Spyware Terminator

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Spyware Terminator is een van de weinige gratis anti-spyware programma's die ook realtime bescherming biedt, zodat uw pc continu beveiligd is. Tijdens de installatie dient u wel goed op te letten voor de vele onnodige 'extraatjes' die aangeboden worden.

Spyware Terminator heeft realtime bescherming, automatische updates en automatisch ingeplande scans. Anti-virus bescherming zit alleen in de betaalde versie. De Tools zijn meer reclame voor de premium variant en andere producten.


Spyware Terminator heeft veel mogelijkheden

Verder kunt u natuurlijk handmatig scannen op spyware en malware, maar standaard staat Spyware Terminator zo ingesteld dat dagelijks automatisch uw pc gescand wordt. Deze scan kunt u ook uitzetten of op wekelijks zetten onder de Settings.

Al met al is Spyware Terminator een degelijk anti-spyware programma dat als groot voordeel zijn realtime protectie heeft. Ook is er HIPS-bescherming. Hoe goed de bescherming is, kunnen we niet zeggen aangezien er ons geen actuele tests bekend zijn van Spyware Terminator. Het is natuurlijk wel spijtig dat een anti-spyware programma zelf probeert onnodige extraatjes (adware) aan de man te brengen.

Doordat Spyware Terminator continu in de systeembalk draait wordt uw pc natuurlijk wel zwaarder belast en trager. Het is dan ook aan te raden - zeker als u niet zo'n snelle pc heeft - om niet meer dan een anti-spyware programma voor continue bescherming te gebruiken.

Spyware Terminator lijkt niet meer actief ontwikkeld te worden

Inst

Reacties

2x geïnstalleert, 2x systeemherstel moeten uitvoeren.

Anti-virus en Anti-spyware kunnen ook gewoon in 1 programma zitten, zoals bv. Avira, Avast, AVG, etc.

Je kunt zoveel on demand scanners gebruiken als je wilt, maar anti-virus en anti-spyware die continue bescherming bieden kun je er beter maar één van gebruiken (ook omdat ze elkaar soms 'bijten').

Gratis versie van Spyware Terminator geeft alleen spyware bescherming, je hebt ook gratis anti-malware programma's die ook virus en allerlei soorten malware bescherming geven in plaats van alleen spyware bescherming.

Jullie zeggen dat het aan te raden is om alleen een spyware programma te draaien (vooral voor oudere computers) omdat het het systeem trager maakt en belast.

Is dat niet een beetje slecht beveiligings-advies ? Of interpreteer ik het verkeerd ?

''Doordat Spyware Terminator continu in de systeembalk draait wordt uw pc natuurlijk wel zwaarder belast en trager. Het is dan ook aan te raden - zeker als u niet zo'n snelle pc heeft - om niet meer dan een anti-spyware programma voor continue bescherming te gebruiken.''

Je kunt beter een gratis anti-malware programma gebruiken zoals Avast, Avira, Comodo etc, in plaats van de gratis versie van Spyware Terminator (die alleen spyware bescherming geeft) als je een wat langzamere pc hebt, die geven denk ik betere bescherming en volgens mij zijn die niet zo heel zwaar op het systeem( ik kan het mis hebben).

Aanbevelen om alleen Spyware Terminator te gebruiken is niet echt een goede aanbeveling naar mijn mening, of ik interpreteer het verkeerd, dat kan ook misschien.

Onzin, gebruik het al jaren doet het prima en zonder problemen

Waardeloos programma. Vertraagt je PC enorm en je kunt het bijna niet verwijderen. Ik heb daarvoor systeemherstel moeten uitvoeren.
Gebruik liever een ander anti spyware programma.

?

kan geen kwaad om met 2 antivirussen programma te werken maar zorg ervoor dat er maar een firewal werkt.je pc gaat gewoon wat trager werken voor de rest geen probleem ik werk ook met 2 avast en panda werken heel goed samen en heb geen vertraging.

Ik heb nu ST gedownload en geinstalleerd, maar kan onder settings niet vinden hoe je dit programma in het Nederlands moet instellen.
Nu is dit niet zo'n probleem, maar bij de beschrijving staat dat het ook in het Nederlands is.
Maar dat zie ik dus niet.
Of ik zie wat over het hoofd!
Wie weet daar wat meer van.
BVD Peter

Pagina's