Secure Wireless

Horizontal Tabs

Ons oordeel

DL

Beschrijving: 

Secure Wireless van Disconnect is een app waarmee je heel snel, makkelijk en gratis een beveiligde VPN-verbinding kunt opzetten. Als je vaak van openbare wifi-netwerken gebruik maakt is dat een aanrader, want anders zijn je wachtwoorden en andere vertrouwelijke informatie zo af te tappen door kwaadwillenden. Secure Wireless versleutelt de communicatie om dit tegen te gaan.

Secure Wireless maakt gebruik van openVPN dat verbindingen versleutelt met het TLS-protocol. Zo kunnen je gegevens niet ontvreemd worden. Met de gratis  versie van Secure Wireless heb je per maand 256 MB dataverkeer. Wil je meer dan moet je betalen. Op 3G, 4G en je thuisnetwerk heb je deze app echter niet nodig (die zijn al beveiligd), dus dat scheelt een hoop. Het gaat alleen om onbeveiligde, openbare wifi-netwerken. Behalve een VPN-verbinding creëren kan Secure Wireless ook voor private browsing zorgen, wat betekent dat trackers geblokkeerd worden.

Secure Wireless kun je instellen op automatisch of handmatig. En je kunt vertrouwde netwerken toevoegen (zoals je wifi thuis) waar je geen VPN voor nodig hebt. Secure Wireless is een handige app als je af en toe op een openbaar wifi-netwerk zit en je verbinding even wilt beveiligen. Heb je regelmatig een VPN (virtual private network) nodig dan is de gratis versie niet voldoende.

Inst

Reacties

Waar Vind ik Dan een Complete versie betaald of gratis.