SUPERAntiSpyware

Horizontal Tabs


Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 7.7 (689 stemmen)

Ons oordeel

Beschrijving: 

Er zijn veel anti-spyware programma's tegenwoordig en SUPERAntiSpyware is daar een van. Vroeger was het een van de betere spyware-verwijderaars, maar de testresultaten zijn tegenwoordig wat minder. De gratis variant biedt geen realtime bescherming.

SUPERAntiSpyware richt zich op de verwijdering van spyware, adware, Trojans, rootkits, dialers, wormen, keyloggers, hijackers, rogue software en andere malware. De gratis versie is een on demand scanner, dat wil zeggen dat u handmatig moet updaten (zie rode pijl in afbeelding hieronder) en uw pc moet scannen en dat geen realtime protectie wordt geboden.


SUPERAntiSpyware (klik op de afbeelding voor een grotere weergave)

SUPERAntiSpyware Free Edition start ook op met uw pc, maar biedt daarvoor niet veel extra bescherming. Als u wilt kunt u dit veranderen onder System Tools | Preferences | General Configuration - haal vinkje weg bij Run in the background/Start SUPERAntiSpware with Windows.

Verder kan SUPERAntiSpyware door malware veroorzaakte schade aan het register en andere instellingen op uw pc repareren en ongewenste programma's de-installeren. Ten slotte kunt u bekijken welke applicaties opstarten met uw computer, welke plugins in uw browsers draaien en welke services en programma's op uw pc staan en momenteel draaien.

Aangezien eigenlijk geen enkele anti-spyware applicatie alle rommel op een besmette pc in zijn eentje kan opruimen, is SUPERAntiSpyware een kandidaat om ook in te zetten. Als on demand scanner (voor handmatige scans) kan het een aanvulling zijn op uw anti-virus software,

DL

Inst

Website producent: 

Reacties

nieuwe versie 10.0.1238.

nieuwe versie 10.0.1232

nieuwe versie 10.0.1228

nieuwe versie 10.0.1226

Versie 8.0.1038

In het overzicht op de homepage staat versie 8.0.1024 genoemd en dat zou dus 8.0.1026 moeten zijn.

Release notes van versie 8.0.1024 staan inmiddels op de site:

https://www.superant...

redactie, deze link werkt inderdaad niet.
gedownload via : http://www.majorgeek...

oPGELET! Er zijn m.i. problemen met de updatefunctie van Superantispyware.Op twee systemen met windows 7 pro, kreeg ik foutmeldingen dat de update gedeeltelijk mislukt was. Handmatige updates kunnen niet worden gedownload.Als ik op de site van Superantispyware klik,op de link naar de laatste definities, start er geen download, en komt de site in een loop terecht....

Daar komt nog bij: alleen SuperAntiSpyware vindt steeds deze tracking cookies. Andere scanners nooit. Raar maar waar.

Pagina's