SUPERAntiSpyware

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Er zijn veel anti-spyware programma's tegenwoordig en SUPERAntiSpyware is daar een van. Vroeger was het een van de betere spyware-verwijderaars, maar de testresultaten zijn tegenwoordig wat minder. De gratis variant biedt geen realtime bescherming.

SUPERAntiSpyware richt zich op de verwijdering van spyware, adware, Trojans, rootkits, dialers, wormen, keyloggers, hijackers, rogue software en andere malware. De gratis versie is een on demand scanner, dat wil zeggen dat je handmatig je pc moet scannen en updaten (zie rode pijl in afbeelding hieronder) en dat geen realtime protectie wordt geboden.


SUPERAntiSpyware (klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

SUPERAntiSpyware Free Edition start ook op met je pc, maar biedt daarvoor niet veel extra bescherming. Als je wilt kun je dit veranderen onder System Tools | Preferences | General Configuration - haal vinkje weg bij Run in the background/Start SUPERAntiSpware with Windows.

Verder kan SUPERAntiSpyware door malware veroorzaakte schade aan het register en andere instellingen op je pc repareren en ongewenste programma's de-installeren. Ten slotte kun je bekijken welke applicaties opstarten met je computer, welke plugins in je browsers draaien en welke services en programma's op je pc staan en momenteel draaien.

Aangezien eigenlijk geen enkele anti-spyware applicatie alle rommel op een besmette pc in zijn eentje kan opruimen, is SUPERAntiSpyware een kandidaat om ook in te zetten. Als on demand scanner (voor handmatige scans) kan het een aanvulling zijn op je anti-virus software,

Inst

Reacties

gebruik al jaren Bc unstaller veel beter ook gratisi

nieuwe versie 10.0.1238.

nieuwe versie 10.0.1232

nieuwe versie 10.0.1228

nieuwe versie 10.0.1226

Versie 8.0.1038

In het overzicht op de homepage staat versie 8.0.1024 genoemd en dat zou dus 8.0.1026 moeten zijn.

Release notes van versie 8.0.1024 staan inmiddels op de site:

https://www.superant...

redactie, deze link werkt inderdaad niet.
gedownload via : http://www.majorgeek...

oPGELET! Er zijn m.i. problemen met de updatefunctie van Superantispyware.Op twee systemen met windows 7 pro, kreeg ik foutmeldingen dat de update gedeeltelijk mislukt was. Handmatige updates kunnen niet worden gedownload.Als ik op de site van Superantispyware klik,op de link naar de laatste definities, start er geen download, en komt de site in een loop terecht....

Pagina's

Reageren

Plain text

  • Toegelaten HTML-tags: <em> <strong> <br> <p>
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.
  • <img> elements are lazy-loaded.
Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
griekenla_d