Endomondo

Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.5 (44 stemmen)

Info

Details
Licentie: 
Freeware
Categorie: 
Sport, Fitness
Taal: 
Nederlands en Engels
Omschrijving software: 

Endomondo is een van de populairste apps waarmee je tijd, afstand, snelheid en verbruikte calorieën van je trainingen en wedstrijden kunt bijhouden. Ideaal voor hardlopers, wielrenners, wandelaars en andere duursporters. Ook kan Endomondo via GPS je route op de kaart weergeven en bewaren.

Verder biedt de gratis versie van Endomondo audio coaching (zo krijg je je afstand om de zoveel tijd - of kilometers - te horen) en een trainingsgeschiedenis (met tussentijden) en kun je je tijden en trainingen delen met vrienden die ook Endomondo hebben of op Facebook.

De gratis versie van Endomondo toont reclame in de interface vraagt of je wilt upgraden. Klik dan op het menu linksboven om Training te kiezen. Endomondo is beschikbaar voor alle grote mobiele platforms en is in het Nederlands vertaald.

Website: 
Deel deze download: 

Reacties

Kun je edomundo ook delen met strava?

Ik denk dat ik ondertussen Endomondo al bijna 10 jaar gebruik om mijn wandelingen te registreren.
Zeer goede app waar ik zeer tevreden over ben.

De gevolgde route wordt in”geschiedenis” verkeerd weer gegeven.Ook de afstand van de wandeling van ca 4,5 km wordt weergegeven als zijnde ca 8 ,6 km op mijn Samsung Edge 6.

Als je een externe gps gebruikt, zal je waarschijnlijk bluetooth op je smartphone aan moeten zetten om een verbinding op te zetten met de externe gps. Bluetooth 'vreet' ook stroom. Plus je zal de accu/batterij van de externe gps ook in de gaten moeten houden. Dus volgens mij 'Lood om oud ijzer".

Endomondo doet het ook zonder internet verbinding. Je route wordt dan later op de kaart geplot als je weer een verbinding hebt.

Gebruikt de interne GPS maar wil ook wel met een externe (bluetooth-) GPS werken. Dit laatste doe ik zelf om de batterij van mijn telefoon te sparen.

Gebruikt endomondo de gps of de à-gps. Ik wil hem in Oostenrijk gaan gebruiken met wandelen maar wil niet dat dat mij data kost.

Mijn endomondo werkt niet op mijn nieuwe smartphone: Android 5.1 en 4G van Tele2.
Ik heb al herhaaldelijk de foutmelding verzonden maar niemand reageert!!

Sinds een week werkt mijn afstandsmeting niet meer. Ik gebruik deze app al jaren.
Wat kan ik doen om dit weer op te lossen?

De versie 11.4.3 werkt perfect op mijn Samsung Galaxy S4.
Ik gebruik hem al jaren. Het enige hiaat zijn de satellieten die af en toe geen GPS signaal doorlaten.

Gebruik Endomondo-app op mijn HTC Desire-X en wat blijkt: De routes zijn ruim 10 % langer dan in werkelijkheid (opgave route ; meting Garmin)
ZO KRIJG JE TOCH HET IDEE DAT JE WEL HEEL HARD KUNT LOPEN.
Zijn hier meer ervaringen mee? Wat kan ik er aan doen (reeds opnieuw geïnstalleerd)

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
duitsl_nd