Spyware Terminator

Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.3 (164 stemmen)
Voor Windows
Beschrijving: 

Spyware Terminator is een van de weinige gratis anti-spyware programma's die ook realtime bescherming biedt, zodat uw pc continu beveiligd is. Tijdens de installatie dient u wel goed op te letten voor de vele onnodige 'extraatjes' die aangeboden worden.

Spyware Terminator heeft realtime bescherming, automatische updates en automatisch ingeplande scans. Anti-virus bescherming zit alleen in de betaalde versie. De Tools zijn meer reclame voor de premium variant en andere producten.


Spyware Terminator heeft veel mogelijkheden

Verder kunt u natuurlijk handmatig scannen op spyware en malware, maar standaard staat Spyware Terminator zo ingesteld dat dagelijks automatisch uw pc gescand wordt. Deze scan kunt u ook uitzetten of op wekelijks zetten onder de Settings.

Bij de standaardinstallatie krijgt u ook de Crawler-werkbalk (Web Security Guard) in Internet Exlorer en Firefox meegeleverd. Deze controleert websites op malware voordat u ze bezoekt. Dit kan handig zijn, maar is meestal niet echt nodig. Wij raden dus aan om deze Crawler Toolbar niet te installeren. Daarvoor moet u tijdens de installatie wat vinkjes weghalen. Let dus goed op en lees onze installatie instructies.

Al met al is Spyware Terminator een degelijk anti-spyware programma dat als groot voordeel zijn realtime protectie heeft. Ook is er HIPS-bescherming. Hoe goed de bescherming is, kunnen we niet zeggen aangezien er ons geen actuele tests bekend zijn van Spyware Terminator.

Doordat Spyware Terminator continu in de systeembalk draait wordt uw pc natuurlijk wel zwaarder belast en trager. Het is dan ook aan te raden - zeker als u niet zo'n snelle pc heeft - om niet meer dan een anti-spyware programma voor continue bescherming te gebruiken.

Categorie: 
Anti-spyware
Versienummer: 
3.0.0.102 (2015)
Laatst gewijzigd: 
28 juli 2015
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Engels
Download: 

Download Spyware Terminator

Let goed op tijdens de installatie! Lees hieronder de Installatie instructies

Installatie: 
Let heel goed op bij de installatie!

Let goed op tijdens de installatie van Spyware Terminator! Aangeraden wordt om niet de Web Security Guard Toolbar en andere onnodige extraatjes te installeren. Klik bij het eerste scherm van de installatie gewoon Volgende. Vervolgens doorloopt u de volgende stappen:

1. Klik op Accepteren & installeren

2. Haal het vinkje weg bij Web Security Guard inschakelen en klik op Volgende

3. Haal de vinkjes weg bij Crawler.com mijn standaardzoekmachine maken en Crawler.com als mijn startpagina instellen en klik op Volgende

4. Vervolg de installatie verder op normale wijze. U kunt na installatie kiezen voor Basis of Geavanceerd beschermingsniveau. Het eerste is voor beginners, het tweede voor gevorderden.

Deel deze download: 


Ook op GratisSoftware.nl:

Reacties

2x geïnstalleert, 2x systeemherstel moeten uitvoeren.

Gratis versie van Spyware Terminator geeft alleen spyware bescherming, je hebt ook gratis anti-malware programma's die ook virus en allerlei soorten malware bescherming geven in plaats van alleen spyware bescherming.

Jullie zeggen dat het aan te raden is om alleen een spyware programma te draaien (vooral voor oudere computers) omdat het het systeem trager maakt en belast.

Is dat niet een beetje slecht beveiligings-advies ? Of interpreteer ik het verkeerd ?

Je kunt zoveel on demand scanners gebruiken als je wilt, maar anti-virus en anti-spyware die continue bescherming bieden kun je er beter maar één van gebruiken (ook omdat ze elkaar soms 'bijten').

Anti-virus en Anti-spyware kunnen ook gewoon in 1 programma zitten, zoals bv. Avira, Avast, AVG, etc.

''Doordat Spyware Terminator continu in de systeembalk draait wordt uw pc natuurlijk wel zwaarder belast en trager. Het is dan ook aan te raden - zeker als u niet zo'n snelle pc heeft - om niet meer dan een anti-spyware programma voor continue bescherming te gebruiken.''

Je kunt beter een gratis anti-malware programma gebruiken zoals Avast, Avira, Comodo etc, in plaats van de gratis versie van Spyware Terminator (die alleen spyware bescherming geeft) als je een wat langzamere pc hebt, die geven denk ik betere bescherming en volgens mij zijn die niet zo heel zwaar op het systeem( ik kan het mis hebben).

Aanbevelen om alleen Spyware Terminator te gebruiken is niet echt een goede aanbeveling naar mijn mening, of ik interpreteer het verkeerd, dat kan ook misschien.

Waardeloos programma. Vertraagt je PC enorm en je kunt het bijna niet verwijderen. Ik heb daarvoor systeemherstel moeten uitvoeren.
Gebruik liever een ander anti spyware programma.

Onzin, gebruik het al jaren doet het prima en zonder problemen

Ik heb nu ST gedownload en geinstalleerd, maar kan onder settings niet vinden hoe je dit programma in het Nederlands moet instellen.
Nu is dit niet zo'n probleem, maar bij de beschrijving staat dat het ook in het Nederlands is.
Maar dat zie ik dus niet.
Of ik zie wat over het hoofd!
Wie weet daar wat meer van.
BVD Peter

das pas gratis

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
noorwege_