Microsoft Money Plus Sunset

Reacties

Ik krijg bij de installatie de volgende foutmelding ongeldige of corrupte AUTORUN.INF file, waardoor de installatie stopt. Heeft iemand een idee waardoor dit wordt veroorzaakt? Ik had dit probleem zowel onder W7 als onder W10 en IE11 is de standaard browser.

Werk nog steeds met het goede NL money97,wil niet met 64bit,dus eigenlijk alleen voor oudere computers met 32 bit instelling.
Hetzelfde goede voor computers van nu heb ik nog niet kunnen vinden,iemand een suggestie?
Ik hou me aanbevolen.

Na installatie van Windows 10 werkte MS Money niet meer. Na een registry change kwam die gelukkig weer tot leven en heeft zeker een week goed gewerkt. Tot gisteravond laat heb ik er nog in zitten werken. Vanmorgen kon ik geen transactie meer aanmaken. Transacties verwijderen of veranderen is geen probleem. Ik heb de registry terug veranderd, opnieuw opgestart maar transacties aanmaken doet die gewoon niet. Rest me niets anders dan steeds transacties te veranderen.

Via Account tools en dan Payees kun je nieuwe namen van winkels ed invoeren en dan kun je wel nieuwe transacties aanmaken.

Net windows 10 geinstaleerd en krijg mijn ms money ook niet meer aan de praat.
windows 10 terug afgegooid en werk terug op 8.1 dat wel toelaat goed te werken met MS money.

MS Money Sunset werkt perfect onder Windows 10, maar er zit wel een addertje onder het gras. Tijdens het installeren van Windows 10 moet men er op letten dat Edge niet wordt geconfigureerd als standaardbrowser. De standaardbrowser moet IE11 zijn. MS Money is namelijk te gebruiken als IE vervanger mits IE dus ook als browser op de pc werkt. Ik liep ook tegen dit probleem aan, Money vraagt namelijk naar een browser IE6 als er geen standaard IE browser in Windows 10 is geconfigureerd. In de oudere versies was dat geen probleem omdat in Windows een IE altijd werd geïnstalleerd. In Windows 10 heeft Microsoft echter de voorkeur voor Edge hoewel IE11 wel wordt geïnstalleerd maar niet in de app lijst voorkomt.
Werkwijze: Stel in de oude Windows versie IE in als standaard browser. Tijdens de upgrade: schakel het vinkje bij Edge uit en daarmee kies je automatisch voor het behouden van de oude standaardbrowser, een IE versie dus.
Vervolgens MS Money installeren en het werkt. Vermoedelijk werkt het ook als MSMoney al in de oude versie is geïnstalleerd, mits je Edge maar afvinkt.

Herman, you are the man!

Ik krijg het programma niet aan de praat. Eigenlijk weet ik niet zo goed wat je met stap 4 bedoelt ...

heb de sunset versie van money kreeg deze wel aan de gang op win 7 zo als vervolg op de oude money
ben sinds kort over op win 8 en je raad hed al sunset is niet meer te installeren proost

ik baal er ook van, ik gebruik al jaren 97....nu in win 8...vergeet t maar:-(
Ben op zoek naar een gelijkwaardig programma, maar is moeilijk te vinden, hoeft niet gratis te zijn.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
zwit_erland