoegen aan Windows Verkenner en Finder (Mac), zodat je direct vanaf je pc bestanden in Stack kunt opslaan en benaderen.

Stack versleutelt de bestanden en belooft dat ze niet bekeken en geanalyseerd worden. Bestanden worden verder opgeslagen op servers in Nederland. Stack is gratis,TransIP hoopt zijn geld te verdienen doordat mensen andere diensten van het bedrijf kopen (onder andere webhosting) of upgraden naar een betaalde Stack-account met meer opslag.

Er worden geen gratis uitnodigingen voor Stack meer weggegeven!

DL

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Voor mij is Stack het van het van de cloud opslagdiensten. Het uploaden gaat zeer vlug en je kan je mappen delen door een link te genereren en door te sturen. Ik sla alles op via Stack maar ook nog op een externe schijf zo heb ik twee maal zekerheid!

Het is wel spijtig dat je geen mappen kan uploaden en alleen maar bestanden. De mappen moet je zelf aanmaken. Dit is wel een negatief puntje.....

Als je een map aanmaakt in de Trans-ip map in je Windows Verkenner, komt die vanzelf terecht in de wolkopslag. Dus, persoonlijk herken ik dit probleem niet.

heb nu sinds een week stack en het bevalt uitstekend. het had inderdaad even geduurd voordat ik een invite code kreeg, maar daarna was het in een oogwenk gepiept.

Heb ongeveer een jaar stack gehad !
Een maand geleden opgezegd wat een drama om je bestanden te benaderen zowel op de laptop als op de telefoon ! zeeeer trage verbinding terwijl ik hier een glasvezelverbinding heb !
Tis gratis maar daar is het ook wel meegezegd !

Hier geen probleem met de goedkoopste internetverbinding die in ons land beschikbaar is. Waarschijnlijk dus een glasvezelprobleem.

Ik heb op 20 januari een uitnodiging aangevraagd en vandaag (3 februari) ontvangen.
Precies twee weken dus in mijn geval.

Al enige tijd geleden uitnodiging aangevraagd maar tot op heden nul reactie dus weer verwijderd.

Ik heb op 22 januari bericht gehad van registratie en daarna niets meer.
Hier staat een discussie op Tweakers:
https://gathering.tw...

Als ik dat goed begrijp moet je hier eerst aanmelden:
https://www.transip....

Ze willen dan wel erg veel van je weten ;-)

Na aanmelding zou je dan in het controlepaneel rechts boven kunnen controleren of je een uitnodiging krijgt.

Vandaag uitnodiging ontvangen,maar je moet dan eerst een account aanmaken met je NAW.
Daar wacht ik dus nog maar even mee ;-)

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
ne_erland