Betternet

Geschikt voor: 
Voor Windows en macOS
Voor Android en iOS
Cijfer van bezoekers: 
Gemiddelde: 6.1 (18 stemmen)
Actueel: 

1 november 2018
Betternet 4.4.4 is verschenen. Wijzigingen in deze uitgave van de VPN software zijn nog onbekend.

Beschrijving: 

Betternet is een gratis VPN service die uw internetverbinding beveiligt (op open wifi-netwerken), anoniem maakt (u krijgt een ander IP-adres) en geo-blokkades kan omzeilen (waardoor u bijvoorbeeld bepaalde video's en streams in het buitenland kunt bekijken). Betternet heeft geen datalimieten, is redelijk snel en toont advertenties die niet heel storend zijn.

Betternet biedt - net als andere VPN's - extra beveiliging en privacy en is vooral nuttig als u gaat internetten op openbare wifi-netwerken of hotspots. Uw internetverbinding wordt versleuteld met een VPN (Virtual Private Network) connectie waardoor op open wifi-netwerken anderen niet uw wachtwoorden of inloggegevens buit kunnen maken. Op de vaak niet of nauwelijks beveiligde wifi-netwerken op vakantie is dat een groot voordeel.


Klik Connect en de VPN-verbinding wordt gemaakt

Betternet  is beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. Als een van de weinige gratis VPN's heeft Betternet geen datalimiet: u kunt onbeperkt surfen. Wel toont de gratis versie advertenties (app-aanbiedingen en video's) en is de betaalde Premium-variant sneller (maar de snelheid van de gratis versie is behoorlijk goed). Let er ook even op dat u na installatie het scherm voor een 7 day trial wegklikt (zie installatie instructies hieronder) en dat u niet op Go Premium hoeft te klikken.

Betternet is een prima gratis VPN die geen logs bijhoudt van uw surfgedrag. Registratie is ook niet nodig. Uw privacy lijkt dus gewaarborgd. Wel kunnen anonieme gegevens over dataverbruik en aantal connecties worden verzameld. Nadeel van de gratis versie van Betternet is dat u zelf geen virtuele locaties kunt kiezen: de servers staan voor de gratis versie allemaal in de Verenigde Staten.

Categorie: 
Extra beveiliging, Anoniem surfen
Versienummer: 
4.4.4
Licentie: 
Freeware met beperkingen
Beperkingen: 
Betaalde versie toont geen advertenties en heeft snellere servers en meer locaties
Taal: 
Engels
Website: 
Installatie: 
Let op bij de installatie

Betternet maakt reclame voor zijn betaalde versie en kan advertenties voor apps en video's tonen.

Na installatie kun je het scherm voor de 7 daagse trial (proefperiode) voor de Premium-versie gewoon wegklikken. Dit hoeft niet (en je hoeft dus geen credit card informatie te geven)!


Klik het venster gewoon weg met het kruisje, daarna start Betternet

Deel deze download: 

Reacties

Betternet biedt een verrassend snelle verbinding, maar dankzij hun reclametarieven krijgen uw cookies toegang door derden. https://securethough...

VPN op servers in de USA?? Bestaan er echt mensen die dat geloven?

Maar wel waar
Dan kunnen die schijt Yankees alles controleren

Ik ben van mening dat een gratis VPN leuk is als je het af en toe een keer nodig hebt maar als je zoals ik vaak op andere (onbekende) netwerken bent aangewezen is een betaalde VPN met alles er op en er aan toch onmisbaar.

Hoe kom je van die premium af hoe zeg ik dit op?

Geen Amerikaanse spionage shit op mijn computer

Hier wordt je blij gemaakt met een dode mus, zo gauw je gebruik wilt maken van een niet VS server moet je tegen betaling de Premium versie aanschaffen.
Je kunt dus NIET bepaalde video's en streams uit het buitenland bekijken.

ik gebruik opera om programma's met regiobeperking (uit nederland) te kunnen (her)bekijken vanuit belgie - wou het nu met betternet proberen, maar hij ziet nog steeds dat ik in belgie zit ... ook al staan de servers voor de gratis versie in amerika. werkt dus niet voor mij

probeer hola.org je selecteert daar het land van waaruit je wilt surfen.

Ola.org, verplicht je 'resources' te delen met anderen.
Wil je dat niet, en dat wil je niet, koop de premium versie.
Een fake free VPN.

Pagina's

Reageren

Verplichte controlevraag
Om spam tegen te houden
griekenl_nd