Betternet

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Betternet is een gratis VPN service die uw internetverbinding beveiligt (op open wifi-netwerken), anoniem maakt (u krijgt een ander IP-adres) en geo-blokkades kan omzeilen (waardoor u bijvoorbeeld bepaalde video's en streams in het buitenland kunt bekijken). Betternet heeft een datalimiet, is redelijk snel en toont advertenties die niet heel storend zijn.

Betternet biedt - net als andere VPN's - extra beveiliging en privacy en is vooral nuttig als u gaat internetten op openbare wifi-netwerken of hotspots. Uw internetverbinding wordt versleuteld met een VPN (Virtual Private Network) connectie waardoor op open wifi-netwerken anderen niet uw wachtwoorden of inloggegevens buit kunnen maken. Op de vaak niet of nauwelijks beveiligde wifi-netwerken op vakantie is dat een groot voordeel.


Klik Connect en de VPN-verbinding wordt gemaakt

Betternet  is beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. Als een van de weinige gratis VPN's heeft Betternet geen datalimiet: u kunt onbeperkt surfen. Wel toont de gratis versie advertenties (app-aanbiedingen en video's) en is de betaalde Premium-variant sneller (maar de snelheid van de gratis versie is behoorlijk goed). Let er ook even op dat u na installatie het scherm voor een 7 day trial wegklikt (zie installatie instructies hieronder) en dat u niet op Go Premium hoeft te klikken.

Nadelen

Betternet Free heeft wel enkele nadelen:
1. Datalimiet van 500 MB per dag
2. Betternet kan eigen reclame tonen als u internet via zijn VPN
3. Business partners van Betternet mogen trackers plaatsen om u te volgen (Privacy-verklaring)

Inst

Reacties

@Everhardus
Wel een datalimiet. Is nu aangepast (vroeger was dat niet zo). Wij zouden overigens ProtonVPN aanraden.

"Beschrijving:

Betternet is een gratis VPN service die uw internetverbinding beveiligt (op open wifi-netwerken), anoniem maakt (u krijgt een ander IP-adres) en geo-blokkades kan omzeilen (waardoor u bijvoorbeeld bepaalde video's en streams in het buitenland kunt bekijken). Betternet heeft geen datalimieten, ..."

"Nadelen

Betternet Free heeft wel enkele nadelen:
1. Datalimiet van 500 MB per dag....."

Hoe zit het nu? Wel of geen limiet? Wie weet het?

Browser plugin SetupVPN (Firefox, Chrome etc) is gratis, werkt snel, is zonder reclame en heeft behoorlijk wat servers. Ik heb er destijds de hele Engelse serie "the great pottery throwdown" met ITtv (Engelse tegenhanger van "Uitzending gemist downloader" bij de BBC mee opgehaald. Zonder VPN-verbinding ging dit niet.

Maar wel waar
Dan kunnen die schijt Yankees alles controleren

Betternet biedt een verrassend snelle verbinding, maar dankzij hun reclametarieven krijgen uw cookies toegang door derden. https://securethough...

VPN op servers in de USA?? Bestaan er echt mensen die dat geloven?

Ik ben van mening dat een gratis VPN leuk is als je het af en toe een keer nodig hebt maar als je zoals ik vaak op andere (onbekende) netwerken bent aangewezen is een betaalde VPN met alles er op en er aan toch onmisbaar.

Ola.org, verplicht je 'resources' te delen met anderen.
Wil je dat niet, en dat wil je niet, koop de premium versie.
Een fake free VPN.

Hoe kom je van die premium af hoe zeg ik dit op?

Geen Amerikaanse spionage shit op mijn computer

Pagina's