Junkware Removal Tool

Geschikt voor: 
Voor Windows
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 5.7 (57 stemmen)
Actueel: 

2 november 2017
Junkware Removal Tool 8.1.4 is vorige week verschenen. Dit is de laatste uitgave van de malware-verwijderaar. Producent Malwarebytes heeft aangekondigd dat het de stekker uit Junkware Removal Tool trekt en dat de software 26 april 2018 End Of Life is en dus geen ondersteuning meer krijgt. Gebruikers wordt aangeraden over te stappen op AdwCleaner van dezelfde producent. AdwCleaner herbergt de meeste functionaliteit van Junkware Removal Tool en zou een goede vervanger moeten zijn.

17 november 2015
Junkware Removal Tool is overgenomen door Malwarebytes en wordt geïntegreerd in Malwarebytes Anti-Malware, maar blijft ook los beschikbaar.

Omschrijving software: 

Veel gratis software probeert tegenwoordig onnodige extraatjes als browserwerkbalken, veranderde zoekbalken en adware mee te installeren. Wij waarschuwen daarom altijd dat je goed moet opletten tijdens de installatie van software en de vinkjes weghaalt bij alle ongewenste elementen. Heb je per ongeluk toch allerlei vervelende extraatjes geïnstalleerd dan zijn die niet altijd even makkelijk weg te halen. Dit is waar Junkware Removal Tool - nu overgenomen door Malwarebytes - van pas kan komen.

Junkware Removal Tool is een klein programmaatje dat verschijnt in de command line interface (opdracht prompt). Je opent het programma door te klikken op het gedownloade exe-bestand (installeren is niet nodig) en vervolgens druk je op een willekeurige toets en Junkware Removal Tool scant je pc op adware en andere PUPS (potentially unwanted programs). Dit kan enige tijd duren (en hierbij worden mappen gesloten en geopend). Daarna verwijdert Junkware Removal Tool automatisch de gevonden adware en presenteert een tekstbestandje met de resultaten van de scan. Je kunt niet zelf bepalen wat je weggooit.

Voor het scannen maakt Junkware Removal Tool eerst een herstelpunt. Aanbevolen wordt om je browsers te sluiten voordat je gaat scannen met Junkware Removal Tool.

Junkware Removal Tool verwijdert onder andere de volgende adware: Ask Toolbar, Babylon, Browser Manager, Claro / iSearch, Conduit, Coupon Printer for Windows, Crossrider, Facemoods / Funmoods, iLivid, IncrediBar, MyWebSearch, Searchqu, Web Assistant.

Junkware Removal Tool is een handig werktuig om hardnekkige adware mee te verwijderen. Wel voor gevorderden, dus lees de aanwijzingen voor je begint!

Categorie: 
Anti-toolbar, Anti-spyware
Laatst gewijzigd: 
2 november 2017
Versienummer: 
8.1.4
Licentie: 
Freeware
Taal: 
Engels
Download: 

Download Junkware Removal Tool via producent Malwarebytes
(klik op Download)

NB: Dit is de laatste versie van Junkware Removal Tool: 26 april 2018 is het product End Of Life.

Installatie: 
100% schoon
Deel deze download: 

Reacties

Verwijdert ook dingen die je niet wilt verwijderen, zoals standaardkoppelingen.

Sinds de laatste update krijg ik steeds bij het aanmaken van een herstelpunt de foutcode 0x80070422.

Als google naar deze foutcode vind ik dat het iets te maken heeft met windows update.

Ik zie het verband niet.

Junkware Removal Tool 8.0.6

voor wat het waard is Junkware Removal versie 8.0.4

Als Junkware Removal ( werkelijk ) in MBAM geintegreerd is, wat heeft het dan voor zin om het ( nog ) als een aparte tool uit te brengen ?

Rednose, als Junkware Removal geïntegreerd zou zijn in MBAM, was dat door Malwarebytes uitgebreid in / aan de pers gemeld, in de release-history https://nl.malwareby... wordt nergens melding gedaan, contact hier over met de support van Malwarebytes resulteert in geen antwoord. Mijn gedachte is dan ook dat Junkware Removal nog steeds niet geïntegreerd is in MBAM.

Op 22 juni j.l meldde Malwarebytes “The integration of Junkware Removal Tool within Malwarebytes Anti-Malware will take place over the next few months “ https://press.malwar... en nu dus na 7 maanden nog steeds niet geïntegreerd in MBAM

Geachte Redactie,
U geeft op in Uw tekst "download Junkware Removal Tool via de producent
Dit is gebeurd en dan verschijnt de tekst:
404 (Page Not Found) Error
Mogelijk is er ergens een storing
m vr gr
Bakker

Gooit nu ook complete programma's weg (Driver Booster 2.4).

@ Leon , en het zo veelvoudig geroemde Malewarebytes (MBAM) neemt die rommel van JunkWareRemovale over https://blog.malware...

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_ederland