Junkware Removal Tool

Info

Ons oordeel

Download

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
-
Taal: 
Engels
Omschrijving software: 

Veel gratis software probeert tegenwoordig onnodige extraatjes als browserwerkbalken, veranderde zoekbalken en adware mee te installeren. Wij waarschuwen daarom altijd dat je goed moet opletten tijdens de installatie van software en de vinkjes weghaalt bij alle ongewenste elementen. Heb je per ongeluk toch allerlei vervelende extraatjes geïnstalleerd dan zijn die niet altijd even makkelijk weg te halen. Dit is waar Junkware Removal Tool - nu overgenomen door Malwarebytes - van pas kan komen.

Junkware Removal Tool is een klein programmaatje dat verschijnt in de command line interface (opdracht prompt). Je opent het programma door te klikken op het gedownloade exe-bestand (installeren is niet nodig) en vervolgens druk je op een willekeurige toets en Junkware Removal Tool scant je pc op adware en andere PUPS (potentially unwanted programs). Dit kan enige tijd duren (en hierbij worden mappen gesloten en geopend). Daarna verwijdert Junkware Removal Tool automatisch de gevonden adware en presenteert een tekstbestandje met de resultaten van de scan. Je kunt niet zelf bepalen wat je weggooit.

Voor het scannen maakt Junkware Removal Tool eerst een herstelpunt. Aanbevolen wordt om je browsers te sluiten voordat je gaat scannen met Junkware Removal Tool.

Junkware Removal Tool verwijdert onder andere de volgende adware: Ask Toolbar, Babylon, Browser Manager, Claro / iSearch, Conduit, Coupon Printer for Windows, Crossrider, Facemoods / Funmoods, iLivid, IncrediBar, MyWebSearch, Searchqu, Web Assistant.

Junkware Removal Tool is een handig werktuig om hardnekkige adware mee te verwijderen. Wel voor gevorderden, dus lees de aanwijzingen voor je begint!

Reacties

gratis anti spyware spam malware adware anti-toolbar Antivirus app/programma voor pc en android telefoon?
Ik weet het niet meer. Welke is nou het veiligste, beste, zonder troep?

Verwijdert ook dingen die je niet wilt verwijderen, zoals standaardkoppelingen.

Sinds de laatste update krijg ik steeds bij het aanmaken van een herstelpunt de foutcode 0x80070422.

Als google naar deze foutcode vind ik dat het iets te maken heeft met windows update.

Ik zie het verband niet.

Junkware Removal Tool 8.0.6

Rednose, als Junkware Removal geïntegreerd zou zijn in MBAM, was dat door Malwarebytes uitgebreid in / aan de pers gemeld, in de release-history https://nl.malwareby... wordt nergens melding gedaan, contact hier over met de support van Malwarebytes resulteert in geen antwoord. Mijn gedachte is dan ook dat Junkware Removal nog steeds niet geïntegreerd is in MBAM.

Als Junkware Removal ( werkelijk ) in MBAM geintegreerd is, wat heeft het dan voor zin om het ( nog ) als een aparte tool uit te brengen ?

voor wat het waard is Junkware Removal versie 8.0.4

Op 22 juni j.l meldde Malwarebytes “The integration of Junkware Removal Tool within Malwarebytes Anti-Malware will take place over the next few months “ https://press.malwar... en nu dus na 7 maanden nog steeds niet geïntegreerd in MBAM

Nadat je een anti-adware programma downloadt via Softonic, moet je er ook meteen een scan mee uitvoeren, om alle troep die de Softonic installer met zich meebrengt te verwijderen. Nee, die site is zeker niet aan te raden...

Correct!
Van de Softtonic site moet je verre blijven. Bij de downloads van deze site zit vaak -zoniet altijd- veel 'rommel', die naderhand ook nog eens moeilijk te verwijderen is.
Wat dat betreft is deze site (GratisSoftware, een verademing.

Pagina's