Bitdefender Adware Removal Tool

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Bitdefender Adware Removal Tool is een gratis programmaatje van de gerenommeerde anti-virus producent Bitdefender. De tool kan heel veel irritante adware, toolbars, browser hijackers en andere ongewenste browser add-ons verwijderen van uw pc.

Veel gratis software biedt tegenwoordig helaas aan om allerlei onnodige extraatjes te installeren, zoals werkbalken in uw browser, verandering van startpagina en andere adware (reclame software). Soms gebeurt dit zelfs ongevraagd en veel van deze ongewenste adware is moeilijk te verwijderen - zelfs door anti-spyware programma's.

Bitdefender Adware Removal Tool is een in november 2014 uitgebrachte nieuwe tool om al deze rotzooi uit uw browser en van uw pc (en Mac) te verwijderen. Bitdefender Adware Removal Tool hoeft niet geïnstalleerd te worden, u downloadt gewoon het programma-bestand, voert het uit en laat uw pc scannen. Vervolgens kunt u de gevonden adware en toolbars verwijderen. Simpel, maar doeltreffend.

Bitdefender is een zeer goed bekend staande anti-virus- en anti-malware-producent. Beveiligingssoftware van Bitdefender komt altijd goed uit tests naar voren. Bitdefender Adware Removal Tool lijkt daardoor een goede keus als u hardnekkige adware en toolbars wilt verwijderen uit uw browsers en van uw computer.

Reacties

waardeloos, het vind niks.

Goed om achter de hand te hebben, maar in mijn geval dus ook niet nodig omdat hier al Bitdefender Internet Security 2015 loopt.

Ik doelde op de bijdrage van ´´Chokey´´.

Klopt! Ik heb Bitdefender Internet Security 2015 op mijn computer draaien. Wilde dat scannertje eens proberen, maar Bitdefender herkende de scanner ´´uit eigen huis´´ meteen en melde dat ik reeds de software geïnstalleerd heb staan en scan op adware etc. reeds vanuit mijn beveiliging plaatsvindt. Dus hierbij de bevestiging Leon.

Overigens onderschrijf ik volstrekt niet wat de schrijver onder Leon zijn bijdrage oppert, namelijk dat Bitdefender Internet Security flink de computer zou vertragen. Ik werk met Windows XP en ook onder dit systeem draait Bitdefender als een snorrende poes! Geen problemen. Helemaal niets! Internet kan soms vertragen. BD absoluut niet!

Deze scanner is dus alleen te proberen voor mensen die geen Bitdefender beveiliging hebben, maar van een ander softwarehuis.

Als je deze applicatie reeds op je computer hebt staan vindt de update automatisch plaats, volgens mij.

Als je de scan even uitvoert krijg je na afloop van Bitdefender de mogelijkheid tot een licentie van een half jaar voor de Security Suite 2015 met een code. Ik heb dat gedaan, maar ook gelijk weer verwijderd. Het was een veel te zware belasting voor mijn vista pc'tje en die werd dus ook gelijk supertraag. Maar misschien een tip voor iemand met een recente pc met meer vermogen?

moet het proberen ik hoop dat het echt goed is

Even de meest recente versie van Bitdefender en AdwCleaner simultaan laten lopen. Bitdefender gaf de melding dat alles ok is, terwijl AdwCleaner 6 verdachte zaken vond, waarvan 5 in het register. Bitdefender scant volgens mij niet het register. Daar kunnen ook hardnekkige ads in zitten is de ervaring. Daarbij is AdwCleaner beduiden sneller en grondiger. Ook geeft AdwCleaner een melding dat je een oude versie opstart en dan automatisch de laatste versie download en installeert.

Waardeloos programma; vind niks terwijl er wel wat zit op mijn harde schijf

Redactie, u heeft een kleine spelfout in de link bij: Meer downloads:

Download Bitdefender Aware Removal Tool voor Mac (Aware? of Adware?)

Pagina's