Endomondo

Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.6 (49 stemmen)

Info

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Sport, Fitness
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

Endomondo is een van de populairste apps waarmee je tijd, afstand, snelheid en verbruikte calorieën van je trainingen en wedstrijden kunt bijhouden. Ideaal voor hardlopers, wielrenners, wandelaars en andere duursporters. Ook kan Endomondo via GPS je route op de kaart weergeven en bewaren.

Verder biedt de gratis versie van Endomondo audio coaching (zo krijg je je afstand om de zoveel tijd - of kilometers - te horen) en een trainingsgeschiedenis (met tussentijden) en kun je je tijden en trainingen delen met vrienden die ook Endomondo hebben of op Facebook.

De gratis versie van Endomondo toont reclame in de interface vraagt of je wilt upgraden. Klik dan op het menu linksboven om Training te kiezen. Endomondo is beschikbaar voor alle grote mobiele platforms en is in het Nederlands vertaald.

Download

Website producent: 
Deel deze download: 

Reacties

Als ik een route heb gelopen dan wil ik hem koppelen met relive.
Alleen de laatste tijd synchroniseert hij niet meer. Hoe kan dat

Hoi,
Ik heb mijn app verwijderd en opnieuw geïnstalleerd. Nu kan ik niet meer inloggen. Hij geeft steeds netwerkfout aan. Wat kan ik hier aan doen.
Mvg levina

vroeger kon je de audiocoach gratis instellen. nu kan dat niet meer.wat zijn de kosten voor upcreden na een maand?

ik wandel veel met vrienden.die hebben horloges om ,en we hebben vaak andere gegevens .ik heb altijd meer.ook als ik het zelfde parkour loop.
hoe kan dat.
mvg; j.ummels

Ik ben zeer tevreden over de app maar ze spreekt steeds in het Engels en ik kan dit niet veranderen Weet iemand hoe ik de sreker op nederlands kan zetten? Anders staat alles in het Nederlands,
Met vriendelijke groeten

Kun je edomundo ook delen met strava?

Ik denk dat ik ondertussen Endomondo al bijna 10 jaar gebruik om mijn wandelingen te registreren.
Zeer goede app waar ik zeer tevreden over ben.

De gevolgde route wordt in”geschiedenis” verkeerd weer gegeven.Ook de afstand van de wandeling van ca 4,5 km wordt weergegeven als zijnde ca 8 ,6 km op mijn Samsung Edge 6.

Als je een externe gps gebruikt, zal je waarschijnlijk bluetooth op je smartphone aan moeten zetten om een verbinding op te zetten met de externe gps. Bluetooth 'vreet' ook stroom. Plus je zal de accu/batterij van de externe gps ook in de gaten moeten houden. Dus volgens mij 'Lood om oud ijzer".

Endomondo doet het ook zonder internet verbinding. Je route wordt dan later op de kaart geplot als je weer een verbinding hebt.

Gebruikt de interne GPS maar wil ook wel met een externe (bluetooth-) GPS werken. Dit laatste doe ik zelf om de batterij van mijn telefoon te sparen.

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
_ngeland