Spotflux Free

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Spotflux Free is een programma dat uw internetverbinding versleutelt. Spotflux maakt een VPN-verbinding met zijn eigen proxy servers. Dit zorgt er voor dat u via de beveiligde cloud van Spotflux kunt internetten op open wifi-netwerken (hotspots) op vakantie of in openbare gelegenheden. Met Spotflux kan ook uw eigen IP-adres niet achterhaald worden.

Spotflux Free zorgt voor extra beveiliging en privacy en is vooral nuttig als u gaat internetten op openbare wifi-netwerken of hotspots. Uw internetverbinding wordt versleuteld met een VPN (Virtual Private Network) connectie waardoor op open wifi-netwerken anderen niet uw wachtwoorden of inloggegevens buit kunnen maken. Op de vaak niet of nauwelijks beveiligde wifi-netwerken op vakantie is dat een groot voordeel.

Ook krijgt u een ander IP-adres zodat u anoniem kunt internetten via de servers van Spotflux (dat natuurlijk wel uw locatie en IP-adres kent). Verder worden veel schadelijke sites geblokkeerd door de proxy van Spotflux wat het internetten wat veiliger maakt.


Spoflux doet zijn werk

Na installatie van Spotflux werkt het programma meteen. U kunt zelf kiezen voor Enable of Disable om Spotflux aan en uit te zetten.

Spotflux Free heeft als nadeel dat er advertenties onderin uw browser getoond worden (en dat het internetten vaak wat trager verloopt). Als u geen reclame wilt kunt u upgraden naar de betaalde versie.

Voor uw eigen wifi-verbinding thuis is Spotflux niet nodig, tenzij u anoniem - zonder uw IP-adres prijs te geven - wilt surfen.

Inst

Reacties

Securitykiss.com pfffffffffff idd niet aan beginnen waardeloos ik hoor heel veel mensen die zeggen niet downloaden

Werkt voor geen meter.
Connection Error - Could not locate servers.
Deze rommel kan ook worden afgevoerd.

securitykiss waardeloos mensen echt waardeloos werkt voor geen meter
ik werk veel met vpn software maar securitykiss echt waardeloos
dus mensen niet aan beginnen
gebruik cyberghost - hotspot shield

De tor browser is veel veiliger omdat deze over meerdere servers loopt waardoor het veel moeilijker is om jouw ip adres te bepalen.Je blijft dus echt unaniem.

Server staat in Amerika daar ben ik niet zo gelukkig mee zij zijn nu verplicht om backdoors te hebben,dat wil zeggen dat je data niet veilig is.

Warrom besteed de reactie niet op cyberghost, daar werk ik al jaren mee
6 uur lang, nonstop streams kijken, en surfen op het net.
Ook naar website gaan, waar je een ban hebt.

Werkt niet goed, email slaat op hol, gmail werkt niet meer.

Werkt perfect als je ergens een ip ban hebt.

Vergelijk dit eens met Securitykiss.com. 300MB per dag gratis, prima snelheid, veel servers en geen reclame. Met extra beveiligde exclusive tunneling.

Misschien nog even voor mijn begrip. Thuis kan ik toch ook anoniem surfen met Tor-browser? En dat is ook trager dan direct. Dus is er nou verschil en/of is de een (Spotflux) beter dan de ander (Tor-netwerk)?